X

PROPAGANDĂ anti-constituțională la o ȘCOALĂ din Ardeal. Copiii MAGHIARI au învățat că trăiesc într-o zonă a Ungariei, iar România ar trebui pe VIITOR să fie mult mai MICĂ

Se întâmplă într-o școală de stat din România, finanțată din bani publici. La Liceul Palo Imre din Odorheiu Secuiesc, copiii maghiari au învățat că zona în care trăiesc ei este a Ungariei și că România ar trebui pe viitor să fie mult mai mică, relatează www.ziarharghita.ro.

Cu multă implicare din partea cadrelor didactice plătite de România, copiii au învățat pe 4 iunie, cu ocazia celor 98 de ani de la Trianon, să renege integritatea teritorială a țării în care trăiesc.

„În mod normal, dacă în Harghita mai există instituții, directorul acestei școli ar fi dat afară din învățământ împreună cu profesorii care au participat la așa ceva. Să te apuci tu ca educator să faci o asemenea hartă nu înseamnă decât că vrei să educi copiii în direcția de conflict cu România”, susțin jurnaliștii publicației harghitene, completând că elevii sunt puși de educatori și în conflict cu românii care ”le-au furat pământul”.

Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Ungurii au fost tot timpul tari, doar cand au avut pe altii in spate, cand au fost doar ei singuri contra noastra, au mirosit opinciile romanesti pe parlamentul lor in budapesta.
    Sper sa-si vada de treaba lor si sa fie pace.
    Trebuie sa stie ca ungurii din ungaria le spun „” tigani romani”” , mai bine le este in Romania decat in ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!