X

VIDEO: Primarul maghiar din Carei consideră drapelul României o „provocare” în anul centenarului!

Drapelul României este considerat „o provocare” la Carei, pe pământ românesc! Inițiativa de a amplasa un catarg românesc la Carei este considerată o provocare de către primarul Municipiului Carei, a cărui declarație halucinantă este următoarea:

„Nu provocați maghiarii!”

Potrivit redacției Buletin de Carei, la ultimul vot pentru amplasarea catargului cu drapelul României cei 12 consilieri locali ai UDMR au votat împotrivă iar proiectul a fost astfel respins. În favoarea proiectului au votat doar cei 6 consilieri locali români, care aparțin PNL, PSD și ALDE. Liderul PSD Carei, consilier local, s-a abținut.

Mult răbdător popor român, nu dați dovadă de prostie și nu vă lăsați umiliți în propria țară! Maghiarii a fi în stare să arboreze drapelul lor, cum de altfel o și fac, cu cârpa falsului ținut secuiesc.

Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. ESTE O PROVOCARE DACA SE RESPECTA CONSTITUTIA ROMANIEI ????/ ADICA UN INFRACTOR SPUNE CA ESTE O PROVOCARE DACA NU MA LASA SA FAC ACEASTA INFRACTIUNE ????CAM ASA SUNA SI MAI SI CONDUCE O INSTITUTIE PUBLICA . EMBLEMA SI CONSTITUTIA ACESTEI TARI NU SUNT SUBIECT DE NEGOCIERE -UNDE ESTE LEGE NU-I TOCMEALA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!