X

VIDEO: Primarul maghiar din Carei consideră drapelul României o „provocare” în anul centenarului!

de null

Drapelul României este considerat „o provocare” la Carei, pe pământ românesc! Inițiativa de a amplasa un catarg românesc la Carei este considerată o provocare de către primarul Municipiului Carei, a cărui declarație halucinantă este următoarea:

„Nu provocați maghiarii!”

Potrivit redacției Buletin de Carei, la ultimul vot pentru amplasarea catargului cu drapelul României cei 12 consilieri locali ai UDMR au votat împotrivă iar proiectul a fost astfel respins. În favoarea proiectului au votat doar cei 6 consilieri locali români, care aparțin PNL, PSD și ALDE. Liderul PSD Carei, consilier local, s-a abținut.

Mult răbdător popor român, nu dați dovadă de prostie și nu vă lăsați umiliți în propria țară! Maghiarii a fi în stare să arboreze drapelul lor, cum de altfel o și fac, cu cârpa falsului ținut secuiesc.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Iredentism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. ESTE O PROVOCARE DACA SE RESPECTA CONSTITUTIA ROMANIEI ????/ ADICA UN INFRACTOR SPUNE CA ESTE O PROVOCARE DACA NU MA LASA SA FAC ACEASTA INFRACTIUNE ????CAM ASA SUNA SI MAI SI CONDUCE O INSTITUTIE PUBLICA . EMBLEMA SI CONSTITUTIA ACESTEI TARI NU SUNT SUBIECT DE NEGOCIERE -UNDE ESTE LEGE NU-I TOCMEALA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.