X

Roman Abramovici este evreu. La fel si majoritatea oligarhilor din Rusia

de null
Foto: https://en. crimerussia.com/oligarchs/roman-abramovich-goes-for-israeli-citizenship-after-uk-visa-denial-/

Majoritatea il stiu ca patron al echipei Chelsea si oligarh rus. Ei bine, majoritatea nu stie bine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pana sa intram in detalii, iata ultimele informatii despre acesta:

Digi 24: Roman Abramovici, lăsat fără viză de Marea Britanie, 20.05.2018

 

Miliardarul rus şi patronul clubului englez de fotbal Chelsea, Roman Abramovici, nu mai poate reveni în Marea Britanie.

Viza sa de investitor a expirat acum trei săptămâni, iar cererea de prelungire depusă de oligarhul rus nu a fost aprobată până acum. Nu e clar încă motivul acestei amânări, dar ea vine în contextul în care tot mai mulţi oficiali britanici cer impunerea de sancţiuni miliardarilor ruşi, care au afaceri în Regat. Asta după ce un fost spion rus a fost otrăvit în Marea Britanie.

În vârstă de 51 de ani, Roman Abramovici are o avere estimată la peste11 miliarde de dolari.

 

B1 tv: Roman Abramovich vrea cetățenie israeliană, după ce englezii nu i-au mai prelungit VIZA, 25.05.2018

 

O decizie neașteptată a fost luată de Roman Abramovich, la scurt timp după ce Marea Britanie nu i-a prelungit viza de investitor, aceasta expirând la finalul lunii aprilie.

Din cauza întârzierii eliberării vizei, Abramovich a ratat Finala Cupei Angliei unde echipa sa, Chelsea Londra, s-a impus în fața celor de la Manchester United.

Miliardarul rus ar fi plecat joi în Israel pentru a demara procedurile de obținere a cetățeniei israeliene, potrivit publicației Israel Hayom.

Presa israeliană a anunțat că Roman Abramovich a inițiat deja mai multe investiții în Tel Aviv. Miliardarul construiește o vilă de lux în unul dintre cartierele rezidențiale. De asemenea, patronul clubului englez Chelsea a cumpărat un hotel de 52 de milioane de dolari pe teritoriul Israelului, acesta fiind primul imobil al oligarhului.

Tot Roman Abramovich ar fi cumpărat și două companii start-up din această țară, unul dintre fabricând  baterii care se încarcă foarte rapid și care sunt folosite pentru telefoane mobile.

 

Flux 24: Roman Abramovici a obținut cetățenia israeliană și a emigrat: Luni a sosit la Tel Aviv

 

Miliardarul rus şi patronul clubului de fotbal Chelsea Roman Abramovici a sosit luni în Israel şi a obţinut cetăţenia israeliană, informează canalul privat local „10”, relatează AFP şi DPA.

„El a aterizat astăzi la bordul avionului său privat pe aeroportul Ben Gourion şi a primit o carte de identitate israeliană”, a anunţat în cursul serii canalul de televiziune.

Un responsabil al departamentului din cadrul biroului premierului Benjamin Netanyahu însărcinat cu afacerile comunităţilor evreieşti din fosta Uniune Sovietică a declarat că „Roman Abramovici a făcut o cerere de viză de imigrare în Israel la ambasada de la Moscova”, potrivit canalului „10”.

 

Si acum detaliile:  

Mikhail Borisovich Khodorkovsky (1963–), evreu, oligarh din Rusia, fost activist Komsomol.

A inceput afacerile conducand parteneri din Komsomol, in 1986, cu o cafenea. In 1987 au deschis centru de stiinta si tehnologie Menatep (viitoarea banca Menatep). In afara de importuri de calculatoare, centrul “stiintific“ mai comercializa si brandy francez si vodca elvetiana contrafacute. In 1989 obtin licenta pentru Bank Menatep. Tot el a privatizat propietatile Komsomol-lului, stapanindu-le. Banca s-a dezvoltat rapid printr-un sprijin masiv din partea N M Rothschild & Sons, astfel incat clientii sai au devenit Ministerul de Finante, Serviciul Statal de Taxe, municipalitatea Moscovei, Agentia Rusa de Export Arme, toti depunatori. Manipuland astfel de sume uriase, si-a creat in scurt timp un adevarat imperiu financiar. L-a sustinut politic pe Boris Ieltin.

A controlat gigantul petrolier YUKOS, care l-a avut partener inca de la inceput pe Amoco (una din succesoarele Standard Oil Rockefeller). In 2003 declara ca Yukos se va uni cu Sibneft. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco (alte succesoare Standard Oil Rockefeller). Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky. Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra, si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich.

In 2003 Khodorkovsky a fost arestat pe aeroportul Novosibirsk sub acuzatia de frauda. In 2005 a fost gasit vinovat si condamnat la 8 ani. Unii considera ca motivatia reala a fost determinata de intelegerea ce a avut-o acesta cu vice presedintele Dick Cheney de a vinde mare parte din actiunile YUKOS catre gigantii petrolieri americani. Ca toate elitele evreiesti, a clamat, evident, teoria persecutiei anti semite. In cazul sau insa, Federatia Evreilor Rusi si Congresul Evreiesc Rus, nu prea l-au sustinut in privinta aceasta .

In 2003 fostele sale actiuni au trecut la Jacob Rothschild.

 

Boris Abramovich Berezovsky (1946–), evreu, Rusia, oligarh, miliardar, matematician. Prieten al fiicei presedintelui Boris Ieltin, fost deputat la comisia de securitate.

A inceput afacerile importand Mercedes si distribuind masini ale producatorului rus Avtovaz. Apoi a controlat compania petroliera Sibneft, canalul TV ORT. L-a ajutat pe Vladimir Putin sa intre in cercul lui Boris Ieltin. Totusi, dupa acapararea puterii de catre Vladimir Putin, este nevoit sa plece in Marea Britanie, acuzat fiind de frauda. Acolo formeaza impreuna cu Akhmed ZakayevAlexander Litvinenko si Alex Goldfarb “Cercul londonez “. Este fondatorul International Foundation for Civil Liberties. Tot atunci mai declara negocieri cu ExxonMobil si ChevronTexaco. Sibneft fusese creata in 1995, la sugestia lui Boris Berezovsky. Cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra, si-a cedat actiunile Sibneft lui Roman Abramovich.

A fost unul din promotorii politici si economici al liberalizarii in Rusia.

In 2007 o judecatorie din Moscova il condamna la sase ani in legatura cu afacerea Aeroflot. Mai este cercetat pentru spalare de bani de catre Swiss federal prosecutors. In 1994 a mai fost implicat intr-o schema piramidala.

In ultimii ani face afaceri cu Neil Bush, fratele mai tanar al presedintelui George W. Bush, investind si in corporatia sa Ignite! Learning.

L-a finantat pe viitorul presedinte ucrainean Viktor Yushchenko si pe liderii revolutiei portocalii

A declarat in 2005 la BBC si in 2007 in The Guardian ca va face tot ce-i sta in putere pentru rasturnarea lui Putin, inclusiv finantarea unor grupuri violente, caci considera ca regimul rus nu poate fi schimbat prin mijloace democrate. Fapt pentru care British Foreign Office a fost nevoit sa-l avertizeze sa inceteze cu astfel de declaratii.

In 1996, in magazinul Forbes, jurnalistul ruso-american Paul Klebnikov il portretiza ca pe un mafiot ce-si ucide rivalii. Magazinul a fost acuzat de calomnie si a retractat. Interesant este ca jurnalistul a fost ucis in 2004 … A supravietuit la patru impuscaturi dar ambulanta a venit dupa mai bine de o ora fara tub de oxigen iar liftul spre camera de operatie tocmai atunci s-a stricat .

Ca toate elitele evreiesti ce folosesc etnia ca scut pentru ticalosiile lor, Berezovsky urla ca procesele impotriva sa sunt de natura antisemita.

 

Roman Arkadyevich Abramovich (1966–), evreu, Rusia, miliardar, stabilit in Marea Britanie, propietar Chelsea Football Club.

In anii 80 a facut afaceri ilegale cu jucarii. Pana in 1987 isi extinsese afacerea pe piata neagra cu parfumuri, deodorante, colanti si pasta de dinti.

Intre ianuarie 1989 – mai 1991 este presedinte Comfort (jucarii de plastic).

Mai 1991 – mai 1993, director ABK

In 1992 trece pe la puscarie, dar colaborand cu autoritatile, scapa.

In 1993 Boris Berezovsky il prezinta “familie”, cercul de apropriati ai lui Eltin.

In mai 1995, impreuna cu Boris Berezovsky, infiinteaza P.K. Trust close joint-stock company. Pana in 1996 mai pune bazele a 10 firme inclusiv in sectorul petrolier.

In 1999 este ales in Duma de Stat.

Intre 2000 si 2008 este guvernator al Chukotka.

A preluat actiunile lui Boris Berezovsky de la Sibneft, cand Berezovsky a avut o confruntare cu Putin si a fost nevoit sa se stabileasca la Londra. Mai apoi si-a extins aria de interes in industria de aluminiu.

Are o armata personala de 40 de persoane.

 

Vladimir Aleksandrovich Gusinsky (1952–), evreu, “baron“ media in Rusia, fondatorul Media-Most ce include Most Bank, canalul NTV, ziarul Segodnya. Apropiat prieten cu congresmenul american evreu Tom Lantos.

 

Cititi va rugam si:

“CADEREA COMUNISMULUI“, RUSIA, OLIGARHIE, EVREI, NOUA ORDINE MONDIALA

Interesant: VLADIMIR PUTIN il elibereaza pe miliardarul evreu MIHAIL HODORKOVSKI

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Miliardarul Abramovich, 51 de ani, a primit o carte de identitate israeliană conform Legii Întoarcerii prin care orice evreu poate deveni cetățean în Israel, astfel devenind cel mai bogat cetățean din statul Israel. Abramovich a primit și 10 ani scutiri de taxe în Israel.

    https://www.timesofisrael.com/chelsea-owner-roman-abramovich-immigrates-to-israel-after-uk-visa-woes/

    http://www.globes.co.il/en/article-tax-benefits-for-roman-abramovich-1001238546

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button