X

O creatura ciudata, ce seamănă cu un lup, a fost împuscată în Montana. Biologii americani sunt bulversați

de null

creatura misterioasa, Montana

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Biologii americani sunt bulversați din cauza unei creaturi misterioase, care seamănă cu un lup și care a fost ucis de un fermier din Montana.

Potrivit BBC News, un pădurar din apropierea orașului Denton a împușcat creatura, după ce s-a apropiat la câteva sute de metri de bârlogul acestuia.

Experții de mediu din Montana spun că nu pot identifica exact specia. După ce au inspectat animalul, aceștia au afirmat că au îndoieli că ar fi un lup, deoarece dinții sunt mai mici, iar labele frontale sunt anormal de mici, în timp ce ghereale sunt … prea mari.

Mai multe teorii bizare au început să circule pe internet, susținând că este vorba despre un vârcolac, un pui de urs grizzly sau chiar Yeti.

Într-un comunicat emis de Departamentul de Parcuri, Natură și Pești Montana se afirmă că animalul era ”tânăr, femelă fără semne de lactație, din familia canină care include câinii, vulpile, coioții și lupii”.

Nu avem nicio idee ce este până când nu vom avea raportul analizelor ADN”, a declarat un reprezentant al institușiei, Bruce Auchly, pentru Great Falls Tribune. El a adăugat faptul că aceste rezultate ar putea ajunge într-o săptămână.

Câteva lucruri mi-au atras atenția după ce am văzut pozele. Urechile sunt prea mari. Picioarele arată un pic cam mici. Laba este cam mică, iar blana e cam ciudată. Ceva nu e în regulă.” a spus și Ty Smucker, un specialist în lupi de la Montana.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button