X

“Alexa, open the Church of England”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Este postat pe youtube de catre The Church of England.

“Alexa, open the Church of England”: Church of England a pus la dispoziţia credincioșilor săi o nouă comandă vocală pentru folosirea asistenților virtuali dotaţi cu inteligenţă artificială activaţi prin comenzi vocale, precum dispozitivul Alexa creat de Amazon, pentru rugăciuni. Noua comandă vocală pusă la dispoziţie de Church of England pentru credincioşi va activa dispozitivului Alexa mai mult de 30 de acţiuni printre care ‘citeşte cele 10 porunci’ şi va răspunde la întrebări precum ‘cine este Dumnezeu’ sau ‘ce înseamnă să crezi în Dumnezeu’.

Cititi va rugam mai multe la:

http://www.bbc.com/news/uk-44233053

Church of England, adica anglicani:

PENTRU HĂBĂUCII care au invadat portalul: ADEVĂRUL despre “BISERICA ANGLICANĂ” unde s-au căsătorit PRINTUL HARRY și actrița MEGHAN MARKLE. Treziți-vă!

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Un link catre o serie de statistici si proiectii pentru anii 2050, care ar putea prezenta interes:

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_ch1graphics_religiousswitching_gender640px/

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_projectionsfertilitymaps4_all640px/

    … in total sunt 21 de astfel de grafice.

    Preconizeaza disparitia unui numar de peste 66 de milioane de crestini; adica mai mult decat de trei ori populatia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button