X

“Alexa, open the Church of England”

de null

Este postat pe youtube de catre The Church of England.

“Alexa, open the Church of England”: Church of England a pus la dispoziţia credincioșilor săi o nouă comandă vocală pentru folosirea asistenților virtuali dotaţi cu inteligenţă artificială activaţi prin comenzi vocale, precum dispozitivul Alexa creat de Amazon, pentru rugăciuni. Noua comandă vocală pusă la dispoziţie de Church of England pentru credincioşi va activa dispozitivului Alexa mai mult de 30 de acţiuni printre care ‘citeşte cele 10 porunci’ şi va răspunde la întrebări precum ‘cine este Dumnezeu’ sau ‘ce înseamnă să crezi în Dumnezeu’.

Cititi va rugam mai multe la:

http://www.bbc.com/news/uk-44233053

Church of England, adica anglicani:

PENTRU HĂBĂUCII care au invadat portalul: ADEVĂRUL despre “BISERICA ANGLICANĂ” unde s-au căsătorit PRINTUL HARRY și actrița MEGHAN MARKLE. Treziți-vă!

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm și serverul, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Un link catre o serie de statistici si proiectii pentru anii 2050, care ar putea prezenta interes:

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_ch1graphics_religiousswitching_gender640px/

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_projectionsfertilitymaps4_all640px/

    … in total sunt 21 de astfel de grafice.

    Preconizeaza disparitia unui numar de peste 66 de milioane de crestini; adica mai mult decat de trei ori populatia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.