X

“Alexa, open the Church of England”

Este postat pe youtube de catre The Church of England.

“Alexa, open the Church of England”: Church of England a pus la dispoziţia credincioșilor săi o nouă comandă vocală pentru folosirea asistenților virtuali dotaţi cu inteligenţă artificială activaţi prin comenzi vocale, precum dispozitivul Alexa creat de Amazon, pentru rugăciuni. Noua comandă vocală pusă la dispoziţie de Church of England pentru credincioşi va activa dispozitivului Alexa mai mult de 30 de acţiuni printre care ‘citeşte cele 10 porunci’ şi va răspunde la întrebări precum ‘cine este Dumnezeu’ sau ‘ce înseamnă să crezi în Dumnezeu’.

Cititi va rugam mai multe la:

http://www.bbc.com/news/uk-44233053

Church of England, adica anglicani:

PENTRU HĂBĂUCII care au invadat portalul: ADEVĂRUL despre “BISERICA ANGLICANĂ” unde s-au căsătorit PRINTUL HARRY și actrița MEGHAN MARKLE. Treziți-vă!

 

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Un link catre o serie de statistici si proiectii pentru anii 2050, care ar putea prezenta interes:

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_ch1graphics_religiousswitching_gender640px/

    http://www.pewforum.org/2015/04/02/main-factors-driving-population-growth/pf_15-04-02_projectionsfertilitymaps4_all640px/

    … in total sunt 21 de astfel de grafice.

    Preconizeaza disparitia unui numar de peste 66 de milioane de crestini; adica mai mult decat de trei ori populatia României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!