X

Un EVREU dornic să lupte împotriva ANTISEMITISMULUI, trimis de Trump ca AMBASADOR în Ungaria

Foto: Ambasadorul american, David B. Cornstein

David B. Cornstein, un afacerist new-yorkez miliardar, în vîrstă de 80 de ani, a fost audiat zilele trecute în comisia senatorială de externe pentru postul de ambasador la Budapesta, după mai bine de un an de cînd SUA nu avea postul ocupat în capitala Ungariei, scrie Inpolitics.

Cornstein, care și-a început cariera cu afaceri în domeniul bijuteriilor, este evreu și s-a declarat mîndru de asta în fața comisiei senatoriale, promițînd solemn să lupte împotriva antisemitismului în creștere în Europa Centrală și de Răsărit.

”Mă rănește și mă tulbură faptul că acest cancer continuă să se extindă” a spus Cornstein în fața senatorilor.

”Am să lucrez îndeaproape cu organizațiile evreiești, cu alte comunități religioase și cu guvernul ungar pentru a mă asigura că minoritatea evreiască se simte în siguranță” a mai promis Cornstein.

Categorii
Sionism
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!