X

[VIDEO] Chișinău: Poliția arestează protestatarii pentru întreruperea paradei gay. Simbolurile naționale și ortodoxe profanate de activiștii gay

de null

Numărul polițiștilor și al jurnaliștilor care au venit să transmită de la eveniment este mai mare decât al participanților la parada homosexualilor.

CHIȘINĂU, 19 mai — Sputnik. Reprezentanții comunității homosexualilor și lesbienilor s-au adunat în centrul Capitalei pentru a participa la marșul căruia ei i-au spus „fără frică” și care este organizat în Capitală, în cadrul Pride Week 2018. Pe la ora 12:00, vreo două sute de manifestanți, care promovează relațiile sexuale homosexuale, au început să defileze prin Capitală, fiind flancați de sute de polițiști, care îi protejează de nemulțumirea și mânia celor care sunt adepții moralității și normalității.

Conducătorii Poliției și organizatorii marșului comunității LGBT

Cavcaliuc: IGP va depune toate eforturile pentru buna desfășurare a marșului LGBT

Însuți șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, conducea operațiunea polițiștilor de protecție a celor care preferă relațiile sexuale deviante.

Urmărind transmisiunile online, putem constata că până în acest moment nu au avut loc ciocniri între cele două tabere, reprezentanții comunității homosexualilor fiind doar huiduiți de trecători și de cei care au venit să-i conteste.

Acest marș are loc chiar dacă Biserica Ortodoxă din Moldova a îndemnat autoritățile locale să nu admită desfășurarea în centrul Capitalei a acestei manifestații imorale, care promovează relațiile sexuale homosexuale.

„Îndemnăm autoritățile municipale să sisteze prin orice mijloace promovarea manifestării comportamentelor netradiționale şi prin aceasta a păcatelor strigătoare la cer, care inundă din ce în ce mai accentuat plaiul nostru. Această parada a minorităților sfidează în mod abuziv şi public valorile majorității societății noastre care se numără a fi în proporții de 98% creștini ortodocși — păstrători ai învățăturii Sfintei Evanghelii, conform căreia căsătoria poate fi fondată numai de către un bărbat și o femeie, și nu între persoane de același gen”, este menționat în mesajul expediat de Mitropolia Moldovei autorităților locale.

După ce sâmbătă s-a consumat în grabă evenimentul căruia comunitatea homosexualilor și lesbienilor i-a spus „marșul fără frică”, pe internet au fost profanate simbolurile naționale și spirituale creștin-ortodoxe ale poporului nostru.

Un internaut a plasat un colaj cu imagina monumentului lui Ștefan cel Mare din centrul Capitalei. Doar că în această fotografie contrafăcută, marele domnitor, care est și sfânt canonizat de Biserica Ortodoxă română, nu mai ține crucea, ci o cârpă multicoloră, care este simbolul homosexualilor.

Vom menționa că poliția, care a fost în număr mare astăzi la marșul amoralității, apărându-i pe cei cu orientări sexuale deviante de revolta și ocara firească a oamenilor morali și normali, nu a luat atitudine în acest caz, de și a fost sesizată.

Poliția moravurilor din Republica Moldova parcă nici nu ar exista, deși a fost adusă o gravă ofensă tuturor creștinilor din Republica Moldova, care constituie o majoritate covârșitoare de peste 98 la sută.

În același timp, oamenii pașnici, care au protestat împotriva amoralității, au fost agresați de polițiști.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

15 comentarii

 1. Sa va ferească DUMNEZEU când Boul va începe a striga către DUMNEZEU.. ca nici pamântul nu are a va mai suporta și are a va înghiți de vii. Noi ne rugam ca DUMNEZEU sa amane apocalipsa iar voi slugi la fiara roșie din Chișinău cu iz politic vreți focul Sodomei și Gomorei!
  Oare nu este Tara asta sfâșiată în cat vrati sa o mai sfâșiați hienele hamesite și cata corvoada blestemata mai aruncați în spinarea Boului numit ROMÂNIA.
  Însă sa aveți plata lui iuda iscariotean pentru batjocura și lepădarea de Cruce, Neam și ORTHODOXIE.

 2. Eu sunt curios oare aceste parade gay se desfășoară și-n republicile separatiste Transnistria si Găgăuzia sau doar in Republica Moldova ?

 3. Homosexualitatea și pedofilia vor devenii normalitate, așa cum au devenit prostituția și drogurile. Lanoi încă nelegalizate, dar se lucrează intens la ele. După legalizarea lor vine urgia de sus. Doamne ai milă de noi!

 4. Ce chipuri si suflete de bestii! Si sperietorile incotosmanate in negru, si protejatii lor. Cat de sub-uman trebuie sa fii ca sa te porti asa cu semenii tai care iti platesc salariul si nu cer decat un pic de respect in schimb si sa nu te simti ca un gunoi stiind ca in timp ce tu fluturi inimioare cu un zambet sfidator pe fata, altii sunt agresati si tarati ca animalele de jandarmi.
  Dupa ce am vazut inregistrarile astea, nu mai am ce sa vad ca sa stiu exact cum va fi in vremea Antihristului…

 5. E dureros să constați că românii de peste Prut au de ales între Dodon și ăilalți. Noi, și cei de dincoace de Prut, și cei de peste Prut, trebuie să fim cu gândul la Unire și să nu ne împiedicăm de imbecilitatea și trădarea unor politruci, indiferent cum s-or numi ei.

 6. E cumplit să-i vezi pe reprezentanţii poliţiei, plătiţi din banii „fraierilor”, cum ascultă cu atenţie şi iau notiţe de la cele 3 „profesoare”.

  1. cu cregret .. ma doare inima dupa tarisoara mea si tot ce se intimpla.
   nu inteleg de ce nu a iesit Mitropilitul si Dodon daca tot se lauda e asa crestin, a fost la muntele Athos, poate nu foloseau gaze lacrimogene.
   rusine Politiei! Dumnezeu nu bate cu batul ..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.