X

21 Iulie 2018, Ziua in care se va anunta Moneda Unica Globala si Eliminarea Banilor Cash?

de null
Secretarul Trezoreriei SUA Steven Mnuchin pleacă la finalul unei conferințe de presă la reuniunea miniștrilor de finanțe ai G20 din Buenos Aires, Argentina, 20 martie 2018. (Photo via REUTERS / Marcos Brindicci)
Foto: http://www. thebubble.com/trade-dominates-talk-as-g20-promises-more-dialogue/

Pe 21 iulie 2018, in cadrul Summit-ului G20 de la Buenos Aires, Argentina, liderii din întreaga lume sunt așteptați să elibereze un edict important:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Criptomonedele vor fi interzise la scară globală.

Statele Unite, China, Rusia și unele dintre cele mai mari și mai puternice economii din lume își vor pune toată forța în spatele interdicției.

Bitcoin va ajunge la zero iar 99,9% din toate celelalte monede “crypto” vor deveni, de asemenea, lipsite de valoare.

De ce 99,9% din criptomonede vor fi interzise și nu 100%?

Motivul este că ele au devenit au devenit prea mari pentru ca guvernele să le ignore. Nu este ca acum 5-6 ani când au fost doar câțiva adolescenți care locuiau în subsolurile părinților lor și care știau despre Bitcoin. Astăzi, este un fenomen global …

Și, recent, 800 de miliarde de dolari si-au găsit drumul în criptomonede, mai mult decât PIB-ul a 175 de țări separate, inclusiv Arabia Saudită bogată în petrol.

Acum, iată “problema”: Fiecare dolar investit în cripto este un dolar care nu este taxat de un guvern înfometat de bani.

De aceea, aproape fiecare țară importantă de pe pământ impinge din greu să pună capăt criptomonedelor.

China, de exemplu, a interzis deja schimburile de criptomonede și a dezvăluit că ar închide energia electrică oamenilor prinși că realizează Bitcoin mining.

Rusia adoptă ţi ea măsuri iar Putin a declarat public că dorește să interzică toate criptomonedele, numindu-le domeniul spălării de bani și al teroriștilor.

Coreea de Sud a emis reglementări.

Și chiar vicepreședintele Federal Reserve, Randal Quarles, a declarat criptomonedele ca o amenințare la adresa “stabilității financiare”.

Dar dacă aceste țări vor să reușească, ei știu că toți trebuie să lucreze împreună …

În timp ce criptomonedele sunt un ghimpe-n coasta guvernului ele reprezintă un potențialul masiv.

Este instrumentul perfect de urmărire.

De asemenea tehnologia blockchain care stă la baza criptomonedelor permite ca banii să se deplaseze mult mai repede și mult mai ieftin decât se face în prezent astăzi … De aceea toate băncile mari se interesează de acest domeniu.

Totodată criptomonedele emise de stat nu vor fi interzise.

Iar acum vine partea infricoşătoare..

Criptomonedele emise de băncile centrale marchează începutul sfârșitului pentru banii de hârtie .

Până acum, sunt sigur că probabil ați auzit despre “războiul împotriva numerarului”. În India, de exemplu, în anul 2016 au interzis 85% din toate valutele de hârtie ..iar în Europa, se elimină treptat bancnota de 500 de euro, iar în multe locuri din întreaga lume, nici măcar nu poți plăti pentru chirie în numerar.

Acestea sunt doar trei exemple. Mai sunt tone.

Visa plătește întreprinderilor 10.000 de dolari pentru a nu mai accepta bani în numerar.

JP Morgan Chase refuză să accepte numerar pentru orice card de credit, împrumut auto sau plata ipotecară.

Și chiar Bill Gates și Fundația Clinton se luptă cu bani prin intermediul alianței “Better than Cash”!

Asta înseamnă că, în esență, toate tranzacțiile noastre vor fi “pe rețea. “

Nu vom mai avea bani … şi toți vom fi forțați să folosim o criptomonedă de stat.

Băncile centrale au recunoscut că folosesc o platformă cripto dezvoltată de JP Morgan, numită Quorum, pentru a studia și a dezvolta propriile criptomonede!

Iată cum va avea loc trecerea la Fedcoin, conform “R3”, o coaliție de 70 de instituții financiare de top.

“Rolul principal al Fedcoin ar fi ca un substitut al numerarului. Dacă banca centrală a fost de acord cu crearea Fedcoin, ar fi pregătită și dispusă să transforme banii de hârtie în Fedcoin. Numerarul trimis pentru Fedcoin ar fi distrus. 

Numerarul trimis pentru Fedcoin ar fi distrus.

Acest plan urmează celor 30 de ani de când publicația Rothschild “The Economist” a sugerat pe coperta din față că va exista o nouă monedă mondială în 2018. Imaginea arată o Phoenix care se ridică din flăcările unei grămezi de bancnote arse.

Dacă nu știți cine sunt Rothschild, ei sunt, în principiu, cea mai bogată familie din lume și au o istorie lungă în domeniul bancar și al finanțelor.

Aceasta este ediția din 1988 prezentată mai jos:

theeconomist-phoenix_get_ready_for_world_currency_by_2018

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Opinia de mai sus am primit-o pe e-mail de la unul dintre colaboratorii portalului.

Cititi va rugam si:

Revista THE ECONOMIST în 1988: “Din 2018 pregătiți-vă pentru MONEDA UNICA numită PHOENIX şi salutaţi când se va întâmpla aceasta”

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Acum se explică de ce atâta promovare cu becurile acelea economice, televizoare led care consumă foarte puțin, etc. Cu toate că avem sute de parcuri cu eoliene, și implicit un surplus energetic. Tehnologia blockchain comsumă foarte multă energie electrică

  2. In weekend, la intalnirea G20 s-a amanat pentru Octombrie o decizie cu privire la reglementarea cripto monedelor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button