X

FOTO: I-au pictat un portret Robotului Sophia, in care apare cu o coroana de spini pe cap si cu o cruce in stanga sa. Galeria “ArtMark” a declarat ca “Sophia a fost foarte incantata”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dupa cum stiti, Robotul Sophia se afla in vizita in Romania:

https://www.youtube.com/watch?v=FXD9OLxOcZ4

Arabia Saudita i-a acordat cetatenie:

Sophia, primul ROBOT din lume care a primit CETĂȚENIE

UniCredit i-a dat card bancar:

Sophia, robotul ,, cetățean” a primit un CARD de credit din partea băncii UniCredit

Si iata ca in Romania i s-a facut si un portret, cu o coroana de spini pe cap si o cruce in stanga sa …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Iartă i Doamne,că nu știu ce fac ! Mințile îndobitocite,se bucura…vai sa făcut un robot femeie,care vorbește că un om…vai stiinta a avansat frate ! Da,a avansat,dar spre ce ??? Îl instalează mai repede pe antihrist …știu oare ???

  2. Astia s-au indobitocit de-a binelea. Dupa neghiobia cu clonarea, care nu le-a mers, acum vin cu inteligenta artificiala si alte asemenea tampenii. Cu toate Il sfideaza pe Dumnezeu.

    1. Inteligența artificială nu e neapărat rea. Nici tehnologia sau știința. Însă modul în care oamenii le folosesc este dezastruos. Plus că mulți au idolul acesta, știința, la care se închină ne]ncetat și îi venerează, spre a lor pierzare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button