X

INCOTRO? Copiii britanici n-au drept de vot (e normal) dar au dreptul sa ia medicamentele de schimbare de sex (e anormal). Tot mai multi o fac, medicii stiu ca efectele sunt catastrofale dar majoritatea tac de frica

de null
© Julen Garces Carro / EyeEm / Getty Images

Medicamentele de schimbare de sex îi supun pe copii la riscuri de infertilitate, boli cardiace, chelie

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Medicamentele de schimbare de sex dăunează copiilor, a avertizat un psihiatru NHS de vârf. Dr. Lucy Griffin a vorbit despre utilizarea hormonilor de către copiii britanici, avertizând că pot avea consecințe grave, precum boli cardiace sau osteoporoză.

Griffin, ce lucrează la Bristol Royal Infirmary, a zis că este îngrijorată în privința măsurii în care copiii apelează la astfel de medicamente. Griffin a sugerat că colegii ei îi împărtășesc preocupările dar le este teamă să nu-și creeze o imagine proastă.

A spus pentru Mail duminică: “Copiii nu pot vota sau părăsi școala, dar le permitem să ia decizii privind fertilitatea și funcțiile lor sexuale. Nu pot să nu consider că sănătatea tinerilor este periclitată de aceste tratamente.”

Griffin a vorbit de asemenea despre efectele secundare ale medicamentelor de blocare a pubertății, avertizând că sunt asociate cu grave probleme de sănătate. “Ele nu sunt concepute pentru blocarea pubertății în adolescenți sănătoși”, a spus dumneaei. “Acum sunt utilizate prentru ceva ce constituie o prezentare psihologică în lipsa unui ansamblu de studii științifice.”

În 2017 a reieșit că injecții de blocare a pubertății erau administrate pentru 800 de copii din Anglia confuzi în privința genului. Medicamentele de blocare a pubertății sunt reversibile, încetând să funcționeze când se sistează. Griffin a adăugat că există date anecdotice legând medicamentele de blocare a pubertății cu osteoporoza. Dumneaei a spus că acele medicamente sunt “aproape întotdeauna” urmate de hormoni sexuali, a căror efecte sunt ireversibile.

“Știm că hormonii sexuali sunt asociați cu infertilitatea permanentă”, a zis Griffin. “Pacienții sunt susceptibili de asemenea de a avea funcții sexuale deficitare. Și există și alte preocupări.”

“Credem că femeile sunt supuse riscului de boli cardiace. Știm că sunt susceptibile la tiparul de chelie masculină și redistribuție de grăsime anormală.”

Fundația Tavistock și Portman este singurul centru din Marea Britanie specializându-se în privințe de gen sub 18 ani. În ultimii doi ani, numărul de trimiteri a crescut vertiginos – de la 87 la 216.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Foarte buna ideea de a considera varsta participarii la vot ca reper al maturitatii, discernamantului si puterii de decizie / alegere. Sunt state in care aceasta varsta de chiar de 21 de ani. Asa cum nu votezi cand nu stii pe ce lume te afli asa nu poti sa iei alte decizii care iti pot afecta trupul. Sau poate vor sa introduca chiar si “dreptul’ la eutanasie de la orice varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button