X

George Soros finanțează o aplicație pentru smartphone care ajută imigranții să evite autoritățile federale

FOTO: http://www.flux24.ro/wp-content/uploads/2016/12/soros-migrants.jpeg

Grupul finanțat de magnatul George Soros îi ajută pe imigranții ilegali în SUA să evite arestarea, transmite Fox Business.

Chris Farrell de la Judicial Watch susține că un grup finanțat de Soros a lansat o aplicație smartphone pentru a-i ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale. George Soros, potrivit unui raport, finanțează o aplicație smartphone pentru a ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale de imigrare.

Grupul din spatele aplicației Notifica este numit „United We Dream” și a fost fondat de o organizație care primește finanțare de la contribuabili din SUA.

„Această aplicație este destul de scandaloasă”, a declarat directorul executiv al Departamentului de Cercetare Chris Farrell la FOX Business.

George Soros a fost acuzat și că s-ar afla în spatele afacerii migranților din Europa. Premierul maghiar Viktor Orban a formulat mai multe acuzații în acest sens.

Categorii
Refugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!