X

George Soros finanțează o aplicație pentru smartphone care ajută imigranții să evite autoritățile federale

de null
FOTO: http://www. flux24.ro/wp-content/uploads/2016/12/soros-migrants.jpeg

Grupul finanțat de magnatul George Soros îi ajută pe imigranții ilegali în SUA să evite arestarea, transmite Fox Business.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Chris Farrell de la Judicial Watch susține că un grup finanțat de Soros a lansat o aplicație smartphone pentru a-i ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale. George Soros, potrivit unui raport, finanțează o aplicație smartphone pentru a ajuta imigranții ilegali să evite autoritățile federale de imigrare.

Grupul din spatele aplicației Notifica este numit „United We Dream” și a fost fondat de o organizație care primește finanțare de la contribuabili din SUA.

„Această aplicație este destul de scandaloasă”, a declarat directorul executiv al Departamentului de Cercetare Chris Farrell la FOX Business.

George Soros a fost acuzat și că s-ar afla în spatele afacerii migranților din Europa. Premierul maghiar Viktor Orban a formulat mai multe acuzații în acest sens.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button