X

Benjamin Netanyahu va participa la parada militară din 9 mai de la Moscova

Benjamin Netaniahu

Agenda vizitei de lucuru a prim-ministrului israelian în capitala Rusiei include două puncte de importanță majoră.

Cancelaria guvernului de la Tel Aviv a comunicat că voiajul la Moscova ”Este o urmare a discuției telefonice pe care prim-ministrul Netanyahu și președintele Putin au avut-o luni”.

În cadrul acelei convorbiri, potrivit unei surse israeliene bine informate, părții ruse i s-a comunicat despre noile date obținute de serviciile secrete ale statului evreu cu privire la programul nuclear militar al Iranului.

La Moscova Netanyahu urmează să examineze împreună cu Putin ”situația din regiune”, a comunicat sursa oficială de la Tel Aviv.

Kremlinul a confirmat că cei doi lideri vor avea a convorbire, transmite RIA Novosti.

Totodată, comunică serviciul de presă al președinției ruse, oaspetele ”este invitat la parada militară cu prilejul celei de-a 73-a aniversări a Victoriei în Marele Război pentru Apărarea Patriei”.

Detalii privind festivitățile de 9 mai în Piața Roșie găsiți aici.

Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Nataiahu participa si el la demonstratie, poate calare pe vreun tanc? Cine stie, poate il pun incalecat pe o racheta, asa ca „rocket-man 2, mandria ‘merikanilor! ?

  2. …daca sunt jidani sau evrei bolsevici atat Putin cat si Netanyahu …
    corb la corb nu si vor scoate ochii.
    Insa numai in tara mea romanii crestini orthodocsi sunt amagiti si dezbinati precum oile manate la foc , in tarcul pierzarii si nu la iarba cea grasa si pasunea buna .
    DOAMNE AI MILA .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.