X

În Rusia, Putin a băgat #rezist la pușcărie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 1. 000 de persoane au fost arestate sâmbătă în întreaga Rusie în timpul unor manifestaţii de protest împotriva preşedintelui Vladimir Putin, organizate la apelul opozantului Aleksei Navalnîi, a anunţat o organizaţie neguvernamentală, informează AFP.

Nu mai puţin de 1.029 de persoane au fost reţinute de poliţie, între care 475 la Moscova, potrivit organizaţiei OVD-Info, specializată în astfel de statistici, în condiţiile în care protestele continuă în mai multe oraşe din ţară, inclusiv la Moscova.

La Moscova, poliţia a făcut uz de gaze lacrimogene şi a recurs la forţă pentru a încerca să-i disperseze pe manifestanţi, iar între opozanţi şi militanţi pro-Kremlin s-au înregistrat ciocniri, potrivit unor jurnalişti ai AFP aflaţi la faţa locului.

Totodată, potrivit Reuters, liderul opoziţiei ruse, Aleksei Navalnîi, a fost reţinut sâmbătă de poliţie după ce şi-a făcut apariţia la o manifestaţie în centrul Moscovei pentru a protesta împotriva preşedintelui rus Vladimir Putin.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Felicitari Vlad! Cu jigodiile astea soroshiste, coloana a 5a din Rusia, numai asa se discuta. Si Erdogan in Turcia la fel a trebuit sa faca ca sa scape de ei, si-au fost zeci de mii!
    Cautati-le CVurile cozilor de topor din Romaia, toti sunt trecuti prin scoala sorosh! “specialisti” in nimic (rahaturi umaniste ca formatie, nu stiinte exacte) doar ca la un moment dat su primit un “grant” la asta
    Romania daca vrea sa se faca bine la fel trebuie sa faca.
    Ma distreaza expresia “opozitia”.
    Rusii sunt cu capul pe umeri: La prezidentiale Vlad a luat 76% cu partidul Rusia Unita si pe locul 2 vin comunistii.
    Despre ce “opozitie” vorbesc mascaricii astia alui sorosh cu 1% al lor?
    Eu de la englelzi, canadieni ba chiar si Romania; stiu ca opozitie se cheama partidul de pe locul 2; dar nu numarand din coada :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button