X

Roma, Italia. Încă o grădiniță ELIMINĂ ”ziua tatălui” și ”ziua mamei” din program, pentru a nu DISCRIMINA cuplurile homosexuale

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Anularea sărbătorilor precum ziua tatălui și ziua mamei în favoarea sărbătorii (generice) a familie, considerată mai incluzivă și nediscriminatorie față de noile familii cu părinți homosexuali, este alegerea conducerii de la grădinița Chicco di Grano din cartierul Ardeatino din Roma.

Pentru unii părinți ai altor copii, cu toate acestea, decizia de a elimina celebrările tradiționale este o „discriminare inversă”  luată după presiunile unui cuplu homosexual, iar povestea a ajuns pe masa celor de la primărie. Primărie care  a apărat alegerea conducerii grădiniței, dând de înțeles că cele două sărbători seculare sunt ideologice și  perimate și pot fi șterse și înlocuite cu o sărbătoare mai cuprinzătoare pentru alte tipuri de «familii».

Pentru Asociația Articolul 26, care luptă pentru păstrarea tradițiilor, este „un răspuns grotesc, pentru că este o discriminare care afectează drepturile tuturor celorlalți părinți și copii și or fi sărbătorile ceva ideologic clar, dar au la bază cele mai mari simboluri ale umanității, care includ chiar și pe acei părinți homosexuali, fiindcă și aceștia au fost născuți tot în urma unei relații heterosexuale și au la rândul lor o mamă și un tată”.

Controversa, care se dezbate timp de câteva săptămâni, a început când s-a propus inițial ca Ziua Tatălui și Ziua Mamei să devină ceva opțional, și care a fost în egală măsură contestată de cuplurile gay și astfel, apoi, eliminate.

Democrația înseamnă respectarea drepturilor oricărei persoane și minorități, DAR, ATENȚIE: fără a anula drepturile majorităților.

În capitală, încă din 2015, același lucru s-a întâmplat la grădinița Contardo Ferrini, în cartierul Trieste. Cei de la Asociația Articolul 26 conchid:

„Ca părinți, profesori și cetățeni afirmăm prin oricare mijloc democratic, că activitățile culturale, religioase și educaționale nu pot fi șterse în numele culturii toleranței.“

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Nataraii! Ne apucam acum sa eliminam oamenii inteligenti, ca sa nu discriminam prostii. Inlaturam oamenii normali, ca sa nu discriminam nebunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button