X

Roma, Italia. Încă o grădiniță ELIMINĂ ”ziua tatălui” și ”ziua mamei” din program, pentru a nu DISCRIMINA cuplurile homosexuale

de null

Anularea sărbătorilor precum ziua tatălui și ziua mamei în favoarea sărbătorii (generice) a familie, considerată mai incluzivă și nediscriminatorie față de noile familii cu părinți homosexuali, este alegerea conducerii de la grădinița Chicco di Grano din cartierul Ardeatino din Roma.

Pentru unii părinți ai altor copii, cu toate acestea, decizia de a elimina celebrările tradiționale este o „discriminare inversă”  luată după presiunile unui cuplu homosexual, iar povestea a ajuns pe masa celor de la primărie. Primărie care  a apărat alegerea conducerii grădiniței, dând de înțeles că cele două sărbători seculare sunt ideologice și  perimate și pot fi șterse și înlocuite cu o sărbătoare mai cuprinzătoare pentru alte tipuri de «familii».

Pentru Asociația Articolul 26, care luptă pentru păstrarea tradițiilor, este „un răspuns grotesc, pentru că este o discriminare care afectează drepturile tuturor celorlalți părinți și copii și or fi sărbătorile ceva ideologic clar, dar au la bază cele mai mari simboluri ale umanității, care includ chiar și pe acei părinți homosexuali, fiindcă și aceștia au fost născuți tot în urma unei relații heterosexuale și au la rândul lor o mamă și un tată”.

Controversa, care se dezbate timp de câteva săptămâni, a început când s-a propus inițial ca Ziua Tatălui și Ziua Mamei să devină ceva opțional, și care a fost în egală măsură contestată de cuplurile gay și astfel, apoi, eliminate.

Democrația înseamnă respectarea drepturilor oricărei persoane și minorități, DAR, ATENȚIE: fără a anula drepturile majorităților.

În capitală, încă din 2015, același lucru s-a întâmplat la grădinița Contardo Ferrini, în cartierul Trieste. Cei de la Asociația Articolul 26 conchid:

„Ca părinți, profesori și cetățeni afirmăm prin oricare mijloc democratic, că activitățile culturale, religioase și educaționale nu pot fi șterse în numele culturii toleranței.“

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

  1. Nataraii! Ne apucam acum sa eliminam oamenii inteligenti, ca sa nu discriminam prostii. Inlaturam oamenii normali, ca sa nu discriminam nebunii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.