X

Lozinca de Bruxelles: Un stat membru nevaccinat pune in pericol restul Uniunii Europene vaccinate

Andriukaitis vaccinuri

Ati auzit desigur deseori lozinca “argument” pro vaccin:

 

“Copilul tau nevaccinat este un pericol pentru copiii vaccinati din clasa”

 

Este de un imbecilism total si am crezut ca pana la urma vor renunta la ea. Incredibil insa, Comisia Europeana a folosit-o de asemenea in 26 aprilie 2018, dar intr-o nebuna ecuatie macro:

 

“Un stat membru care nu practică aceste vaccinuri pune în pericol toate statele vecine și chiar toată UE”

 

Asa ca vaccinarea ar trebui extinsă la 95% din populația UE până în 2020:

Rujeola revine în Europa, Bruxelles ia măsuri

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Această afirmație nu are nici o logică, este rău intenționată, păcălește opinia publică fiind ridicolă, și de aceea poate fi rapid demontată.
    Cum poate un om nevaccinat să reprezinte un pericol pentru un alt om care este vaccinat?? Cel care se vaccinează consideră că primește prin vaccin imunitate la boli, așa că un nevaccinat nu poate reprezenta NICIODATĂ un pericol pentru el. La fel dacă extindem raționamentul la nivel de popoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!