X

VIDEO: Un rabin despre evrei, Hitler, “Mein Kampf”, Revolutia Bolsevica

de null

https://www.youtube.com/watch?v=33zAu3IDW6w&feature=youtu.be

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si transcriptul:

Rabbi Yosef Tzvi Ben Porat explică relația dintre Hitler și Evrei

“” Povestiri importante, fapte importante, care clarifică lucrurile pe care nu le-am auzit la școală. Nu am primit curricula. Nu le-au predat nici măcar în învățământul superior. Am predat în fața profesorilor de istorie. De ce Hitler ura evreii? Ce voia de la ei? Cum l-au deranjat? Dar totul este scris aici în Mein Kampf . Această carte a fost publicată abia recent, tocmai a fost aprobată pentru a fi tradusă în limba ebraică (limba mea). A fost interzis toți acești ani. Dar există o traducere anterioară făcută de Yad Vashem.

Hitler afirmă în cartea sa că evreii sunt comuniști. Ei au făcut Revoluția Rusă. Au ucis acolo 30 de milioane de ruși (Alex Solzhenitsyn pretinde 66 de milioane.) Pe toți cei care erau inteligenți, într-un mod crud și îngrozitor, și acesta este planul lor pentru întreaga lume.

Următoarea țară este Germania. Ei au întemeiat partidele comuniste și socialiste germane, și asta este adevărat. “Dacă nu le vom înfrânge acum, ne vor elimina și vor sacrifica încă 20 de milioane, toți oamenii inteligenți”. Și așa au mers din țară în țară. În cele din urmă, singurii rămasi inteligenți ar fi evreii. Iar el (Hitler) o repetă de mai multe ori, nu face nici o greșeală. Si are dreptate.

Revoluția rusă a fost făcută de evrei. Armata rusă a fost construită de Troțki, un geniu incredibil, un antisemit ca nici un altul. El a creat divizia evreiască a Partidului Comunist (Rus), care raportau inclusiv pe tatăl, mama, fratele și fiul lor, pe oricine deținea un Siddur sau chiar o carte de învățare evreiască, ca să nu mai vorbim de Tefilin sau Mikveh. El (Troțki) a distrus totul cu ajutorul evreilor, dar și al rusilor. În prima imagine a guvernului rus, din 13 membri, 6 erau evrei.

Cine a fondat KGB-ul? Evreii. Deci, totul este scris în mod clar. El (Hitler) nu-i ura pe evrei pentru că aveau ” Peos“. Nu i-a urât pentru că indeplineau Mitzvoth, îi ura pentru că sunt comuniști. El scrie clar: “Evreii au distrus religia și credința.” Ei au răspândit în Germania erezia. “Așa scrie el …” Mă simt ca mesagerul lui Dumnezeu ca să extermin evreii, pentru că ei nu cred în El.” (Hitler) scrie acest lucru (în Mein Kampf ).

Acum înțelegeți de ce nu predică (cartea) în școli? Pentru că cine scrie programul de învățământ … aceiași oameni de stânga. Bineînțeles că nu vor scrie că Hitler a vrut să-i omoare pe evrei deoarece sunt moștenitorii stângii și ai marxismului, comunismului și leninismului. Dar asta scrie Hitler. Ei (evreii) au distrus toate valorile (republica Weimar). Literatură și teatru otrăvit. Cine a facut acesta? Torah- evrei nepracticanți au otrăvit teatrul german?

Din cele 9 mari ziare germane 7 au fost deținute de evrei. A fost unul dintre marii compozitori, Wagner, a cărui piesă este încă interzisă pentru a fi jucată, până acum este interzis (în Israel). Pentru că era antisemit, cu mult înainte de epoca NAZI.

Am fost foarte interesat să știu ce a spus cu adevărat (Wagner). Așa că Universitatea Ebraică a publicat cartea tradusă în ebraică. El scrie: “Nu-mi plac evreii. Cei religioși, nu-mi plac. Dar ce imi pasa? Evreii care au părăsit Tora și Mitzvotul și se arată precum gentili (non evrei), pe aceștia îi urăsc. Pentru că ei s-au amestecat în societatea noastră și ne distrug cultura și poezia, și ființa noastră germană. Cei care s-au convertit la creștinism, îi văd drept coloana a cincea.Tradatorii care vor distruge națiunea germană, dacă nu ne apărăm de ei de acum, ne vor termina. Deoarece sunt deghizați în germani, dar nu sunt germani, ei sunt (încă) evrei. (s-a întâmplat și în Spania medievală)”

Deci înțelegi de ce este interzis aici (Israel) să înveți despre el (Hitler sau Wagner) și ce spun ei? Doar cum toată lumea urăște legile Nuremberg fără măcar să le cunoască. (Rabinul face gest de dezgust.)

La Nuremberg s-a spus că un evreu nu se poate căsători cu gentil (non evreu), lucru pe care școlile de aici îl numesc rasism. A spune că un evreu este diferit de un gentil (non evreu),  este considerat rasism in această țara, din păcate. Nuremberg a copiat ceea ce este scris în Torah. Wagner tocmai a spus ce este scris în Torah. Că evreul este evreu, chiar dacă poartă o mască, chiar dacă se convertește la creștinism. “Un evreu care a păcătuit este încă un evreu” (Wagner) scrie: “Voi sunteți oameni milostivi. Noi suntem oameni cruzi. Voi distrugeți cultura noastră. “Da, așa scrie Wagner.

Prin urmare, întreaga sa carte este îndreptată împotriva compozitorului evreu (Felix) Mendelsohn, al cărui tată s-a convertit la creștinism și l-a botezat în biserică la vârsta de 5 ani. El (Wagner) îi scrie (lui Mendelsohn): “Ascultă, crezi că dacă vorbești limba germană, și te-ai convertit la creștinism, ești german? Nu! Poezia ta este ca un plans de copil, muzica ta nu este autentica (nu este germana) si ne otravesti cultura, pentru că oamenii cred ca este vorba de muzica germană.

Muzica germană este plină de mândrie și nu puteți să o imitați. Și de aceea ești numit dușmanul culturii germane.” Nu-i așa că (Wagner) are dreptate? Desigur că are dreptate! “Tu ne alegi din toate națiunile”, adevărat, noi (evreii) suntem umili, milostivi, timizi, într-adevăr. Aceasta este sursa noastră de mândrie.

Așa că înțelegeți că lucrurile nu s-au petrecut la întâmplare, nu este o coincidență, că nu s-au întâmplat fără avertismente. “Păcatele noastre ne-au trimis în exil, afară din țara noastră”. Și mulțumim lui Dumnezeu că ne-am întors (în Israel) și trebuie să fim atenți să nu repetăm ​​aceleași greșeli și să fim asimilați chiar aici și să dăm dovadă de stimă de sine in fata gentililor (non evrei) si să nu aratăm că aspirăm sa fim ca ei.

Am venit în această lume ca să fim diferiți, am fost creați în această lume pentru a fi evrei, iar întregul nostru scop este să fim cu Dumnezeu. Oricine vrea cu adevărat să fie cu Dumnezeu, Dumnezeu este cu el. În orice loc. În vremuri bune și rele, aici sau in alte părți și doar Dumnezeu poate să pună capat suferinței noastre și să spună “Ajunge”. În orice formă și în orice situație sau în orice loc, putem avea dreptul la mântuire și fericire veșnică.„“

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Mă bucur că există această luare de poziție, că putem afla ADEVĂRUL. Trag nădejde ca în jurul acestei „lucrări ortodoxe” să coaguleze o mișcare națională, care să restituie românilor demnitatea, începând cu apărarea credinței strămoșești, cu repunerea educației, limbii vorbite și scrise, a culturii românești pe locul ce li se cuvine, cu refacerea bazei și suprastructurii economice, reinventarea Oștirii Române, ca apărătoare a valorilor tradiționale și contemporane.
    Să ne binecuvânteze Dumnezeu, să ne înțelepțească, pentru a fi în măsură să trecem la treabă și să ne îndeplinim aceste reale obiective strategice naționale. Slăvit să fie Domnul ! (Ps. 69:5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button