X

Un băiat de 16 ani a fost băgat în SPITAL de mai mulţi POLIȚIȘTI, în Arad. Agenţii l-au BĂTUT, apoi au dat VINA pe PĂRINȚII copilului

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

Experienţă nefericită pentru un adolescent în vârstă de 16 ani din Şag, judeţul Arad.  Tânărul se află internat la spital, după ce ar fi fost bătut de mai mulţi poliţişti.

Povestea sună cam aşa: mama băiatului făcea curăţenie în casa unei familii. Adolecsentul obişnuia să meargă, împreună cu un prieten, în casa respectivă.

Problema a apărut în momentul în care proprietarul casei a reclamat la poliţie faptul că i-au dispărut lucruri şi o anumită sumă de bani.

Deşi, ulterior, omul a găsit lucrurile despre care a spus că i-au fost furate, poliţiştii veniţi la faţa locului l-au luat pe băiat şi l-au dus la secţie.

Nu l-au dus la secţia din Şag pentru că acolo există camere de supraveghere. L-au dus în altă secţie, unde l-ar fi bătut pe băiat. Apoi l-au adus acasă şi le-ar fi spus părinţilor că ar fi mai bine să tacă dacă nu vor să fie reclamaţi că şi-au bătut fiul.

Oamenii s-au speriat şi au tăcut mâlc. Nu au reclamat incidentul de frică.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care părinţii au fost sunaţi de o rudă, căreia i-au spus de bătaie din întâmplare.

Băiatul se află internat la spitalul din Arad.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Doamne ajuta. F interesant pai si cum putem sa ne protejam de ei sa ne dezicem de aifon si sa intrerupem contractul cu netul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button