X

Activistul pro gay, Remus Cernea: “după 5 ani de eforturi, tema parteneriatului civil a ajuns să fie asumată ca un lucru firesc”. Următorul pas este acceptarea ideei de căsătorie gay

de null

Image result for cernea

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Remus Cernea, cel care a depus în Parlament, în urmă cu doi ani, ultimul proiect pentru adoptarea parteneriatului civil spune:

„Principala diferenţă între această formă de uniune şi căsătorie este că prin intermediul celei dintâi nu poţi adopta copii.  Mai sunt şi alte diferenţe, dar care ţin de detalii. De exemplu, contractele de căsătorie se pot realiza doar la ofiţerul stării civile, pe când parteneriatele civile pot fi încheiate la orice notar.
Marele succes este că după 5 ani de eforturi, tema a ajuns să fie asumată ca un lucru firesc de liderii partidelor mainstream. Asta înseamnă că am reuşit să schimbăm percepţiile! Cred că peste 10-15 sau 20 de ani ne vom întoarce, mă refer că atunci mentalităţile se vor fi schimbat deja pentru a exista o majoritate care, la un referendum, să schimbe Constituţia pentru a elimina articolul homofob introdus de către Coaliţia pentru Familie dacă referendumul de acum va fi validat”, crede fostul deputat.

Vicepremierul Paul Stănescu a anunţat, la începutul săptămânii, că Referendumul pentru redefinirea Familiei va avea loc cel mai probabil în luna mai. Dacă în prezent, Constituţia prevede că familia se formează în baza căsătoriei dintre „soţi“, Coaliţia pentru Familie vrea schimbarea definiţiei familiei ca fiind formată doar de pe urma căsătoriei dintre un bărbat şi o femeie. La scurt timp după declaraţia lui Stănescu, Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu au confirmat organizarea referendumului, cu menţiunea că au în vedere şi adoptarea parteneriatului civil pentru persoanele gay.

Din totalul de 28 state membre UE numai 6 nu recunosc cuplurile formate din persoane LGBT (Fie că vorbim de dreptul la căsătorie sau la a încheia un parteneriat civil)

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Acest activist al imoralității, ca și cei de-o gândire cu el, merg pas cu pas după metoda Ferestrei Overton.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

16 comentarii

  1. Am voie să-i numesc gunoaie, scursuri, lepădături, excremente, pe cei care afirmă despre referendum că este o pastilă amară sau ca este o iniţiativă ultraconservatoare şi cvasifascistă? Sau se considera insultă? Dar ce zic ei despre referendum nu e insultă?

    Domnule Liviu Dragnea, domnule Călin Popescu Tariceanu, REFERENDUMUL nu este la schimb cu NIMIC.
    Domnule Dragnea, dacă dvs. vă place să vă lăsaţi “sodomizat” (politic) de socialiştii europeni, mie nu-mi place. ŞI NU-MI PLACE DELOC ca ţara mea să fie călcată in picioare de niste lepădături birocratice.

    Dacă nu suntem respectaţi, IEŞIREA României din UE ESTE o opţiune.

    P.S.: Remus Cernea, deja ai încărunţit. Sper să nu fi încărunţit degeaba.

  2. e bolnav , sa-si bage ceva in anus pt tot restul vieti !dupa ce ne-au distrus economic acum vor sa ne faca si neam de poponari ! romani dormiti si la faza asta !

  3. clar ca trebuie sa se iasa in strada si sa se protesteza fata de aceasta viclenie. De fapt asta pare ca s-a urmarit de la bun inceput. Sa se faca treaba cu parteneriatul civil ca prim pas. Iar treaba cu famila barbat si femeie e doar un praf in ochi, ca sa tacem acuma din gura, fata de astalalta. Aceea (parteneriatul civil) nu se putea face asa tam-nesam din senin, ca ar fi parut ciudat, indecent si lumea ar fi protestat, cu sarg si f probabil f eficient. Asa, se profita acum de aceasta “concesie”, ca si cum cine stie ce mare avantaj imi ofera mie pt familia naturala – care abia e stadiul de normalitate, ca sa se efectueza cealalta concesie a parteneriatului civil. De fapt asta s-a vrut.

    ma intreb acum, pe langa bresa facuta si avantajele ce le confera homosexualilor, cate alte cupluri “hetero” nu vor achiesa pe ideea comoda a “parteneriatului civil”, un soi de concubinaj promiscu si pacatos (din care la o adica poti “divorta” f lesne), nemai gandindu-te la alte angajamente sau responsabilitati, daramite la o cununie religioasa. Dragnea e mai de stanga decat mi-am putut inchipui. Sa fie iara concesii pt amaratele alea de procese bata-le vina, sau pur si simplu incultura si prostie?

    1. nu vor achiesa pe ideea comoda a „parteneriatului civil”….

      De curiozitate, exista in DEX verbul a achiesa?
      Nu cumva e vorba de un BARBARISM folosit cu drag in ziua de azi de toti cei care urasc limba romana?
      Iertare daca am deranjat cu intrebarea….

  4. Doamne, unde ai ascuns cureaua uda?
    Cerneo-uratule, nu esti tu copilul meu, ca armata in Siberia te-ar fi mancat, neuron singuratic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button