X

VIDEO: Mitingul pentru familia traditionala (termen gresit!!) din Oradea a fost folosit ca trambulina pentru promovarea ecumenismului …

Sambata au avut loc marsuri ale vietii antiavort şi în favoarea “familiei tradiţionale” in multe orase ale tarii:

„Marşuri ale vieţii“ în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară: mesaje antiavort şi în favoarea familiei tradiţionale

Asta este bine. Ar fi insa si mai bine ca la un mars antiavort sa vina si cei anti altele. Si viceversa. Din motive pe care le-am explicat la:

Azi nu protestati impotriva vaccinarii OBLIGATORII, pentru ca nu sunteti anti vaccin / Maine nu veti protesta impotriva documentelor biometrice, pentru ca nu sunteti anti cip / Poimaine veti fi in lagar si abia atunci veti intelege de ce …

Dar si mai bine ar fi ca un astfel de mars sa nu fie folosit ca trambulina pentru promovarea ecumenismului, caci atunci un astfel de mars sau miting devine uraciune in fata bunului Dumnezeu.

Din nefericire asa ceva s-a petrecut la Oradea:

 

Miting pentru sustinerea familiei traditionale, in Piata Unirii din #Oradea

Gepostet von Bihoreanul am Samstag, 24. März 2018

Adica, pe scena erau “reprezentanţi ai diferitelor confesiuni care trăiesc în Oradea, precum Vincze Judit, pastor al Bisericii reformate, episcopul romano-catolic de Oradea, László Böcskei, episcopul ortodox Sofronie Drincec, episcopul greco-catolic Virgil Bercea, pastorul Bisericii Emanuel, Petru Vidu, sau PS Siluan, episcopul ortodox al românilor din Ungaria. Moderatorul evenimentului, Daniel Burtic, a ţinut să spună că la Oradea au fost prezenţi inclusiv credincioşi din Ungaria”, dupa cum ne informeaza articolul:
Peste 2.000 de participanţi la mitingul pentru familia tradiţională din Piaţa Unirii (FOTO / VIDEO)

Si ca reprezentanti ai “diferitelor culte” au tinut sa sublinieze ca se roaga impreuna “Tatal Nostru”. Ceea ce este cu desavarsire interzis, conform Sfintelor Canoane:

 

Dacă va intra cineva ca să se roage cu ereticii: catolicii, protestantii, adventistii, pocăitii, tudoristii, baptistii si altii de acest fel, sau dacă va mânca la praznicele lor, unul ca acela să se afurisească si dacă nu se va căi să se taie cu totul de la Biserica lui Hristos, ca unul ce a căzut din har.”

 

Iar Sofronie Drincec nu se caieste, deci ar fi trebui demult să se taie cu totul de la Biserica lui Hristos:

PS SOFRONIE, Episcopul Oradiei, si-a luat DOCTORATUL ca specialist in MONOFIZITI: „în vederea apropierii dintre Biserica Ortodoxă şi Bisericile necalcedoniene” … Sa ne amintim ca tot el a sfintit AGHEASMA MARE impreuna cu un EPISCOP GRECO-CATOLIC

ÎPS SOFRONIE DRINCEC, prezent alaturi de EVREI si episcopii celorlalte CREDINTE ERETICE la ceremonia de învestire a rabinului Rafael Shaffer ca prim rabin al evreilor din România. Dorinta tuturor participantilor: COMUNIUNEA

Ba mai rau, se pare ca este si in relatie cu lojile maghiare:

„Masonii din Biserica” – un articolul de studiat despre ierahi masoni

Cititi va rugam si:

ALIANTA FAMILIILOR DIN ROMANIA, in materialul lor „DESPRE CONSTIINTA CRESTINA”, PROMOVEAZA CATOLICISMUL si ECUMENISMUL …

Bogdan Mateciuc se retrage din Alianta Familiilor din Romania? “INTERESE OCULTE SI INIMI NESINCERE”

Fratilor, sa incercam sa nu mai folosim nici termenul familie traditionala:

„Familia tradițională” nu există!

 

Categorii
Ecumenism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Mi se pare o exagerare să spui că dacă te rogi către Domnul Dumnezeu alături de nişte semipăgâni devii lipsit de har. Cum altfel ar putea un ateu să se apropie de Domnul Iisus decât făcând paşi mici şi eventual chiar pe alături.

  1. Chiar mi-a venit sa rad – … „semipagani” zici? Adica putin spurcati sau doar oarece vrajmasie – fie fata de Hristos, fie fata de Maica Sa, fie fata de Taine, fie fata de…. Nu ti se pare ca o picatura de scarnavie intr-un butoi cu apa o spurca?
   Ce contabilitate faci sa spui „semipagan”? Pagani, eretici, schismatici pe de-a-ntregul, nu pe jumatate, … lasa iubirismulo ca nu ajuta si nici nu face bine ca e tradare fata de Hristos.
   Stii cum se apropie cineva (adult…) de Domnul Iisus Hristos?
   Se apropie foarte repede dupa ce raspunde afirmativ (adica DA!) la intrebarea repetata de 3 ori:
   TE LEPEZI DE SATANA? Apoi se boteaza. Crestineste.
   Lepadarea de Satana inseamna lepadare de orice alta credinta decat cea Dreapta, Ortodoxia.
   Cui nu-i plac atat Traditia cat si canoanele insemna ca nu are chef de Crestinism.
   Liber la ratacire dar osanda este neinchipuita de mintea omului.

  2. Păgânii sunt una, ereticii alta. Problema comuniunii cu ereticii este ca și statul împreună a celor sănătoși cu cei bolnavi, până la urmă se vor îmbolnăvi și cei sănătoși. Doar Dumnezeu poate schimba cugetul omului. Ereticii sunt hulitori de Dumnezeu, slujitori ai minciunii. Te rogi pentru ei dar nu împreună cu ei.

 2. Si la Timisoara au fost toate sectele…. si culmea ca cel care a condus manifestatia a fost un bapticostal sectant, anul trecut am zis ca nu voi mai merge, dar s-a intamplat si anul asta ca m-am oprit putin, nu e in regula, pentru ca nu suntem in Hristos de aceea nici nu avem spor cu marsurile acestea… ” duhul bapticostal” nu covinge pe nimeni…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.