X

„Familia tradițională” nu există!

Incorect Politic | Familia Dumnezeiască

Familia Dumnezeiască

Atenție mare: „Familia tradițională” nu există!

Așa cum nu există nici babă bătrână sau apă udă… familia este întemeiată prin sfânta căsătorie, constă din soț, soție și din descendenții acestora.

Putem vorbi de o legătură naturală, firească, dreaptă, dar nicidecum tradițională pentru că, pe măsură ce tradițiile se modifică în timp, adevărul rămâne doar unul. Termenul “familie tradițională” a fost introdus în mod subversiv de liberali prin anii ’60 pentru a înlesni o breșă „uniunii sodomiste”.

Dacă există o formă recunoscută ca fiind “tradițională”, trăind în dictatura egalității de drepturi, atunci poate exista și o formă “anti-tradițională”.

Când vorbim de instituții fundamentale ale civilizației creștine, trebuie să fim în cunoștință de cauză. Cuvântul “familie” nu are nevoie de asocieri care să-i justifice esența, ea este dată de Dumnezeu, reiterată prin Iisus Hristos, protejată de sfinții ocrotitori ai familiei, în armonie cu legile naturale și de sine stătătoare.

Cât despre “uniunea” sodomistă, și nu căsătoria ne-tradițională, acest produs iudaic destinat exportului, trebuie să rămână ca atare, adică o formă hidoasă și deviantă de uniune sodomistă! Atunci când vorbim despre familia creștină ca fiind tradițională, nu numai că permitem sodomiților să uzurpeze de această calitate strict creștină, dar deschidem cutia pandorei: accesul „legal” spre adopția copiilor nevinovați.

O să vină ziua când familia pe care o numim în mod naiv “tradițională”, va fi doar o amintire, – de ce? Pentru că am permis să se vorbească despre ea în mod eronat, am participat la crearea unui subiect fără nicio bază reală – în loc să ne apărăm cu înverșunare fundamentele civilizației, ne justificăm starea de normalitate?! Așa au pornit discuțiile (nevinovate…) în Occident în urmă cu aproape 50 de ani, ce a rămas în picioare? Știm prea bine!

Iată tehnicile de distrugere folosite de dușmanii creației Divine: apel către tolerantă; infiltrarea instituțiilor fundamentale; conceptualizarea de tip nihilistă (Nietzsche), marxistă, freudiană, abstractă; introducerea „învățămintelor” cabale (teoria minciunii); diluarea treptată a adevărului; mistificarea treptată a realității; deconstrucția treptată a firescului (familia); deriziunea acțiunilor de rezistență morală prin etichetare negativă; distrugerea ultimilor dizidențe (…familia „tradițională”); înlocuirea structurilor fundamentale și a formelor zise „tradiționale” (L.G.B.T.)…!

Între semantică și sintaxă există același raport ca între fond și formă, dacă se stâlcește sau se deformează forma, se pierde legătura cu fondul; de aici reiese imposibilitatea celor din Vest de a determina cauzele și sursele prăbușirii la care au fost supuși prin ateizarea forțată (laicitate).

de Mihai Șerban

Categorii
Homosexualitate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Îl urmăresc de mult pe Mihai Șerban, scrie pe incorectpolitic.com, e incredibil ce scrie, nu cred că are pereche în presa română! Am citit și cartea lui: „manifest cartea neagră a României”… Am rămas profund impresionat, nu cred că rezistă fără să fie cenzurat! O recomand cu căldură, e o necesitate națională. Are un discurs pe youtube, vedeți și vă cruciți!!!

  https://youtu.be/6qlVEL-W-3Q

 2. Acest excelent articol nu face decât să confirme ce simțeam instinctiv. E logic, bineînțeles că familia tradițională nu există! Domnule Șerban, Sunteți un deschizător de drumuri, un apărător al normalității… e trist într-un fel, dar atât de necesar! Sper să citească și Cărtărescu, el zicea ca familia tradițională nu există, dar în alt sens, unul de trădător! Să rămâneți alături de noi! Sunt o mamă și soție ortodoxă. Vă multumesc!

 3. Toți ar trebui să se gândească cât de mult au prețuit familia până acum. Câți s-au căsătorit fără să aibă parteneri fără număr înainte de a face pasul decisiv, pentru că, deh, trebuie să încerci în practică vsă vezi dacă merge? Câți s-au căsătorit feciori/fecioare fiind, considerând acest lucru ca pe o slăbiciune/handicap și ca pe un lucru de rușine? Câți nu s-au căsătorit deloc pentru că nu vor responsabilități, vor să fie liberi și nu vor să dea socoteală nimănui? Câți s-au căsătorit de nevoie, abia după ce au avut un copil, doi, făcând și botezul și nunta în același timp? Câți s-au căsătorit totuși pentru faptul că nunta a devenit o afacere aducătoare de mulți bani? Câți și-au înșelat soția/soțul uneori în mod repetat, încălcând jurămintele de la Sf. Tină a Cununiei? Câți consideră căsătoria ca pe un obicei perimat, și care nu mai e necesar în ziua de astăzi? În definitiv, câți oameni mai pornesc în viață gândindu-se serios la a se căsători?
  Diavolul profită de această decădere morală a creștinilor și răspândește în lume sodomia care atacă familia prin nenașterea de copii, prin luarea cu japca a copiilor pentru a fi crescuți în familii homosexuale, prin educația sodomită din școli și grădinițe de la cea mai fragedă vârstă, prin obișnuirea oamenilor cu ideea că sexul nu este dat prin naștere de Dumnezeu, ci poți să ți-l schimbi mai apoi după dorință, prin crearea unei societăți de androgini asexuați, sau de transsexuali croiți după chipul și asemănarea celui la care se închină, diavolul.
  Asta este noua eră pe care antihrist, prin slugile lui, o pregătește pe pământ pentru venirea lui, și o face cu mult succes. Toată creația să fie coruptă, ca pe vremea potopului lui Noe, și ca în cetățile Sodomei și Gomorei înainte de a fi trecute prin foc. Sau oamenii cred că îi așteaptă ceva mai bun ca răsplată pentru felul în care trăiesc?

 4. Mă bucur sa-l regăsim pe Mihai Șerban la d-voastra.Bravo pentru acest articol!Da,intr-adevar este o capcană cu „familia tradițională „în care repede cazi încercând să-ti aperi morala,credința și sa-ti justifici normalitatea.Cred ca multi dintre noi nici nu s-au gândit că manipularea poate merge atât de departe… Strategia lor de dezbinare,egalitatea, fraternitatea ,libertatea si bineinteles laicitatea bine impregnate in occident ,e un model pe care încearcă să ni-l impună cu forța….cica noi esticii suntem cam primitivi in gândire….Sper sa ne trezim pana nu e prea tarziu fiindca deja suntem luati prin viteză!!

 5. Nu-mi vine sa cred ca cineva crestin s-a saturat de cliseul asta auzit peste tot si promovat peste tot cu”traditionalul” asta. La noi toti ortodocșii sunt neaparat si tradiționali in orice fac: mâncare tradițională muzica traditionala obiceiuri tradiționale. Eu cred ca toate astea nu au nici o legătură cu Ortodoxia…puteau in locul lor sa fie alte obiceiuri si daca erau demult erau considerate tot bune nefiind raportate la nimic. Doar simplul fapt ca asa obisnuiau cei dinainte face ” traditionalul” sa fie luat drept bun. Totusi respect obiceiurile si restu provenite dar nu ma număr printre traditionalisti neaparat. Am intrat in contact cu alte forme de manifestare ale vieții care mi s-au părut mai interesante si de fapt am cautat alte forme ( obiceiuri) decat preluarea celor vechi. Oricum, sa se înțeleagă sunt pro familie, dar cred ca traditional la noi inseamna respectarea obiceiurilor din pragul marilor sărbători asa cum sunt înțelese de creștinii care s-au nascut crestini. Tradiționalismul cunoscut de toti cred ca e o forma de manifestare a vieții adoptat de marea masa. Nu cred ca are neaparat ceva in comun cu credinta. Poate sa aibă si poate sa nu aibă. Cred ca Ortodoxia poate fi manifestată in orice stil de viata in orice mediu trăiesti, nu cred ca e neaparat sa adopți un anumit fel de viata. Cred ca Ortodoxia ar trebui înțeleasă de fiecare om in parte si traita pe stilul lui. Si mai cred ca Ortodoxia universala cunoscuta este adoptată de lumea credincioasă pt ca oamenii nu cauta alte forme de întelegere ale vietii decat cele primite. Si intr-un fel prin Biserica am primit un mod universal de manifestare al credintei pt oameni. Asta din milostivirea lui Dumnezeu. Deci eu cred ca asta este unul din rosturile Bisericii. Mai inteleg ca sunt destul de periculoase atâtea stiluri de viata pe care le întâlnim astăzi, dar totusi trăim intr-o lume moderna si nu putem exclude mediul in care trăim. Si modernismul nu e neaparat rău cum nici tradiționalismul nu e neaparat bun. S-ar putea la fel de bine sa avem familii moderne si sa fie mai multa armonie in sânul lor. Si totusi nu susțin nici una dintre parti. Pot fi ambele rele sau ambele bune.

 6. Ma bucur sa va regasesc si pe aceasta pagina Dl. Serban. Distrugerea Crezului si al Familiei pare sa fie procese foarte importante pentru cei care ” conduc umanitatea”. Manipularile de gen….sa fim toleranti fata de diverse practice nesanatoase si chiar daunatoare sunt introduse in subconstientul nostru pe toate canalele posibile – la locul de munca, prin media, chiar si in scoli.
  Raman intrebarile: „Daca EI se simt agresati de oameni Normali si sunt aparati….cine ne apara pe noi de agresiunea la care suntem supusi de mai multe ori zilnic? De ce trebuie sa privim in tacere cum, copii nostri sunt „educati” spre a accepta ca Normal uniunea a doua persoane de acelasi sex?: De ce sunt sentimentele lor considerate mai importante decat ale noastre, de ce EI se simt raniti cand lumea ii priveste ca pe niste ciudat, in timp ce Noi nu avem voie sa ne simtim raniti de Abnormalitatea existentei lor?”
  Bravo din nou, in speranta ca din ce in ce mai multa lume va citeste si va avea si curajul sa ia atitudine!

 7. NOI CE AM FACUT IN EPOCA LUI DEJ SI CEAUSESCU FATA DE INCEPUTURILE REVOLUTIEI SEXUALE DIN SUA?

  NIMIC

  ignoranta noastra a adus la putere pe ei cand oamenii buni nu fac nimic si cei rai fac ce vor pentru ca au bani si putere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!