X

SUA alocă peste 50% din buget pentru ÎNARMARE

de null

Image result for armata sua

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statele Unite ale Americii vor cheltui mai bine de jumătate din bugetul de stat pe 2018, adică 700 de miliarde de dolari, pe înarmare. Restul de 600 de miliarde de dolari trebuie să acopere toate celelalte nevoi ale guvernului federal.

Liderii republicani şi democraţi din Congresul Statelor Unite au ajuns la un acord asupra bugetului pe anul fiscal 2018, după ce ambele partide au făcut concesii majore. Democrații au acceptat cea mai mare creştere a bugetului de apărare din ultimii 15 ani.

În schimb, republicanii au renunţat aproape total la proiectul preşedintelui Trump de a ridica un zid la graniţa cu Mexicul.

Acordul trebuie votat, până vineri, de cele două camere ale Congresului pentru a se evita o nouă suspendare a activităţii guvernului.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. da, dar si produsele (finite) si salariile angajatilor in complexul militaro industrial sunt mai scumpe tot de aprox 11ori..rusii produc la acelasi nivel calitativ (in domeniu militar) da produsele finite si mana de lucru sint mai ieftine. deci sunt cam la egalitate..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button