X

IBM a creat cel mai mic COMPUTER din lume. În 5 ani va putea fi INTRODUS în orice OBIECT, DISPOZITIV…sau OM?

Gadgetul va fi prezentat oficial in cadrul evenimentului IBM Think 2018.

Producatorul IBM va transforma radical tehnologia de fabricare a computerelor. Pe viitor, un computer puternic nu va insemna automat o masinarie de mari dimensiuni.

Acest mic gadget, care este prezentat oficial pe 19 martie, are dimensiunea unui graunte de sare, dar este de 86 de ori mai performant ca un computer fabricat in 1990, scrie Mashable.

Micul computer are sute de mii de tranzistori, iar fabricarea lui costa extrem de putin: numai 10 centi.

Computerul minuscul va fi folosit pentru aplicatii blockhain: va urmari transportul bunurilor si va putea observa tentativele de frauda sau nerespectarea regulilor. In plus, are algoritmi de Inteligenta Artificiala si poate clasifica informatiile primite.

Arvind Krishna, directorul de cercetare de la IMB, declara ca acesta este doar inceputul.

In urmatorii 5 ani, un computer de dimensiuni extrem de mici va putea fi introdus in orice obiect sau dispozitiv.

Prototipul este deocamdata in stadiul de testare.

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO

Ce nu se spune, este faptul că acest minuscul computer poate fi introdus nu numai în obiecte și dispozitive, ci și în corpul omenesc. Pentru că are legătură cu semnul fiarei (pecetea),  citiți vă rog și:

Știrea face trimitere și la:

Internetul LUCRURILOR, sfarsitul LIBERTATII omului

De asemenea, nu este prima dată când se pomenește de tehnologia Blockchain. Se pare ca ea va juca un rol important prin faptul că va oferi așa-zisa siguranță identității și tranzacțiilor financiare.Exact acest lucru îl va oferi și pecetea.

Iată alte știri care au făcut referire la Blockchain:

 

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Corpul omenesc produce inclusiv curent electric, sistemul nervos functioneaza pe baza de impulsuri electrice. Odata conectat la un traiect nervos, ar avea de unde sa se alimenteze cu energie si nu ar fi necesara conectarea la o retea de alimentare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!