X

Rusia EXPULZEAZĂ la rândul său 23 de diplomaţi BRITANICI

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia a decis să expulzeze 23 de diplomaţi britanici, care au termen de o săptămână să plece de la Moscova, a anunţat sâmbătă Ministerul rus de Externe, după ce l-a convocat pe ambasadorul britanic Laurie Bristow să-i comunice aceste măsuri, relatează Reuters.

Ca măsuri de retorsiune după ce premierul Theresa May a decis să expulzeze 23 de diplomaţi ruşi, Moscova a decis, de asemenea, să închidă British Council şi să retragă Londrei permisiunea de a deschide un consulat general al Sankt Petersburg, a anunţat ministerul într-un comunicat.

Cei 23 de membri ai personalului de la Ambasada Marii Britanii la Moscova vor fi „declaraţi persona non-gratae“, scrie BBC.

Londra a decis să-i expulzeze cei 23 de ruşi în urma incidentului de la 4 martie, în spatele căruia acuză că se află preşedintele rus în exerciţiu Vladimir Putin.

Fostul spion rus Serghei Skripal, în vârstă de 66 de ani, şi fiica sa Iulia, în vârstă de 33 de ani, se află în continuare în stare critică, după ce au fost găsiţi inconştienţi, pe 4 martie, pe o bancă la Salisbury, în Wiltshire.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button