X

Pretutindeni se DESPICĂ pământul

Kenya, Africa, 14 martie 2018

https://youtu.be/i1s5DP_nBC0

Arabia Saudita, 26 februarie 2018

Washington, SUA, 3 ianuarie 2018

Antarctica si Desertul Arizona, 28 ianuarie 2017

Africa, 16 ianuarie 2017

 

Categorii
Semnele vremurilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

7 comentarii

  1. Va trimit un link despre ultimele momente din viata marturisitoarei, cea care a fost doamna ASPAZIA OTEL PETRESCU relatate de maicile care au stat la capataiul ei. IMPRESIONANT-Vedeniile cu alti marturisitori morti, parintele Iustin, lupta cu demonii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.