X

VIMANA – detaliile despre asa zisele antice aparate de zbor performante nu apar de fapt in scrierile antice, ci au fost transmise de DRACI prin “canalizare mentala” la … inceputul secolului 20

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Literatura new age este plina de descrieri ale acestor asa zise aparate performante de zbor ale zeilor din antichitate.  Dar chiar si unii adepti UFO recunosc ca informatiile despre ele au venit prin tehnica vederii la distanţă în perioada 1918-1923, prin canale mentale, adica printr-un soi de transmitere a informatiei, de dictare.

Iata ce putem citi la Vimana de pe wikipedia:

 

Shastra Vaimanika este un text sanscrit de la inceputul secolului 20 despre aeronautice, pretins a fi obtinut prin canalizare mentala, despre constructia vimānas, “carele zeilor”.

Existenta textului a fost descoperita in 1952 de catre G.R. Josyer, conform caruia, acesta se datoreaza unui Pandit Subbaray Shastry, care l-a dictat in 1918-1923. O traducere in hindi a fost publicata in 1959, textul sanscrit cu o traducere in engleza in 1973. Are 3000 de shlokas (versete) in 8 capitole si a fost atribuit de catre Shastry lui Maharishi Bharadvaja,[14] (unul dintre cei sapte mari sfinti hindusi), ceea ce o face de pretinsa origine “antica”, si prin urmare are o anumita notabilitate in teoriile astronautice antice.

Un studiu realizat de ingineria mecanica si aeronautica de la Institutul Indian de Stiinte Bangalore in 1974 a concluzionat ca aeronava descrisa in text a fost „poveste nascocita” si ca autorul a dat dovada de totala lipsa de cunostinta despre aeronautice. [15]

 

Iata si ce scrie in articolul http://www.ozn.ro/tiki-index.php?page=Vimana:

 

Vimana este o maşină zburătoare din mitologie ce apare descrisă în poemele sanscrite. În cărţile lui Srila Prabhupada ele sunt menţionate ca fiind „avioane” sau „avioane spirituale”.

În UFOlogie

Unii entuziaşti moderni ai OZN-urilor au indicat vimanele ca dovadă a existenţei în trecutul îndepărtat a civilizaţiilor avansate din punct de vedere tehnologic sau ca sprijin pentru teoria paleoastonautică. Alţii au legat maşinile zburătoare de legenda celor nouă oameni necunoscuţi.
Entuziasmul pentru „OZN-urile vedice” pare să-şi aibă originea odată cu publicarea în 1973 a Vaimanika Shastra, un aşa zis text străvechi despre aeronautică, recepţionat prin tehnica vederii la distanţă în perioada 1918-1923.
Un simpozion pe tema „Ştiinţă şi tehnologie în India antică” a fost organizat în decembrie 1990 la Institutul de Ştiinţă şi Tehnologie Birla din Hyderabad, India. Au fost discutate multe subiecte despre aeronautica antică indiană. Vaimanika Prakaranam din Vimana Vignana se ocupa de intrumente ca Guha Garbha Darsha Yantra ce putea localiza obiecte ascunse subpământ direct din aeronavă. Un semiconductor de ferită numit Chumbaka emitea semnale de microunde şi detecta obiectele ascunse.
Ufologul italian, Roberto Pinotti, a prezentat o lucrare pe tema Aeronautică în India antică la Conferinţa Mondială a Spaţiului organizată în Bangalore. El le-a spus celor prezenţi la conferinţă că acele aeronave sunt similare cu aeroplanele moderne cu reacţie. El a fost de acord că acestea au cel mai complex şi sofisticat design. Aţii precum Dileep Kumar Kanjilal în lucrarea Vimana in Ancient India: Aeroplanes Or Flying Machines in Ancient India (n.t.: Vimana în India antică: aeroplane sau maşini zburătoare în India antică) (1985) prefera propulsia cu ioni.

 

Si sa ne amintim ca tot la inceputul secolului, „sefi secreti” non umani le dictau texte stalpilor new age precum Alice Bailey sau Aleister Crowley despre NOUA ORDINE MONDIALA si … lucifer.

Prima a considerat ca lucifer este un zeu al intelepciunii considerat pe nedrept de catre crestinism ca inger cazut.

Analistii fenomenului sunt de acord ca lucrarile lui Bailey, Rudolf Steiner (Thule Society din Germania, alta “fiica“ a Theosophical Society – Madame Blavatsky, care a fost piatra de temelie a Nationalsozialistische Arbeiterpartei a lui Hitler …) si ale teozofiei in general, au influentat crearea “religiilor“ UFO, inclusiv Order of the Solar Temple.

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului, asemanari contemporane alarmante

Madame Blavatsky scrisese si ea o lucrare despre care spunea ca i-a fost inspirata de maestrii non umani din zona Tibetului (acei asa numiti sefi secreti). „The Secret Doctrine„, vol. 1, pag 319 – 320:

 

In antichitate si realitate, lucifer sau luciferus, este numele unei entitati angelice ce stapaneste absolut peste lumina adevarului si peste lumina zilei.„

lucifer este lumina divina si terestra, „spirit sfant„ si „satan„ in acelasi timp

 

Asa ca lucrurile se leaga …

Invatatura ortodoxa ne invara clar ca extraterestrii sunt draci:

EXTRATERESTRII sunt DRACI. NEW AGE ii numeste SEFI SECRETI …

Si ca „invataturile” venite prin tot soiul canale mentale sunt de fapt transmise tot de diavoli. Acestia le-au transmis „initiatilor” de la sfarsitul secolului 19 si inceputul secolului 20 atat doctrina new age cat si detalii despre vimana, acele asa zise aparate de zbor performante din antichitate.

De ce? Ca sa pregateasca terenul. Sa indoctrineze mentalul maselor cu „binefacerile” NOII ORDINI MONDIALE si … extraterestrii. Elemente esentiale pentru acceptarea antihristului:

Text remarcabil despre ANTIHRIST

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Dracii sunt peste tot si nu e usor sa ii deosebesti, de ex Rudolf Steiner se opunea vaccinarii spunand ca va fi folosit pentru un fel de eutanasiere spirituala a omului pe cand biserica ortodoxa condusa de preafericitul Daniel nu s-a opus vaccinarii obligatorii de frica ca noua ordine mondiala prin papusile locale o sa ii puna taxa pe veniturile bisericii.

    1. Talmudisti babilonieni = khazari (cazar, cadar… vezi “Take, Ianke si… Cadâr”!), …. disimulati drept “Jew”.
      Ei sint asa-zisii evrei care actioneaza ocult in “finante”, afaceri, propaganda, … ei au infiintat statul Israel care nu are nici o legatura cu Moise (mozaismul, religia Vechiului Testament) nici cu Avraam (nefiind inruditi genetic cu semintiile nascute din Avrram, hebrew/evreu, ivrit).
      Ei practica sacrificii umane venerand pe Ba’al/Belzebut si de aceea a fost dezintegrat statul lor, Imperiul Khazr si apoi a fost haituti si interzisi prin Europa, ultima tara care a anulat interdictia de a-i lasa sa intre in tara fiind Spania, in 1967.

      1. daca khazarii nu au nimica evreiesc in ei ( gene) atunci ce le da dreptul sa se substituie israelitilor?

        faptul ca au adoptat o religie?…eu cred ca totusi si ei sunt evrei…ar fi prea frumos si prea simplu sa fie doar

        niste impostori ordinari….caci atunci bruma de evrei autentici (semiţi) ar trebuii sa lupte impotriva acestor lepre si impostori …si sa-i demaste..

        ori ei nu o fac…deci exista o alianta tacita intre putini semiti originali si leprele jidanesti khazarii

  2. cu toate astea exista zone in India unde nivelul radiatiilor este mult peste limită atestand un conflict nuclear undeva in antichitate.2. drac-drakos,demon -daimonas din greaca fac referire la entitati care au existat fizic dar au fost suprimate inclusiv prin schimbarea sensului cuvintelor prin bunavointa Romei si ai papilor.3 termenul de nephelim si a pierdut in mod voit sensul chiar daca exista sinonime peste tot in lumea antică.

    1. Nivelul crescut al radioactivitatii nu implica vreun conflict nuclear.
      Variatii ale campurilor (electric, magnetic, gravitational, radioactiv) sint normale, cu valori care afecteaza sau nu fiziologia umana.
      … cum poti crede ca omul, prin schimbarea sensului cuvintelor poate suprima “entitati care au existat fizic”???
      Crezi ca daca spui “piatra” pentru caine, dispare cainele?
      (despre nefilimi…. stim ca au fost copiii facuti de barbatii urmasi ai lui Cain cu femeile urmase ale lui Sit, degenerati genetic prin crestere gigantica si manifestari dintre cele mai rele, neplacute lui Dumnezeu care a popopit Pamantul ca sa-i excluda din existenta omului. Ei au inceput consumul de carne. Nu s-a pierdut sensul ci a fost extins incorect, denaturat prin ezoterisme)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button