X

Senatul a aprobat REDEFINIREA noţiunii de „terorism”. CSAT poate declara o situaţie de CRIZĂ TERORISTĂ

de null

Senatul a adoptat luni, 5 martie, propunerea de modificare şi completare a legii privind prevenirea şi combaterea terorismului, asumată de parlamentari, actuali sau foşti membri ai Comisiei SRI.

Actul normativ actualizează conceptul de terorism şi completează prevederile referitoare la acest domeniu. Documentul prevede ca, în cazul iminenţei sau producerii unui act terorist pe teritoriul ţării, CSAT să poată emite o hotărâre de declarare a situaţiei de criză teroristă.

Textul mai stabileşte incriminarea în mod expres a participării într-un grup în scopul comiterii de acte teroriste, a pregătirii, deplasărilor şi finanţării în scopuri teroriste.

Camera Deputaţilor este decizională în acest caz.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Anti-terorism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.