X

SALARII majorate cu 100% pentru ANGAJAȚII “Elie Wiesel”, începând cu luna martie

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia de munca din Camera Deputatilor a votat marti o majorare de 100% a salariului de baza pentru angajatii de la Institutul “Elie Wiesel”, modificarea urmand sa fie supusa votului plenului miercuri, alaturi de alte modificari privind salarizarea adoptate marti. 

“Incepand cu drepturile salariale aferente lunii martie, cuantumul brut al salariilor de baza de care beneficiaza personalul din cadrul Institutului National pentru Studierea Holocaustului din Romania “Elie Wiesel” se majoreaza cu 100% cu respectarea prevederilor art. 38 alin 6 din Legea 153/2017″, se arata in amendamentul adoptat marti.

Solomon a explicat la finalul sedintei jurnalistilor ca deputatul Silviu Vexler a descoperit ca grila salariala a celor care lucreaza ca cercetatori la “Elie Wiesel” a ramas “in negura vremurilor” fata de alti cercetatori, avand un salariu de 1600 lei.

“La Elie Wiesel este o situatie pentru ca fiind in subordinea Secretariatului General al Guvernului a ramas undeva in negura vremurilor. Ne-am uitat si noi pe o grila de salarizare acolo, intamplator, domul Vexler a descoperit, si un cercetator de acolo are un salariu de 1600 lei in condiitile in care alti cercetatori de acelasi nivel au un salariu de 4000 lei”, a declarat Solomon.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Iaca de ce au nevoie urgenta romanii !

    de elie wiesel .

    Cum poti sa le mai spui celor ce au ajuns la conducerea tarii ? decat tarfe ?

    Iertati !

  2. Astia sint oricum platiti degeaba – nu au ce cerceta!
    Ei sa isi declare numele adevarate si politica pe care o fac de distrugere a natiunilor pe care le paraziteaza fiind platiti masochist chiar de catre victime, prin “aprobari” date de psihopatii parveniti in politica.
    DESFIINTARE – asta e varianta “corecta”.
    Di pacate, presedintele ales pentru principiul corectitudinii angajatului/muncitorului german se dovedeste iudaizat totlamente, adica vanzand increderea neamului nostru celor mai apropiati de credinta lui ratacita, adqanc infipta in Vechiul Testament respectiv falsior evrei, ascunsii khazari, cei mai activi vrajmasi ai lui Hristos.

  3. Sărăcie mare la elwizel, dacă nu-și pot mari decât cu 100% salariile! Eu as propune 500%, sau, mai bine, sa le dam cheile de la trezorerie, să-și ia cât poftesc, ca fără ei, țara noastră, s-ar duce de râpă! Mare noroc ca îi avem!!! Închei cu un sănătos Hai Sictir, cu ocazia măririi salariilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button