X

Presedintele CEHIEI vrea si el mutarea ambasadei la IERUSALIM

Foto: https://turism.bzi.ro/cupola-stancii-din-ierusalim-foto-17074

Preşedintele Cehiei, Milos Zeman, a exprimat intenţia mutării Ambasadei cehe din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, după măsuri similare adoptate de Statele Unite şi Guatemala, deşi Guvernul de la Praga nu este de acord. Milos Zeman a subliniat că mutarea sediului ambasadei Cehiei în Israel la Ierusalim reprezintă o „prioritate”. Guvernul de la Praga a semnalat că „acest subiect nu este pe agenda actuală”. Ambasadorul Israelului la Praga, Daniel Meron, a declarat că „Cehia este unul dintre cei mai apropiaţi aliaţi ai Israelului în Europa, iar preşedintele Zeman este un prieten adevărat al poporului evreu”.

Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!