X

Biserica Sfântului Mormânt, redeschisă. Se vrea Benjamin Netanyahu un fel de apărător al creștinilor?

Biserica Sfântului Mormânt

Este o certitudine, Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim a fost redeschisă la primele ore ale dimineţii aşa cum s-a promis după intervenţia prim-ministrul Benjamin Netanyahu al Israelului.

Creştinii au primit vestea cea mare, iar liderii religioși care, imediat și-au exprimat recunoștința față de declarația dată de prim-ministrul Netanyahu au mulțumit tuturor celor care au lucrat pentru a susține prezența creștină în Ierusalim.

„După intervenția constructivă a prim-ministrului, Bisericile sunt nerăbdătoare să se implice împreună cu ministrul Hanegbi și cu toți cei care iubesc Ierusalimul pentru a asigura ca străvechiul nostru oraș, unde prezența noastră creștină continuă să se confrunte cu provocări, să rămână un loc în care cele trei religii monoteiste să poată trăi și să se poată dezvolta împreună”, continuă declarația.

Liderii religioși au anunțat că biserica – un loc sfânt considerat a cuprinde locațiile răstignirii, înmormântării și învierii lui Cristos – își va redeschide oficial porțile în 28 februarie 2018, la ora 4 a.m, informează catholica.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Uncategorized
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!