X

[VIDEO] Credința sinceră, curată și jertfitoare: Duminica Ortodoxiei în Kenya

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Așa ceva nici la Sfântul Mormânt nu s-a văzut anul acesta.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. de dupa razboi s-a inceput cu acest plan de importare a alogenilor, sub pretexte de nevoie de forta de munca, de azil politic, ajutor umanitar etc. la fel ca azi…

    2. este efectul politicilor de persiflare a modului traditional de viata si a familiei, a propagandei oficiale care a adoptat toate ideile noi de desfatare si desfranare in contextul usurarii traiului de zi cu zi, datorita exploatarii resurselor tarilor subdezvoltate…de ex. vedeti in Europa raportul intre numarul de animale de companie si copii de acum 70 de ani fata de acum…

  1. manifestarea acestori ortodocsi negri si miscarea misionara ortodoxa nu are de a face cu migratia actuala care tine de cutremuratorul plan KALERGI. Sunt cumva ortodocsi cei care migreaza din africa sau asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button