X

[VIDEO] Credința sinceră, curată și jertfitoare: Duminica Ortodoxiei în Kenya

Așa ceva nici la Sfântul Mormânt nu s-a văzut anul acesta.

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

    1. de dupa razboi s-a inceput cu acest plan de importare a alogenilor, sub pretexte de nevoie de forta de munca, de azil politic, ajutor umanitar etc. la fel ca azi…

    2. este efectul politicilor de persiflare a modului traditional de viata si a familiei, a propagandei oficiale care a adoptat toate ideile noi de desfatare si desfranare in contextul usurarii traiului de zi cu zi, datorita exploatarii resurselor tarilor subdezvoltate…de ex. vedeti in Europa raportul intre numarul de animale de companie si copii de acum 70 de ani fata de acum…

  1. manifestarea acestori ortodocsi negri si miscarea misionara ortodoxa nu are de a face cu migratia actuala care tine de cutremuratorul plan KALERGI. Sunt cumva ortodocsi cei care migreaza din africa sau asia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!