X

VIDEO: Biserica de la Sfântul Mormânt închisă. Și totuși… chiar în Duminica Ortodoxiei?

După cum ați putut afla SFÂNTUL MORMÂNT din Ierusalim – ÎNCHIS pe perioadă nedeterminată. Motivele sunt unele de ordin financiar, care nu sunt de neglijat, însă a restricționa accesul credincioșilor la Sfântul Mormânt strict din aceste motive, este de-a dreptul scandalos și rușinos în primul rând pentru patriarhul Teofil al Ierusalimului, căci de la eretici nu avem nicio pretenție. Și în plus aceștia și-au ales să protesteze chiar în Duminica Ortodoxiei, când ar fi trebuit să fie sărbătorit triumful Ortodoxiei asupra ereziilor. Adunătura de eretici a dat startul la triumful banilor asupra Ortodoxiei, asta în ceea ce-i privește, căci Ortodoxia nu va niciodată învinsă! Cred că pseudo-patriarhului Teofil al Ierusalimului i-a întunecat mintea vrăjmașul de a pus mai presus interesele financiare față de proslăvirea Dreptei Credințe, pe care oricum nu o cinstește, vânzându-o la „târgul” eretic din Creta.

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

8 comentarii

  1. A LUAT ACESTE DECIZI PENTRU CA SAU PUS OPRELISTE PE CONTURI SI BANII!!! Mai tine-ti minte in Romania acu cateva saptamani DECIZIA IMPOZITARII Biserici Ortodoxe Romane?! Cum suna DIKTATUL !!!!? Impozit! Impozit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!