X

Numărul românilor INTOXICAȚI cu metale GRELE crește MASIV. Dar de unde acestea? Despre CHEMTRAILS sau VACCINURI nu se sufla o vorba …

de null
Tot mai mulți români ajung la spital, intoxicați cu metale grele. Ceea ce ne îmbolnăvește și ne ucide încet, încet este alimentația de proastă calitate. Adică produsele care conțin coloranți, unele tipuri de pești sau fructe de mare. Plumbul și mercurul sunt printre metalele grele cel mai des întâlnite în mâncare. Numai în ultimul an au mers la medic cu 30% mai mulți pacienți decât în 2016.

”Am fost, cred, la 8 dermatologi. Analize, am făcut și biopsie…nimeni nu-mi găsea nimic”, spune o pacientă.

Doamna din imagini nu a vrut să-și dezvăluie identitatea, pentru că a avut crunt de suferit. Șapte ani s-a plimbat de la medic la medic. Avea pete roșii pe aproape jumătate din corp. A ajuns chiar și la psihiatrie. Nu și-a aflat boala.

”Nu știam, efectiv, ce se întâmplă cu mine. Nu găseam un răspuns. Îmi doream să găsesc o bacterie. Am găsit-o, o tratez! A fost foarte greu. M-am izolat pentru că mi se părea că toată lumea se uită la mine”, spune pacienta.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un prieten a sfătuit-o să încerce și la toxicolog. Unde a descoperit cruntul adevăr. Era intoxicată cu mercur.

”La cum se agravase starea mea, psihic, cred că nu mai eram în momentul de față. Pentru că eram într-o stare din ce în ce mai deplorabilă”, spune pacienta.

Acum, de aproape 3 ani, urmează un tratament strict. Grav e că tot mai mulți români sunt intoxicați cu metale grele. Mai ales cu plumb și mercur. Doar în ultimul an numărul lor a crescut cu aproape 30%. Asta, și pentru că, adresabilitatea a crescut.

”Întreg organismul este pur și simplu intoxicat, otrăvit cu aceste metale grele. Au fost deschise corelații între apariția bolilor cronice, cum ar fi hipertensiunea, diabetul zaharat, bolile cardiovasculare și cancerul”, spune doctorul RADU ȚINCU, medic primar ATI Secția Toxicologie.

Alarmant e că ne intoxicăm cu unele alimente.

”Fructele de mare și peștele sunt cu concentrații ridicate de metale grele, dar și tot ce înseamnă conservanți și coloranți alimentari”, spune doctorul.

La fel de periculos e și alcoolul fabricat în cazane artizanale. Și el poate conține plumb. Intoxicația cu metale grele, netratată, poate duce la cancer sau chiar la deces.

Video AICI.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button