X

Romanca din Anglia: “Am plătit la hipermarket in Romania mai mult decât în Londra”

de null

Româncă din Anglia, şocată după o vizită acasă: „Am plătit la hipermarket mai mult decât în Londra. Cum rezistă aceşti oameni?“

In scurta mea vacanta in Romania, care doar ce s-a incheiat, am iesit din casa de maxim patru-cinci ori. Dintre care,…

Gepostet von Claudia Gutulescu am Freitag, 16. Februar 2018

 

Cititi va rugam si:

Revoltător. Lidl are în Polonia preţuri cu până la 67% mai mici la produsele de bază faţă de România

Europa Centrala si de Est, COSUL de GUNOI al producatorilor occidentali. CEHIA vine cu DOVEZI in scandalul alimentelor cu standard DUBLU

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Categorii
Economic
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

7 comentarii

  1. Cand imi vorbeste lumea despre viata de afara si ce frumoasa e, ma gandesc ca noi avem cea mai mare comoara Credinta in Hristos. Sfintii spun ca traiul usor moleseste sufletul. Acum e vina noastra ca nu il mai cunoastem pe Hristos. Este o mare durere sa vezi batrani si copii care nu au de nici unele. Dar durerea e mai mare cand ii vad departati de Hristos, pe unii si neinvatati pe ceilalti. Hristos sa ne dea putere.

  2. E normal sa fie mai scump,lovitura de stat a fost data ca noi sa cumparam produsele din vest,iar daca le aduci de la ei iti mai pui un si un adaos comercial.Sa-i vedeti pe ucrainieni ce bine o vor duce de acum.

  3. Pleacă românii cu milioanele din țară, tot plângându-se de cât de greu e în România. Dar cine ar vrea ei să schimbe lucrurile? Extratereștrii? Aceste milioane de români dacă s-ar fi unit și ar fi vrut binele țării, care includea și binele lor, și nu s-ar fi gândit fiecare în mod egoist numai la el, alta ar fi fost acum situația. Dacă românii nu vor să facă treabă în țara lor, chiar dacă asta implică mult efort și un trai mai puțin îndestulat, nu-i nimic, că o să se găsească cine să facă treabă. Hoardele de musulmani sălbatici abia așteaptă să vină cu sutele de mii-milioane, în timp de românii își caută „norocul” prin lume, și se plâng de țara cea mai dăruită de Dumnezeu din Europa. Pământurile, pădurile, și în general resursele naturale sunt în mare parte deja în proprietatea străinilor, și românii continuă să se plângă fără să facă nimic. A, ceva tot fac. Vin în scurte vacanțe în România.

  4. Saraca de ea ce scump i in romania fata de anglia ei. Sa puna mana sa cumpere acolo produse de calitatea celor produse in romania sa vezi cum plateste mai mult. Ea cumpara acolo niste prostii de alimente. Si io cumpar tot dealea ieftine dar gust=0. Nimic ieftin nu are gust natural aici, si multe aproape nu au gust deloc.

    Intr-adevar in romania se trimite cam tot ce i refuzat in vest si nu doar mancare dar alimentele produse in tara inca is superioare calitate si pret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.