X

La început de Post…

de null

Related image

La început de Post vrem să vă punem la inimă câteva gânduri, tot din inimă, pentru a porni pe drumul Golgotei spre Înviere, mai ușori, mai cu pace.
Îi rugăm pe toți care ne citesc să înțeleagă că activitatea noastră nu este simplă deloc, fiind împresurați de ispite de tot felul în lupta pentru Ortodoxie și Adevăr ce o ducem de peste 10 ani pe site-urile noastre, într-un program intens, zi de zi, fără weekend şi fără concedii. Căci, totuşi, suntem singurii administratori de bloguri ortodoxe care de atâta vreme nu facem această lucrare la modul facultativ, adică nu lucrăm şi la bloguri, printre altele, ci aceasta este principala noastră activitate, peste 10 ore pe zi. De aceea şi site-urile noastre au cel mai mare trafic şi număr de comentarii zilnice. Asta înseamnă însă foarte multă bătaie de cap. Doar cititorii vechi pot înțelege.

Apoi, mai avem şi familii. Inclusiv copii. Ce înseamnă asta, doar cei cu familii şi cu serviciu cu program prelungit pot la rândul lor înțelege. Adică, uneori simțim efectiv că vom cădea în cap de oboseală. Iar cu sănătatea nu stăm tocmai bine. Deci, cu siguranță că mai şi greșim, pe măsura activității ce o desfășurăm, căci luptă este aprigă și ascuțită, cu multe aspecte la care nu avem răspuns, dar încercăm să găsim împreună Calea. Căci, spre deosebire de majoritatea celorlalte bloguri, putem spune că am edificat în timp, împreună cu voi, un soi de a doua mare familie. Aportul dvs., al comentatorilor, a fost, este şi ne dorim foarte mult să fie şi în continuare esenţial pentru informarea tuturor celorlalţi. Şi vă mulţumim. Astfel am reuşit cu toţii să contruim sigurele site-uri românești a căror principală ţinta este trezirea celor ce încă dorm pe ei. Şi rezultatele se văd: majoritatea actualilor cititori sunt dintre cei cărora li s-au aprins beculeţele de 2, 3, 4 ani încoace.

Trebuie să amintim și de sprijinul material al celor care ne susțineți, fără de care întreaga această activitate ar fi fost imposibilă, pentru care vă mulțumim și rugăm pe bunul Dumnezeu să vă socotească înmiit în Împărăția Sa.
Dar cel mai important este să ne rugăm unii pentru alții, căci astfel îi chemăm alături de noi pe Maica lui Dumnezeu și pe Sfinții Săi, cei care ne apără de atacurile vrăjmașilor văzuți și nevăzuți.

Cerem iertare tuturor celor pe care i-am supărat, asigurându-i că nu le purtăm ură și că din râvnă pentru Calea cea dreaptă a trebuit să mai și „tăiem în carne vie”, acolo unde am considerat că trebuie eliminate anumite deraieri de la Ortodoxie, de la normalitate, de la bunul simț. Pentru aceasta ne-am atras asupra noastră diferite acuze, unele care ne-au durut, fiind din partea unor frați apropiați, altele ne-au bucurat, căci astfel s-au vădit cei ce lucrau la surparea lucrării noastre. Rugăm pe Tatăl nostru Cel ceresc să îi ierte pe toți, căci și noi îi iertăm și îi rugăm pe toți să ne ierte! Vrem să ne continuăm angajamentul de a fi mai departe pe baricade, în slujba Adevărului mântuitor, încercând să urmăm linia Sfinților Părinți și a Marilor Duhovnici, cea a echilibrului și a dragostei pentru orice suflet ce vrea să vină la lumina Adevărului.

Vă chemăm alături de noi să ducem lupta cea bună până la capăt, să ne câștigăm cu toții mântuirea, după mila cea mare a lui Dumnezeu.

Un post binecuvântat, cu multe roade duhovnicești!

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Postul Sfintelor Paști
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va fie alaturi intotdeauna ! Sa ne luminati mintea si sufletele incontinoare si sa fiti rasplatiti inzecit pentru tot efortul depus!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.