X

INȚELEPCIUNEA bate INTELIGENȚA. O BĂTRÂNICĂ cu o LOGICĂ perfectă DISTRUGE interviul jurnaliștilor SECULARIȘTI

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Bravo Frate Vasile ca ai acceptat la propunerea mea, sa publici acest minunat film.
  NOTA 10!!!
  Felicitari si Dumnezeu sa -ti ajute!

 2. Să ne întrebăm, totuși, din toate cele trei biserici, cam câte sunt ortodoxe? Pentru că și la noi, în România, sunt destule sate cu câte 4-5 biserici, una ortodoxă, una romano-catolică, una greco-catolică, una protestantă și una neo-protestantă.

  1. Tu esti reporterita, varianta romana ?
   Desigur ca ortodoxe, te uita la femeia aceea, nu-i proasta, sigur ca daca spune biserica e vorba de Biserica ortodoxa.

   1. Da, ai dreptate, toate trei sunt biserici ortodoxe. Una, dintre ele, o fi pentru ecumeniștii pro-cretani, alta o fi pentru cei îngrăditi de preoții pomenitori, așa cum suntem noi de pe acest site și o a treia pentru schismatici, cum sunt ” frații noștri preaiubiți ” de la Roman. DIVERSITATE ORTODOXĂ

  2. Dacă ne întrebăm, și nu suntem cu totul nătângi, atunci vedem clar cum Biserica Ortodoxă este cea mai vânată. Reacția bătrânei o avem mulți, în sinea noastră, atunci când vedem ironiile și atacurile din media, adresate creștinului ortodox, omului simplu și curat și, în cele din urmă, atacurile acestea au ca țintă finală esența spirituală a neamului românesc care trebuie slăbănogit prin toate ingineriile.
   Săracii sârbi au pătit-o rău de tot cu „religiile conlocuitoare”. Ei chiar știu cum e cu treburile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO se bazează strict pe cititorii săi mulți, care sprijină fiecare cât poate acest demers. Vă punem la dispoziție conturi bancare sau varianta PayPal de mai jos. Fără sprijinul vostru acest proiect se poate diminua, până la dispariție.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.