X

INȚELEPCIUNEA bate INTELIGENȚA. O BĂTRÂNICĂ cu o LOGICĂ perfectă DISTRUGE interviul jurnaliștilor SECULARIȘTI

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Detalii puteți afla dând click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Bravo Frate Vasile ca ai acceptat la propunerea mea, sa publici acest minunat film.
  NOTA 10!!!
  Felicitari si Dumnezeu sa -ti ajute!

 2. Să ne întrebăm, totuși, din toate cele trei biserici, cam câte sunt ortodoxe? Pentru că și la noi, în România, sunt destule sate cu câte 4-5 biserici, una ortodoxă, una romano-catolică, una greco-catolică, una protestantă și una neo-protestantă.

  1. Tu esti reporterita, varianta romana ?
   Desigur ca ortodoxe, te uita la femeia aceea, nu-i proasta, sigur ca daca spune biserica e vorba de Biserica ortodoxa.

   1. Da, ai dreptate, toate trei sunt biserici ortodoxe. Una, dintre ele, o fi pentru ecumeniștii pro-cretani, alta o fi pentru cei îngrăditi de preoții pomenitori, așa cum suntem noi de pe acest site și o a treia pentru schismatici, cum sunt ” frații noștri preaiubiți ” de la Roman. DIVERSITATE ORTODOXĂ

  2. Dacă ne întrebăm, și nu suntem cu totul nătângi, atunci vedem clar cum Biserica Ortodoxă este cea mai vânată. Reacția bătrânei o avem mulți, în sinea noastră, atunci când vedem ironiile și atacurile din media, adresate creștinului ortodox, omului simplu și curat și, în cele din urmă, atacurile acestea au ca țintă finală esența spirituală a neamului românesc care trebuie slăbănogit prin toate ingineriile.
   Săracii sârbi au pătit-o rău de tot cu „religiile conlocuitoare”. Ei chiar știu cum e cu treburile astea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.