X

VIDEO (din vremea cand la tv inca se mai spunea cate ceva): GRAVELE URMARI ale VACCINARII in masa impotriva GRIPEI din … 1976

Imagini pentru vaccine swine flu 1976

Conform articolului Nevaccinaţii, victimele preferate ale gripei: cum ucid teoriile conspiraţioniste şi sistemul medical incompetent de pe Adevarul, preşedinta Asociaţiei „Mame pentru Mame“, Ana Măiţă, spune că refuzul românilor de a-şi vaccina micuţii are cauze multiple:

 

„Anumite grupuri informale au preluat din Occident cu mare succes, din păcate, discursul antivaccinist. Ori românii au o mare apetenţă pentru teorii conspiraţioniste şi tot felul de bazaconii.”

 

Dar de ce exista discurs antivaccinist in Occident, nu ne mai spune.

Ei bine, acesta exista pentru ca in vest a lovit prima data napasta. Exemplele de decese si de oameni cu sanatatea distrusa din cauza vaccinurilor sunt enorm de multe iar faptul ca actualmente mass-media romaneasca le ascunde, nu inseamna ca ele n-au existat sau ca nu exista. Si daca tot vorbim de gripa, iata de exemplu inregistrarea unei emisiuni tv in care se investigau gravele urmari ale vaccinarii in masa impotriva gripei din 1976:

Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, care i-a nenorocit pe multi. In aceasta afacere urata a fost implicat sinistrul personaj Donald Rumsfeld, despre care puteti citi detalii la:

„Anti gripalul” TAMIFLU – vinovat pentru suicid, halucinații, confuzie și multe altele

 

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!