X

„Anti gripalul” TAMIFLU – vinovat pentru suicid, halucinații, confuzie și multe altele

de Saccsiv
Imagine similară
Foto: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/04/23/tamiflu-side-effects.aspx

Iata ce putem citi la Tamiflu Now Blamed For Suicide, Hallucinations, Confusion, And More de pe VAXXTER:

Tamiflu este unul dintre cele mai vândute medicamente antivirale folosite în prevenirea și tratarea gripei. De fapt, este atât de popular încât abia îl poți găsi pe rafturi în zilele noastre. Mulți copii care prezintă simptome de gripă primesc de la medicul lor tratament cu TAMIFLU. Cu toate acestea, noi rapoarte despre efectele adverse ale Tamiflu îi fac pe mulți părinți să se întrebe dacă să-și mai trateze vreodată copiii cu acest medicament.

Halucinațiile, problemele de vorbire, confuzia sau disfuncțiile motorii sunt doar câteva dintre efectele adverse potențiale ale Tamiflu și care pot afecta pe copiii tratați cu acest antiviral. Mulți copii au suferit deja asemenea efecte adverse.

Potrivit canalului Fox 59, un asemenea caz a ieșit la iveală în regiunea Ozark din Missouri:

„Familia Wallens spune că Steven, băiețelul lor de doi ani se zvârcolea, halucina și își lovea capul cu palmele după ce a luat medicamentul, fiind diagnosticat cu gripă.”

Când am intrat în cameră, a început să-mi pălmuiască fața în timp ce se lovea în continuu cu capul de pernă strigând „au, au, au”, spune Andrea Wallen, mama lui Steven.

Cu câteva zile în urmă a fost raportat cazul unui tânăr în vârstă de 16 ani din Indiana care s-a sinucis în timpul tratamentului cu Tamiflu, dupa ce fusese diagnosticat cu gripă. O fetiță în vârstă de șase ani din Texas a început să delireze, a fugit de la școală și a încercat să sară pe fereastră după ce a luat medicamentul.

O familie din Indiana acuză Tamiflu pentru sinuciderea fiului lor.

Mulți farmaciști admit că Tamiflu cauzează aceste probleme, mergând până acolo încât să declare că efectele adverse au părut să înceteze după ce tratamentul a fost întrerupt dar ei recomandă în continuare acest medicament pentru gripă.

Erica Mahn de la Alps Pharmacy din Springfield spune că numai 2% dintre copii sunt afectați.

„Sunt situații când micuții pot avea aceste simptome pe care, evident, nu sunt obișnuiți să le aibă și despre care nu pot vorbi, dar ei cred că se întâmplă ceva care în realitate nu se întâmplă iar asta este ceea ce acest medicament poate provoca,” spune Mahn.

Anul acesta Mahn spune că au distribuit mai mult Tamiflu decât în ultimii șase ani. În privința lui Steven, mama lui spune că fiului său i s-a ameliorat comportamentul după ce a întrerupt tratamentul.

„Abia spre seară a părut că-și revine în fire,” spune Wallen. „Atunci m-a lăsat să-l iau din nou în brațe.”

Cititi va rugam si:

Doctor: Tamiflu side effects may include hallucinations, depression, and in rare occasions, suicidal thoughts

Vizionati va rugam si:

Tamiflu (cunoscut si ca Oseltamivir) este un anti-viral ce a fost folosit pe scara larga in timpul aviarei H5N1 din 2005 din sud estul Asiei iar tari precum Marea Britanie, Canada, Statele Unite sau Australia au acumulat stocuri in eventualitatea unei pandemii. Este produs de catre Gilead Sciences, o companie creata in 1987 de Michael Riordan initial sub numele de „Oligogen, Inc.”, si care a fost coordonata de una dintre cele mai influente curele de transmisie dintre papusari si zona politico-economica: Donald Rumsfeld. Pentru a intelege mai bine la ce nivel se lucreaza, va prezentam cateva detalii despre acest sinistru personaj:

Donald Henry Rumsfeld (1932-), stramosii lui au emigrat din Germania, participant Grupul Bilderberg, Secretary of Defense sub presedintele Gerald Ford (1975–1977) si Secretary of Defense sub George W. Bush (2001–2006). Membru Council on Foreign Relations, membru Freedom House, membru Bohemian Grove.

Fondator si membru activ Project for the New American Century (alaturi de Elliott AbramsDick CheneyPaul WolfowitzRobert Zoellick).

Interes de afaceri cu Bechtel Group.

Tot el vroia un “Minister” al Propagandei… In legatura cu aceasta sa gaselnita, cititi:

http://blog.wired.com/defense/2008/01/rummy-wants-pro.html

Relatii de afaceri cu gigantul Monsanto:

DOCUMENTARE CELEBRE: “Viitorul alimentatiei”, subtitrare in limba romana si o analiza a sa, un excelent film despre revolutia verde si controlul ELITELOR asupra hranei

Inca din 1998 a sustinut invadarea Irakului, pentru protejarea livrarilor de titei spre SUA precum si a intereselor lor vitale in Golful Persic. A doua zi dupa 11.09.2001, Rumsfeld l-a impulsionat pe Bush sa atace de indata Irakul. Tot el se află în spatele acţiunilor de răspuns care au urmat atacurilor de la 11 septembrie: “Enduring Freedom” din Afganistan şi “Iraqi Freedom”. Desigur, neputand declara adevaratul motiv, americano-britanicii au servit opiniei publice gogoasa cu armele de distrugere in masa ale lui Saddam. Dupa invazie, doar companiile americano-britanice au fost invitate sa liciteze contractele. Fosta firma a lui Dick CheneyHalliburton, a fost una dintre ele.

De remarcat ca Jay Rockefeller (1937-) face o vizita oficiala in 2002  in Orientul Mijlociu unde vorbeste personal cu tarile din regiune despre invazia Irakului pe motiv de arme de distrugere in masa.

Donald Rumsfeld a mai fost implicat intr-o afacere urata de vaccinare impotriva gripei porcine din … 1976. Atunci, in urma unei morti suspecte a unui recrut de la Fort Dix, a inceput o mega campanie nationala de vaccinare a intregii populatii americane, care i-a nenorocit pe multi:

Revenind la Gilead Sciences, in noiembrie 2005 George W. Bush cere Congresului aprobarea unui fond de urgenta pentru pregatiri in caz de pandemie, din care un miliard sa fie alocati exclusiv pentru cumparea de Tamiflu.

Trebuie mentionat si ca in Board of Directors se afla George Schultz. Iata cateva detalii si despre acesta:

George Pratt Shultz (1920-), intre 1974-1982 a fost United States Secretary of Treasury si viitor Secretary of State, membru Council on Foreign Relations si fost director la Bechtel.  Participant Bilderberg. Membru Bohemian Grove.

Cititi va rugam si: Pericolul TAMIFLU

Categorii
Sănătate
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!