X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

În planul de analiză, au convenit să urmeze două surse de informații.
Prima, a fost dosarele școlare, iar a doua, a fost certificatele de naștere ale copiilor din Georgia.
Așa că, în timp ce fiecare copil în studiu a avut o înregistrare școlară, doar jumătate din copiii din studiu au avut o înregistrare cu un certificat de naștere în Georgia, deoarece, cealaltă jumătate s-a născut în alte state. Așa încât planul de analiză a fost explicit.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Informațiile privind rasa copilului, a fost să vină din înregistrarea școlară. Dar atunci când s-au uitat la date care-au scos la iveală un risc crescut de autism la copiii afro-americani, AU DEVIAT DE LA PLANUL DE ANALIZĂ.

BRIAN HOOKER (biolog): Ei au ales pentru a obține datele despre rasă, NU din dosarul școlar, ci din certificatul de naștere din Georgia.
În loc de a avea 3.000 de persoane în studiu, numărul s-a redus până la aproximativ 1.800. Riscul relativ, a coborât de la 2,64 la 1,8 dar, mai important, acest risc relativ NU a mai fost semnificativ din punct de vedere statistic.

Arată la decernarea Premiilor Nobel, din 2008:
-Acum, vă cer să pășiți înainte, ca să primiți premiul din mâinile Majestărții Sale, Regele.

LUC MONTAGNIER (doctor-medical): Sunt doctorul medical Luc Montagnier, de profesie virusolog, și am obținut Premiul Nobel în urma contribuției mele în descoperirea virusului SIDA.
Arată grafic: modul în care interacționează vaccinul cu autismul, reprezintă o problemă mondială nu numai în această țară, ci și în Europa, deasemeni în Asia, chiar și în Africa.

Vaccinul MMR, făcut în fiecare stadiu al copilăriei primare, înainte de vârsta de doi ani, preponderent copiilor afro-americani, a fost ascuns pentru ceva timp. Este o fraudă, bine-nțeles…posibilă la nivel foarte înalt, după opinia mea…adusă eticii din medicină și știință.

CDC, într-advăr, a depus o muncă foarte grea (asiduă) în descoperirea virusului SIDA. Deci, sunt foarte dezamăgit să văd o situație diferită cu CDC-ul în privința afacerii autismului.

DAVIL WELDON: La scurt timp după ce JULIE GERBERDING a devenit șefa CDC, am început să comunic cu ea, și i-am cerut să vină la biroul meu.
Nu părea să fie o cercetare obiectivă. Și uite-așa a fost CDC, încercând să promoveze vaccinarea copiilor, făcând cercetările despre siguranța vaccinurilor, ei înșiși.

În judecată, CDC prin Dr.COLEEN BOYLE: ”Cea mai bună politică, este să continue programa de vaccinare, neschimbată, în timp ce lucrează agresiv pentru a încerca să identifice cauze de handicap în dezvoltare.”

DAVIL WELDON:CDC, m-am gândit, a fost conflictual la nivel instituțional.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): CDC, nu poate primi bani direct de la Companiile Farmaceutice, dar ele pot înființa o fundație, iar fundația poate atrage donații în interes comercial, și chiar asta se face.

MERCK, GLAXOSMITHCLINE (GSK), PFIZER, SANOFI-AVENTIS, au imense afaceri de miliarde de dolari din producția de vaccinuri.

Sunt foarte profitabile, au crescut, deoarece multe dintre aceste vaccinuri noi de tehnologie înaltă care sunt brevetate, au un preț ridicat, sunt foarte scumpe, încă protejate de acest cocon de captare reglementară de la NHSS (Strategia de Securitate Națională a Sănătății), și le sunt garantate francize de miliarde și miliarde de dolari.

BRANDY VAUGHAM: Când am lucrat la MERCK (Merck este principalul producător al vaccinului MMR), am fost reprezentant de vânzări pentru Vioxx.
Întregul scandal a început când s-a descoperit că Merck a manipulat date și a mușamalizat faptul că VIOXX, de fapt… CAUZA DE DOUĂ ORI MAI MULT ATACURI DE CORD ȘI ACCIDENTE VASCULARE = 50.000 de morți!

Ceea ce am învățat din această experiență a fost că, chiar dacă există atât de multe lucruri care sunt pe piață, NU înseamnă că sunt și sigure. Cred că vom ajunge într-un teritoriu foarte periculos cu vaccinările.
În cazul în care o companie farmaceutică introduce doar un singur vaccin și îl adaugă la programa de vaccinare, ei pot face un profit de cel puțin 30 de miliarde de dolari, într-un an.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”): Nu e nici un secret. Cred că și-au anunțat intenția că vor să creeze un mediu de vaccinare constantă, de când te naști, și până când intri în mormânt.
Ei doresc să extindă vaccinurile pentru sugari: de gripă, DtaP (Difterie, Tetanos și Tuse Convulsivă), vaccinuri GARDASIL (HPV), vaccinuri meningococice.

EI DORESC VACCINURI PENTRU ADULȚI, știi…EI DORESC CA, TU ȘI CU MINE, SĂ VENIM ȘI SĂ OBȚINEM UN BOMBARDAMENT CONSTANT DE VACCINURI, APOI DORESC VACCINURI ȘI PENTRU PERSOANELE ÎN VÂRSTĂ.

BRANDY VAUGHAM: Avem un produs extrem de profitabil, deoarece testarea siguranței vaccinurilor, nu este la fel de riguroasă precum la un medicament farmaceutic normal.
Standardul de aur, este: cercetează de două ori, bazează-te pe înlocuitori, și fă studiu pe termen lung.

Și asta pur și simplu nu se face cu vaccinurile, deoarece acestea sunt clasificate în mod diferit, CA MĂSURĂ DE SĂNĂTATE PUBLICĂ, și NU au fost testate în combinația cu alte vaccinuri.
Cu toate acestea, medicii dau 6 până la 9 doze de vaccinuri, la fiecare vizită.
E O NEBUNIE!!!

În cazul în care un medicament farmaceutic ar fi fost testat așa, să se ia în combinație cu multe alte medicamente, NU AR FI PE PIAȚĂ.
Dar pentru că este un vaccin, și testarea siguranței acestuia este mai puțin viguroasă, ELE SUNT TESTATE PE COPIII NOȘTRI.

DOREEN GRANPEESHEN (psiholog):Nu îmi place să mă uit la autism, din punct de vedere comportamental. Mă uit la autism, mai mult ca la ce anume îl cauzează în fiecare copil. Când vreau să definesc autismul, trebuie să spun că ESTE INCAPACITATEA DE A TE DETOXIFIA CUM AR TREBUI, sau ÎN RITMUL ÎN CARE AR FI FOST NORMAL SĂ TE DETOXIFICI.

TOTUL ARE DE-A FACE CU ACEASTĂ SUPRA-SARCINĂ TOXICĂ.

ACEȘTI COPII, NU SE DETOXIFIAZĂ DE SUBSTANȚELE TOXICE DIN VACCINURI.

ACELAȘI LUCRU, CU PRODUSELE MODIFICATE GENETIC, PRIN PESTICIDELE DIN ALIMENTELE NOASTRE.

Dacă eu pot preveni copilul să fie expus la mai multe toxine, atunci când educ copilul, cel puțin copilul, se simte mai bine, și nu din ce în ce mai rău.

POLLY TOMMEY:Fără îndoială, ce s-a întâmplat cu Billy, i-a schimbat viața.
Îl arată la o sală de bowling:
-Ai ratat!
Ceea ce am în mâinile mele acum, este un bărbat de 19 ani. Are 1,88 înălțime, dar este volatil. În zilele lui bune, Billy este genial, este un înger. În zilele lui proaste, cel mai mic lucru îl poate declanșa, și este înfricoșător.
-Mă duc să-l iau jos pe tata, chiar acum.
-Trebuie să rămâi aici.
-Mă duc să-l omor pe tati, chiar acum!
-Bill, ascultă-mă, o să stau cu tine aici, iar tu vei încerca să cobori, bine?

DOREEN GRANPEESHEN (psiholog): Motivul pentru care ei devin agresivi și periculoși în unele cazuri, SE DATOREAZĂ FAPTULUI CĂ NU AU CAPACITATEA DE A COMUNICA.
Dacă nu ești capabil să-ți exprimi nevoile, ceea ce vrei, dorințele, fericirea și tristețea și așa mai departe, DEVII AGRESIV.

Asta se întâmplă frecvent când vedem cea mai rea parte a autismului.

JONATHAN TOMMEY:A trebuit să-i ocupăm camera și să-i folosim jocul video. Și, desigur…asta este o intruziune masivă în spațiul său, și s-a supărat foarte tare.
-Unde altundeva în această casă putem vedea înregistrarea? Ții minte, Bill?
-Folosește nivelul de stres, Billy, scade nivelul de stres!
-Bill, nu te lupta cu tati!

POLLY TOMMEY:Există milioane ca mine, există milioane de Polly Tommys cu copii afectați de vaccinuri. Spun asta, pentru că nu vreau să trăiești viața pe care o trăiesc eu. Nu vreau să treci prin aceeași durere, nu vreau să te văd suferind, sau familia ta.
De aceea vă spun – nu am niciun alt motiv să nu vă spun asta. Nu e treaba mea.
Copilul meu este déjà afectat.

STEPHANIE SENEF : Sunt om de știință în cercetare aici, la MIT (Harvard), în informatică și laboratorul de inteligență artificială. Am o diplomă de licență în biologie de la MIT și am MSEE și grade de doctorat de asemenea, de la MIT, în inginerie electrică și informatică.

Am devenit interesată de autism cu mult timp în urmă, atunci când prietena mea a avut un fiu care a fost diagnosticat cu autism, în urma unui vaccin DPT (Difterie, Tuse Convulsivă și Tetanos). A avut febră mare după vaccin, și convulsii, o săptămână mai târziu. Și apoi, mai târziu, a fost diagnosticat cu autism.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”):Trebuie să acceptăm faptul că autismul este ceva nou, că, înainte de 1930 rata de autism în lume a fost efectiv zero, și apoi, pentru o lungă perioadă de timp, a fost de 1 la 10.000.

STEPHANIE SENEF : Am devenit interesat în studierea autismului acum 8 ani, când am văzut că numărul copiilor diagnosticați mergea în sus, și am fost destul de alarmat pentru că am putut vedea că tendința a fost de creștere exponențială, și creșterea exponențială este extrem de înfricoșătoare.

MARK BLAXILL (Autor al ”Vârstei Autismului”):Din moment ce la mijlocul anilor 1980, am trecut de la acest mediu prevalent scăzut, la o creștere, în cazul în care tendința este în continuare pe verticală. NU AM VĂZUT O PLANARE ÎN ACEASTĂ TENDINȚĂ.

STEPHANIE SENEF : Și dacă te uiți la punctele care merg înapoi, la 1975, dacă tragi linie, este o curbă exponențială perfectă.
Dacă presupunem că lucrurile vor continua la fel ca în ultimii 30 de ani, în viitor, PUTEM PREZICE CĂ, PRIN 2032, 80% DINTRE BĂIEȚII NĂSCUȚI, VOR AVEA AUTISM.

-Dacă credeți că vaccinurile sunt o problemă doar pentru copiii afro-americani ca mine, vă înșelați.
-Există o problemă și mai mare, una care pune copiii la risc, și se numește AUTISM IZOLAT…

AUTISMUL IZOLAT

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog):Când cercetătorii CDC au stabilit să facă studiul, ei și-au pus întrebarea: dacă vaccinarea cu MMT precoce cauzează autism, în care dintre copii ar fi cel mai probabil să găsim acest efect?
Răspunsul lor este: în copiii cu niciun interes de dezvoltare pentru primul an de viață, copii care au fost perfect sănătoși până la primirea vaccinului MMR.
Ei au numit acest grup, AUTISM IZOLAT.

Acum, acest lucru, nu se referă la un caz izolat de autism sau un grup izolat, cu autism. Ei au izolat autismul și l-au eliminat astfel încât, copiii care n-au avut condiții de boli adiacente, în afara de faptul că aveau autism, nicio retardare mintală, fără tulburări vizuale sau auditive, fără epilepsie și fără defecte congenitale.
Această grupă de risc, include în mod esențial, fiecare copil sănătos din lume.

-Sunt un tată singur crescând un copil de 15 ani, cu autism sever, fără să vorbească, o fiică adolescentă. Când ea a fost de 15 luni, a primit runda obișnuită de vaccinuri, care-a inclus vaccinurile MMR și DTaP.
A făcut febră ridicată.
Când febra a izbucnit, ea a pierdut totul.

-Fiica mea, a fost în vârstă de 6 săptămâni când am dus-o la vaccinare.
Două ore mai târziu, a avut o criză de 5 minute, și la două ore după aceea, iar o criză de 5 minute.
VACCINAREA I-A FĂCUT LEZIUNI SEVERE ALE CREIERULUI, ȘI A AVUT CONVULSII ÎN FIECARE ZI PENTRU TOT RESTUL VIEȚII, PÂNĂ CÂND A MURIT ÎN BRAȚELE MELE, LA 15 ANI.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button