X

TRANSCRIPTUL documentarului VAXXED – De la Acoperire la Catastrofă

de null

BRIAN HOOKER (biolog): Stăteam la biroul meu unde predam la Universitatea Simpson, telefonul îmi sună, și Dr. William W.Thompson, spune: ”Brian, tu și cu mine, nu ne știm reciproc foarte bine, nu știu exact cum va ieși acest lucru.
Ai un fiu cu autism, și am o mare rușine acum când mă întâlnesc cu familii care au copii cu autism, pentru că am fost o parte a problemei. ”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Fiul meu, Steven, s-a născut în februarie 1998.
La două săptămâni după vaccinurile de 15 luni, nu a mai putut vorbi deloc.
A pierdut orice contact vizual.
L-ai ridica, și el doar atârna moale.
Acesta este un moment în care CDC, a fost doar la început, pentru a face studii privind vaccinurile și autismul.

Ca om de știință, am peste 60 de publicații științifice și tehnice, în cele mai importante reviste științifice internaționale.
Și am contactat CDC, și am fost un profund critic al studiilor lor.
Și astfel, CDC a decis că omul de știință care avea de gând să interacționeze cu mine la acel moment, era Dr.WILLIAM W.THOMPSON.

Pentru că l-am împins de la spate, nu-i plăcea ceea ce am spus despre statistici.
Am primit o scrisoare de la un avocat de la CDC în 2004, spunând că nu mai am permisiunea de a contacta CDC.

Și că o redirecționare rapidă până în 2014, THOMSON mi-a spus:
-Brian, dacă m-asculți…și dacă faci ceea ce-ți spun eu să faci.
Pot să garantez că va putea accesa un întreg tezaur de date.
Și aș dori să te ghidez prin aceșit pași.
Deci, vreau să fiu o resursă, vreau să fiu valoros pentru tine.
VREAU, CA TU SĂ AI PE CINEVA ÎN SISTEM.
De ani buni am încercat să sparg acest edificiu al CDC.
Am putut obține, doar ceea ce NU era drept.
CDC, a pus cercetarea, cu 10 ani în urmă.
Deoarece CDC nu a fost destul de transparent, am pierdut 10 ani de cercetare deoarece CDC este atât de paralizat acum, de tot ceea ce este legat de autism.

DOREEN GRANPEESHEN: Sunt un psiholog clinic licențiat și un analist–cercetător, certificat în comportament.
În 1978, vreau să spun că relevanța autismului, a fost de aproximativ unul în 15.000 de copii.
A FOST O DEREGLARE FOARTE RARĂ.

Am lucrat la o clinică, la UCLA (Universitatea din California, Los Angeles) care, a fost destul de mult timp singurul centru cunoscut pentru tratarea copiilor cu autism, și am avut, poate, între 6 și 10 copii pe care am lucrat.

Undeva, pe la începutul anilor 1990, la scurt timp după ce am deschis CARD (Centrul pentru Autism și Dereglări Asociate), CREȘTEREA AUTISMULUI A FOST ATÂT DE MARE ȘI ATÂT DE RAPIDĂ, încât am simțit că nu aș mai putea ajunge vreodată cu munca, LA ZI!

Din punct de vedere oficial, în legătură cu diagnosticarea, modul cum definim autismul, NE UITĂM LA DEFICITE, ÎN DOUĂ DOMENII.

Primul, este de comunicare socială și interacțiune socială.
Și în acea zonă, avem nevoie de trei simptome specifice ca să fie prezente, simptome, cum ar fi NICIO RECIPROCITATE SOCIAL-EMOȚIONALĂ, NICIO COMUNICARE VERBALĂ care înseamnă contact vizual de exemplu, sau NICIO DEZVOLTARE A RELAȚIILOR.

Cea de-a doua suprafață necesară a deficitelor este, PREZENȚA UNOR COMPORTAMENTE STEREOTIPICE, REPETITIVE, RESTRICȚIONĂRI DE COMPORTAMENT.

Și acestea, sunt lucruri cum ar fi gesturi cu mâna, balansarea corpului, insistența pe rutine identice. Una dintre cele mai noi adăugiri, este prezența unei DEREGLERĂRI SENZORIALE.

În cazul în care un copil are o incapacitate de a sesiza corect lucrurile, neauzind neapărat lucruri pe care în mod normal noi le-am auzi, ar putea fi clasificate ca un simptom al autismului.

Așa că, dacă ai cinci simptome- două în zona de comportament repetitiv, și trei în domeniul deficitului de comunicare socială, atunci vei obține o clasificare a ceea ce se numește Tulburări din Spectrul Autismului (ASD).

La Tv: Vom începe totuși, ca întotdeauna, cu menținerea adevărului. Știri de ultimă oră. În urmă cu doar câteva ore, Jurnalul Medical Britanic (BMJ), a făcut ceva extrem de rar pentru o revistă științifică.
A acuzat un cercetător științific ANDREW WAKEFIELD, de fraudă indiscutabilă.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): „Am primit un apel pe data de 19 Mai 1995, de la o mamă care mi-a spus povestea copilului ei, regresiile lui în autism, în urma unui vaccin.
Și-am spus ”Cu ce vă pot ajuta? Nu știu nimic despre autism, ați venit la persoana greșită.” Și ea a spus: ”Nu, doctore, copilul meu are probleme gastro-intestinale teribile, și nimeni nu le va lua în serios.”

Am fost un gastro-enterolog academic, făcând cercetare cu interes special pentru boala CROHN și colita ulceroasă, boala inflamatoare a intestinului.
Nu știam absolult nimic despre autism.
Când am fost la școala medicală, a fost atât de rar, încât nu vorbeam despre asta.
Am auzit că o succesiune de povestiri care erau foarte, foarte asemănătoare.

Medicina este despre recunoașterea de modele, și a existat un model clar, în curs de dezvoltare. Așa că, am decis un grup al nostru, inclusiv un gastroenterolog de talie mondială, la momentul respectiv condus de profesorul JOHN WALKER SMITH, am decis că aceșit copii, merită o investigația aprofundată. ”

CNN: Ei bine, Dr. WAKEFIELD, așa cum s-a arătat, a folosit date absolut frauduloase. El a creat o hârtie falsă, pe care Jurnalul i-a permis să o ruleze. Toate celelalte studii care au fost efectuate, au arătat nici un fel de conexiune, din nou și din nou și din nou. Deci, este o minciună absolută care a ucis mii de copii.

ANDREW WAKEFIELD (gastro-enterolog): ”Ceea ce-am descoperit și raportat pentru prima dată, a fost această legătură între ceea ce-a părut să fie un nou tip de inflamație intestinală, și o regresie autistă în stările dezvoltate anterior, la copiii normali mintal.
Iar printre aceștia, majoritatea au regresat în autism, cum spuneau și părinții lor, ca urmare a vaccinului de Pojar, Oreion, și Rubeolă (MMR).

Nu a fost treaba noastră să cenzurăm acea poveste, deoarece poate fi incomodă pentru sănătatea publică.
Treaba noastră era să raportăm acea poveste cu exactitate, pentru că aceasta ar putea duce la investigații suplimentare.

Iar hârtia, a spus în mod explicit: ”Această lucrare, nu dovedește o asociere între vaccinul de MMR și sindromul descris. Este nevoie de mai multă muncă pentru a rezolva această problemă.” Aceasta a fost concluzia lucrării.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): În calitate de jurnalist medical de investigație, am petrecut ultimii șapte ani de lucru, la unul dintre cele mai bune talk-show-ri medicale, din lume.
Noi știm că în medicină au existat multe studii, dovedind că vaccinurile, nu cauzează autism.
Dar problema care-am avut-o întotdeauna cu asta este că, mii și mii de părinți, tot spun aceeași poveste.

Copilul meu a primit un vaccin, de obicei MMR și-apoi că, a doua zi sau în acea noapte, a făcut febră mare.
Și după ce febra a trecut, nu a mai putut vorbi, și au pierdut capacitatea de a merge, au regresat practic, în ceea ce numim autism.
Și niciodată nu și-au mai revenit.
Medicii obișnuiau să asculte ceea ce spuneau pacienții lor.

Aceasta a fost piatra de temelie a medicinei, așa cum o cunoaștem noi.

DELL BIGTREE (jurnalist medical): Dar ceva s-a schimbat recent unde, pacientul nu știe despre ceea ce vorbește.
Și acești părinți, care-și spun povestea despre ceea ce s-a întâmplat cu copii lor, sunt fabulații sau închipuiri, ca și cum nu au nicio idée despre ceea ce se întâmplă cu copilul lor.

Am doi copii, și oricine care are copii știe că, atunci când avem bebeluși prima dată, suntem extrem de sensibili la fiecare sughiț mic, fiecare tuse, fiecare strănut.
Deci, pentru a spune că părintele a fost pur și simplu neștiutor când copilul a avut probleme și și-a dat seama dintr-o dată, un an mai târziu că, vai, are autism, chestia asta nu are sens pentru mine.

Așa că, am vrut mai întâi să mă uit în detaliu la această poveste, și să aflu ce este această deconectare între medicină, știință, și părinți?

POLLY TOMMEY (fondator revistă-magazin despre Autism):”Abia așteptam să fiu mamă. Îmi amintesc în mod specific, înainte de a ne căsători chiar, vorbind despre cât de importanți sunt copiii în viața noastră.

JONATHAN TOMMEY (clinic-nutriționist): Am vrut o fiică mai întâi, și am vrut și un fiu. Și am planificat să avem patru copii.

POLLY TOMMEY: Urma să fim cei mai perfecți părinți care-am putea fi.

JONATHAN TOMMEY: Bella s-a născut, și asta a fost o experiență minunată. Bella a fost acest copil angelic, perfect. A trecut prin toate etapele.

POLLY TOMMEY: Am rămas însărcinată cu Billy, destul de repede.
-Bella, spune salut lui Billy.
Avem acum, o fată frumoasă și un băiat frumos.
Viața a fost pur și simplu, uimitoare.
Deci, la două-patru și șase luni, Billy a făcut toate vaccinurile normale pentru copii.
Un pic smiorcăit, cu durere în piept, cu guturai după ce, poate, ultimul.

Așa că eu, în modul de mamă perfectă, m-am grăbit cu el, la doctor.
-E-n regulă? Trebuie să-i dau ceva?
-Da, trebuie să-i dăm antibiotic, doar să mă asigur că nu are nicio infecție.
Nu s-a curățat în sus.
Grăbindu-mă înapoi la medic, Oh, copilul are nevoie de mai multe antibiotice.
Doar așa, preventiv.
Și-mi amintesc când mama m-a chemat sus, mama mea este o hipiotă homeopată, mă cheamă și-mi spune: ”Ce faci? Înfunci copilul cu acele antibiotice? Pentru ce?”

Iar eu îi spun: ”Mamă, cu tot respectul, tu ești o artistă și ei sunt doctori, așa că ei știu cel mai bine.
Era déjà programat la vaccinul MMR, la 12 luni.
Așa că, în dimineața din ziua programării, prietena mea mi-a spus: ”Ascultă, am auzit că poate exista o problemă cu acest vaccin pe care vrei să i-l faci lui Billy, MMR.”

Și i-am spus: ”Ești nebună? Care este problema ta? Dacă ar fi existat o problemă cu vaccinarea, ar fi apărut imediat la știri. Iar doctorul m-ar fi sunat, spunându-mi.”

”Nu te obosi să vii, ăsta nu e un vaccine sigur.”
”Ești negativă și neglijentă,la ce asculți? Un zvon care l-ai auzit pe undeva. Billy ar putea deveni surd dacă nu-l iau acum să-l vaccinez cu MMR.”

”Cele mai multe dovezi care leagă rujeola cu autismul, s-au domolit într-un fel.
Și, cei mai mulți medici și oameni de știință sunt de acord că, probabil nu asta este cauza principală. Am lucrat în pediatrie, timp de aproape 20 de ani.”

JIM SEARS: Cred că cei mai mulți pediatri, văd vaccinurile ca și cum acestea sunt numărul unu care-l fac pentru copii.
Sunt destul de tânăr ca să nu-mi amintesc zilele în care copiii aveau plămâni de fier, pentru că ei s-au luptat cu poliomielita.
Știi, în esență, poliomielita a fost eradicată din această țară.

În 1998, a apărut studiul Wakefield.
Fiul meu tocmai s-a născut.
Într-un fel, acel studiu a arătat cu degetul la vaccinul MMR.
Ca părinte, am fost speriat pentru a-i face vaccinul MMR fiului meu, și că e o chestiune de fapt…nu i l-am făcut la timp, pentru că am vrut să văd, am vrut să văd ce anume alte studii suplimentare ar scoate la iveală.

Și de-a lungul timpului, studii suplimentare adiționale, a arătat că este sigur.
Așa că, el a primit vaccinul.
Știi, dacă toată lumea s-ar opri din a mai vaccina, vom merge înapoi, în epoca de piatră.
BRIAN HOOKER (biolog): Atunci când un om de știință de la CDC care ar fi fost acolo de 17 ani, spune: ”Acesta este modul în care accesați datele”, nu mi-a luat foarte mult timp pentru a realiza.
Oh, mai bine fac ceea ce-mi spune el, pentru că el știe despre ce vorbește.

Vocea Dr.WILLIAM W.THOMPSON: Chiar acum, stau într-o poziție destul de confortabilă în a vă oferi o mulțime de informații.

M-a întreba: ”Ce seturi de date ai de gând să soliciți?”
Și i-am spus:”Ei bine, am de gând să solicit două dintre studiile care le-ați făcut pe THIMEROSAL, care este un conservant cu conținut de mercur, care este utilizat la vaccinuri.

Și el mi-a spus: ”Ei bine, sunt de accord, dar vreau mai întâi să solicitați datele despre MMR.
Acesta este studiul făcut de FrankDeStefano și colegii săi, în 2004.
A fost singurul studiu unde, am putea sfârși prin a crea O MIZERIE, în timp ce CDC încearcă să rezolve ceva, ce n-ar putea să înțeleagă. ”

POLLY TOMMEY: Ziua în care Billy a primit vaccinul MMR, a fost un coșmar viu. A fost cea mai proastă zi din viața mea, să fiu sinceră.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2 3 4 5 6 7Pagina următoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button