X

Ministrul Sănătății, cea care are o problema cu LIBERUL ARBITRU: PĂRINȚII care NU vor participa la cursurile de INFORMARE privind vaccinarea vor fi AMENDAȚI

de null
ministrul Sănătății Sorina Pintea

Părinții ar putea fi obligați prin lege să se informeze cu privire la vaccinarea copiilor, în caz contrar fiind pasibili de amendă, a declarat ministrul Sănătății Sorina Pintea, într-un interviu acordat RFI.

„Vorbim despre obligativitatea informării părintelui în ceea ce priveşte vaccinarea, iar la sintagma obligativitate n-o să renunţăm. Am spus-o în declaraţiile trecute: nu vom lua copilul de mână de pe stradă să-l vaccinăm, dar pe părinte putem să-l obligăm să se informeze, astfel încât să ştie toate consecinţele care decurg din faptul că nu vrea să-şi vaccineze copilul, îl oblig să se informeze, aşa cum statul pune la dispoziţie pentru copii, pentru părinţi, pentru că indiferent unde se naşte copilul, privat sau public, tot banii publici finanţează aceste maternităţi. Deci am dreptul şi eu să-l informez, să-l sancţionez dacă nu se informează, având în vedere sănătatea copilului”, a spus Pintea.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătății explică și că părinții ar putea fi obligați să participe la niște cursuri de informare privind vaccinarea, iar cei care refuză ar putea fi amendați. În plus, părinții care refuză vaccinarea copiilor ar putea să fie obligați să depună o declarație pe proprie răspundere, prin care să își asume acest lucru.

„Participând la cursurile de informare şi sancţionându-l dacă nu participă, iar apoi să declare pe propria răspundere că nu doreşte vaccinarea copilului. Dar aceasta este o discuţie care ţine de Parlament, pentru că legea vaccinării este la Camera Deputaţilor şi vor mai fi multe discuţii pe această temă. Sancţionare pecuniară pentru neinformare, asta cu siguranţă”, a adăugat ministrul Sănătății.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

13 comentarii

  1. O oportunitate excelenta de a forma legaturi intre parinti si de a contrazice cu argumente subiectul cursurilor lor. O oportunitate de a ii convinge pe ceilalti parinti si inclusiv pe doctorii sau pe cei ce vor tine cursurile.

    Participati la aceste cursuri avand documentatia pregatita din timp. Pregatiti-va cu articole cu carti cu statistici si cu cifre concrete. Ideal cu un laptop pentru a rula marturiile atat de numeroase.

    Schimbati date de contact cu parintii care au aceleasi convingeri si eventual cu cei ce vor sa afle mai multe despre subiect. Formati o comunitate cat mai numeroasa in zonele in care locuiti. Tineti legatura. Doar impreuna avem sanse sa reusim.

    Parerea mea.

  2. Bai ce aveti? Pa ce lume traiti mai baieti? Voi credeti ca „dr. mengele“ aia care vor face cursurile sau aia care va injecteaza copiii dau doi bani pe ce spuneti voi si vor da voie cuiva sa faca polemica cu ei? Pa aia nu-i intereseaza decat banu. Daca cineva le da mai multi bani pentru ei nu conteaza si vor canta si ciulenadra dac-i obliga statul cand vor scoate copiii morti taiati bucati din burta mamei lor. Crezi ca aia nu stiu ca treaba cu vaccinurile e smen? Numai ca ei stiu ca pe ei nimeni nu o sai vaccineze decat alt doctor. Se inteleg ei intre ei sa zica ca au facut vaccinul. Asa ca noi ramanem cu vaccinul si ei cu cascavalul.
    Asa ca ma baieti daca aveti copii si sanatate in voi si puteti umbla mergeti din parinte in parinte si lamuriti-i.
    Eu daca as mai fi de 30 de ani asa as face.

    1. Nene, eu sunt convins ca peste 90% din doctori chiar cred ce le spune sistemul despre vaccinuri. Pentru ca asa au invatat in facultate si pentru ca a devenit un fel de lucru evident la fel ca si heliocentrismul, darwinismul sau datarea cu carbon.

      Daca matale ai impresia ca toti doctorii din lume sunt in mai stiu eu ce conspiratie sa ne omoare copiii te inseli amarnic. Doctorii au fost mintiti si manipulati pe diferite subiecte la fel ca toata lumea. Sunt si ei parinti, unii sunt credinciosi si merg la biserica. La fel sunt si profesorii de geografie care predau heliocentrismul, cu convingere pentru ca asa au invatat.

      Nu stiu pe ce lume traiesti matale, dar iti spun eu cu siguranta ca majoritatea celor ce sustin vaccinarea nu stiu despre ce este vorba cu adevarat si chiar cred ca vaccinurile sunt bune. Iti spun eu ca sunt o gramada de doctori si asistente care se inghesuie sa se vaccineze cu antigripal in fiecare an. Sunt convinsi ca ii protejeaza.

      Faptul ca sistemul are ticalosii lui care aplica sistemul cu rea vointa, este adevarat, dar acestia sunt putini in comparatie cu marea masa a doctorilor. Sistemul condus de ticalosi nu ar rezista daca nu ar avea mass-media si idiotii utili care sa le faca planurile.

      Spui ca nu vor da voie parintilor sa intre in polemici cu ei. Cum le vor interzice asta? Daca tu incerci sa tii un curs si sala iti este ostila si iti spune ca ce prezinti tu sunt minciuni, cum iti mai prezinti minciunile in continuare? Iti garantez ca majoritatea vor incerca sa vina cu argumente care sa sustina varianta sistemului. Daca parintii merg pregatiti, exista sanse sa ii aprinda un beculet, iar in timp sa inteleaga ce se intampla.

      Daca stateai sa te gandesti putin la ce am scris, si nu sareai asa cu tonul asta de mare expert care vorbeste cu prostii, sunt sigur ca realizai cat de proasta este decizia sistemului. Pentru ca ei nu fac altceva decat sa dea posibilitatea parintilor sa se cunosca si sa se intalneasca. Sistemul, prin incompetenta slugoilor, ajuta la formarea opozitiei. Trebuie sa profitam de aceasta oportunitate si sa ne pregatim strategia cu grija, astfel incat sa avem impact maxim.

      1. Nene OROLES
        Asta-i cea mai tare! Adica si un prost ca mine s-a prins de smenul cu vaccinurile fiindca am citit pe cei care sunt impotriva si care au suferit pentru ce au spus si tu spui ca aia saracii 90% nu stiu si sunt mintiti de sistem? Nu nene! Aia 90% nu vor sa stie si nu dau doi bani pe felul cum produc ei banii. Iar aia 10% care stiu vor mai multi bani si se baga in gasca cu aia de dau mai mult: fabrica de medicamente. S-a dus vreunul la facultatea aia de medici ca vrea sa faca sanatos pe amaratul de Dan? Nu! S-a dus pentru ca vrea sa traiasca bine. Tu i-ai vazut paia care zic ca se duc in strainatate ca sa practice medicina ce spun cand intreaba reporterul de ce pleaca? Daca un doctor ar fi vrut sa faca bine oamenii si nu sa traiasca ca nababul fara sa transpire pe seama prostiei celor care nu vor sa aiba grija de sanatatea lor si vor doar o pastila ca sa poata si maine sa fumeze si sa mearga la bere si mititei ar fi facut-o ca sfintii doctori fara de argint. Ca de aceia i-a pus Dumnezeu in calendare ca sa stie prostii ca mine care este doctor adevarat si care este sarlatan. In ziua de azi doctorii adevarati sunt dati afara sau chiar omorati. Eu sunt sigur ca tu nici macar n-ai incercat sa polemizezi cu vreun doctor. Eu am incercat cu multi si pot sa spun ca nu-i intereaseaza cine le da banul si ce vor face pentu ei. Numai sa nu-i bage la parnaie pentru asta. Tu ar fi trebuit sa nu te danturezi cu mine doar asa ca sa pari tu mai dastept. Trebuia sa dai exemple. Iar aia cu doctorul care se duce la biserica m-a facut sa rad. Si Becali se duce la Biserica si sta intrun palat in timp ce boschetarii aia din bucuresti mor de frig pafara. Si baba Leana vecina mea se duce in fiecare zi cand face popa slujba la biserica da asta no impiedica ca sa aiba atelier de ghicit in carti si cafea acasa cu stirea preotului care o impartaseste in toate cele patru posturi! Asa ca fi realist mai prietene si pleaca de la adevar cand vrei sa faci ceva ca sa nu pierzi timpul dgeaba. Apropo era sa uit! Am mai facut io odata pe desteptu intr-o adunare dasta simandicoasa de doctori care dadeau din cap si aprobau tot ce spune gangsteru de la fabrica de otravuri la tribuna si m-am ales cu o amenda ptr. tulburat linistea publica desi am vorbit asa de frumos si politicos cum nici cu mama mea saraca nu am vorbit vrodata. Ma ierti daca ti-am parut ca am ceva cu tine. Pur si simplu am vrut si eu sa te ajut sa nu pierzi timpul de pomana si nu ca sa ma dau mare la tine.

        1. Mai omule, iarta-ma daca te-am suparat cu ceva. Eu mi-am spus o parere. Nu inseamna ca este buna nici ca trebuie sa faci cum am zis eu.

          Vad ca esti tare suparat si arunci cu acuze in stanga si in dreapta. Ca vreau sa ma dau destept, ca doctorii sunt rai si corupti si nepasatori…
          Imi pare rau ca ai impresiile acestea…

          Daca tu esti impotriva vaccinurilor si eu sunt impotriva vaccinurilor si nu ne putem intelege, a castigat sistemul fara sa mai ajungem la lupta. Ce sa mai discutam de lupta, de adunarea fortelor de planuri si alte treburi daca noi nu suntem instare sa ne punem de acord asupra a ce si cum trebuie procedat?
          Faptul ca suntem in razboi este clar. Sistemul a facut o mutare si urmeaza sa oblige parintii sa participe la cursuri de dezinformare. Daca se va ajunge la asa ceva, ce facem? Despre asta era vorba. (Evident este de preferat sa nu se ajunga la aceasta masura comunista si de altfel proasta in esenta ei…)

          Asadar, putem sa nu ne ducem, si sa luam amenda…sau putem sa ne ducem. Mai vezi alta optiune? Eu am spus ca profitam de oportunitate sa mergem (pregatiti cu documentatie si tot ce trebuie) si sa ii provocam la o discutie argumentata. Ideea de a aduna impreuna pe cei ce gandesc la fel pentru a-i “convinge” nu este tocmai cea mai buna decizie a sistemului…Posibil sa le aprindem un beculet si poate realizeaza ce se intampla.

          Tu imi spui ca nu are rost, ca doctorii sunt toti rai si corupti si nu le pasa. Suntem pe aceeasi lungime de unda pana aici sau am pierdut ceva din vedere? Deci nu are rost sa discutam cu ei.

          Actunci ce propui sa facem? Care este planul? Pentru ca din ce spui tu, raman doua posibilitati:
          Ori nu mergem deloc, si luam amenda…ori mergem si tacem din gura…nu spunem nimic ca si asa nu are rost…

          1. Pentru Oroles,
            Vasile: Salut ba Ioane ce faci?
            Ioan: Iaca ma duc la iarmaroc sa cumpar un cal nou ca p-ala batran l-am dat la abator.
            Vasile: Ba Ioane sa fii atent tare ca daca iti iei un cal care nu stie sa dea inapoi esti al doilea cal la caruta!
            Ioan: Ba Vasile ti-e cald cu dintii in gura? De ce ma faci cal?
            Vasile:!!!
            Cam asa a fost dialogul tau cu Dan. Fii si tu atent ma baiete ca te faci de ras. Nu vezi ca omul ti-a zis sa nu pierzi timpul cu prostii ci sa mergi din parinte in parinte cu propaganda antivaccinuri?

  3. Propun ca centrele de informare despre vaccinuri să se numească Centre Pitești, în amintirea re-educării bolșevice.

  4. Apa trece, pietrele raman. Au trecut nu stiu cati ministrii cu legea vaccinarii vietii. Cucoana ministru va trece si ea. Noi sa stam neclintiti in a ne apara copii de ei si tatal lor.

  5. Cum ajung tampiti de astia asa sus?
    Ca un om normala se intreaba – CE ESTE STATUL? Statul nu e fiinta care sa aiba nevoie, sa ceara, sa simta, sa sufere, sa castige/piarda…. este o forma asociativa platita sa slujeasca platitorul.
    … ar avea raspunsul clar ca Statul nu e “cineva” ci “ceva’.
    Si nu exista “ceva” – care nu e viu! sa subjuge pe “cineva” – care este, totusi VIU!, decat daca vine alt-cineva, tampit si prin forta il violeaza pe acel “cineva”. Nu vine copacul sa te lege de maini si de picioare, nu vine bolovanul sa te stranga de gat sau sa te duca in puscarie…
    Toanta asta cu pretentii de parvenita si cu diploma degeaba nu stie ca cetateanul ii plateste salariul si toate cheltuielile de “functionare”?
    Mai nesimtito! Daca ai comanda sa faci ce-ti cere clientul care te plateste sa executi, de ce il furi?
    La fel ca impostoarea pusa prim-ministru – pe ea o freaca grija de fecalisti, nicidecum de apararea FAMILIEI, adica a vietii si implicit a Tarii.

  6. Nici un curs!
    Sa-si dea demisia si sa mearga ea la curs – respectul fata de cetatean.
    Cand accepti sa mergi la curs “marturisesti” ca esti un dobitoc si habar n-ai despre subiect.
    Este suficient sa conteze ca declaratie de i-responsabilitate, in momentul acela cedezi dreptul parental de a decide pentru copilul tau.
    ………..
    Ca si cu “familia” – daca accepti ca este …. “traditionala” atunci automat accepti ca esxista si altfel de familie, ne-traditionala.
    Asa ca nu trebuie folosita aceasta sintagma ci doar conceptul: exista familie si e doar una, cu variatii naturale – deces, imbolnavire, handicapare… care reduc din capacitatea “intregului”…si cu variatii sociale – divort (civil), abandon/parasire, preacurvie…
    Ce nu este “familie” nici nu poate deveni sau fi numit astfel – e “imbarligatura”, desfranare in forma continuata, asociere necuviincioasa, unire perversa, s.a.

  7. Nu au reusit sa impuna vaccinarea obligatorie legea s-a impotmolit la camera deputatilor iar acum incearca sa obtina macar obligativitatea “informarii” ca totusi sa faca un pas inainte si pe urma treptat sa mai faca alti pasi pana ajung la ce vroiau de la inceput.

    Au schimbat tactica si multi naivi cred ca scapa doar cu asta si ajung sa accepte pas cu pas cea credeau ca au scapat.

    Legat de orice fel de obligativitate legata de sanatate trebuie un NU hotarat, daca acceptam jumatati de masura gandindu-ne ca le ajunge si ne lasa in pace in curand ne vom trezi si cu cealalta jumatate de masura si o fim pacaliti sa acceptam ceea ce in alt mod nu am fi facut-o.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button