X

Se poate folosi tehnologia 5G pentru CONTROLUL MINTII?

de null

Antenna-_Design-for-5_G-_Communication.jpg

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ar putea fi folosită tehnologia 5G ca armă de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Trecerea de la 3G la 4G s-a realizat în mare parte pentru a oferi proprietarilor de smartphone-uri o experiență mai bună de navigare. De la 4G la 5G nu va fi la fel de simplu, căci nu este vorba doar de smartphone-uri și tablete, ci de extinderea ecosistemului pentru mai multe industrii cum ar fi industria auto, automatizarea casei, fiecare cu cerințe diferite în ceea ce privește modul în care rețelele și standardele sunt proiectate și construite.

5G este o conexiune wireless construită special pentru a ține pasul cu proliferarea dispozitivelor care au nevoie de o conexiune la internet mobil. Nu mai este numai pentru telefon și computer. Este destinată tuturor aparatele dvs. de uz casnic, încuietori de ușă, camere de securitate, mașini, dispozitive portabile, zgărzi pentru câini și multe alte lucruri.

Îmi place tehnologia la fel ca oricărei persoane! Cine nu vrea să descarce un film complet în câteva minute sau mai puțin?

Dar merită prețul pe care îl putem plăti fizic, emoțional și mental?

Ar putea fi folosită 5G ca arma de distrugere în masă împotriva creierelor și corpurilor noastre?

Poate fi folosită pentru controlul minții?

Potrivit Wikipedia, despre Rețeaua 5G:

FCC a aprobat spectrul pentru 5G, inclusiv banda de frecvențe de 28 GHz, 37 GHz și 39 GHz, la 14 iulie 2016.

Alianța următoarelor generații de rețele mobile definește următoarele cerințe pe care trebuie să le îndeplinească un standard de 5G:

  • … rate de (transfer de) date de zeci de megaocteți pe secundă, pentru zeci de mii de utilizatori
  • rate de (transfer de) date de 100 MB pe secundă pentru zonele metropolitane
  • 1 GB pe secundă simultan pentru mulți angajați de la aceelași etaj al unei clădiri de birouri
  • câteva sute de mii de conexiuni simultane pentru senzori wireless
  • creșterea semnificativă a eficienței spectrale, în comparație cu rețelele 4G
  • îmbunătățirea acoperirii
  • îmbunătățirea eficienței semnalului
  • scăderea semnificativă a latenței, în comparație cu rețeaua LTE.

În aprilie 2008, NASA a încheiat un parteneriat cu Geoff Brown și compania Machine-to-Machine Intelligence (M2Mi) Corp … pentru a dezvolta tehnologia de comunicare 5G.

Un articol al consultantului guru al EMF din Marea Britanie, datat 13 martie 2017, titra: Radiațiile de telecomunicații 5G – instrumentul perfect pentru modificarea în masă perioada de veghe a undelor cerebrale umane.

El a afirmat că FCC funcționează exclusiv în numele industriilor de telecomunicații, acordându-le, nici mai mult și nici mai puțin, acces la undele radio.

Nicăieri în documentul lor nu se menționează siguranța sau bunăstarea consumatorilor.

Implicațiile 5G asupra bunăstării și siguranței consumatorilor nu se prezintă bine dintr-un singur motiv, dispozitivele care vor funcționa în spectrul electromagnetic de 5G vor folosi antene foarte mici de la câteva milimetri până la un centimetru în lungime. Aceasta înseamnă că industria va putea produce aceste antene în masă și le va pune peste tot, în special în zonele urbane. Avantajele utilizării antenelor foarte mici în lungimea de undă de milimetru este că se pot alimenta mai multe antene în diverse rețele de configurație, de exemplu, șiruri de antene verticale sau orizontale pentru unde ghidate conic sau configurații cu un tip de radiație larg-direcțional. Aceste tipuri de proiectare a antenei se concentrează în cea mai mare parte pe puterea de transmisie în direcții specificate și nu se blochează sau se întrerupe prin structuri.

În 2016, au fost publicate studii medicale și epidemiologice care ilustrează sau corelează efectele biologice adverse cu utilizarea tehnologiei telefonului mobil sau Wi-Fi. Folosirea frecvențelor chiar mai mari de 5 GHz și până la 100 GHz va comprima intervalul de timp în care se manifestă cancerele și alte efecte biologice în societate. Oricine poate ghici ce se poate întâmpla în ceea ce privește siguranța biologică, totuși este clar că natura pulsată a acestor frecvențe înalte, a acestor semnale de intensitate înaltă nu aduc vesti bune pentru omenire, în special în ceea ce privește funcționarea ADN-ului nostru.

image.jpg

La fel ca tehnologia telefoanelor mobile, noi, consumatorii, jucăm rolul de cobai în ceea ce privește siguranța. Faptul că industria telecomunicațiilor nu a menționat acest lucru este pentru că, dezvoltarea unei rețele eficiente de semnale în mediul urban implică instalarea a multor mii de noi emițătoare.

Datorită dimensiunilor reduse ale acestor antene, ele pot fi instalate în tot felul de structuri urbane care sugerează că cel puțin pentru locuitorii din mediul urban nu va exista scăpare de expunerea la aceste frecvențe cu microunde foarte dăunătoare. De asemenea, simt că atunci când aceste antene vor fi amplasate, va fi relativ ușor să fie modificate și manipulate funcțiile undelor cerebrale ale utilizatorilor (antenelor) și ale celor apropiați. Suma informațiilor auxiliare care pot fi transmise sau atașate la frecvența principală de transport a unui astfel de sistem de rețele de telecomunicații este potențial enormă.

image.jpg

Amintim de asemenea sistemul TETRA: Tehnologia de control al minții din Marea Britanie și zombificarea politiei britanice au fost o realitate. Sursa CH4 News, 5 Feb., 2001
Noul sistem de microunde Home Office numit TETRA va fi suportul comunicațiilor britanice de poliție și va fi plasat în fiecare centru cu populație numeroasă. Guvernul britanic a cheltuit 2 miliarde și jumătate de lire sterline pe o rețea de transmițătoare cu microunde cu modulație pulsată de 400 MHz, care transmitea 17,6 Hz în creierul tuturor polițiștilor britanici și al oricui trăiește în apropierea transmițătorilor planificați, pentru a fi utilizat în cercetările CIA asupra controlului în mod optim al minții. Ale cărui efecte sunt întreruperi în rețelele neuronale, conducând la schimbări de comportament și caracter, de asemenea, comportament maniacal, urmat de epuizare nervoasă, de asemenea, întreruperea funcției cerebrale superioare, ducând la așa numita zombificare, pentru a numi doar câteva! Sistemul TETRA va inunda, de asemenea, subteranele New York-ului și ale Londrei, astfel încât navetiștii vor fi expuși în mod regulat la modificări comportamentale în timpul orelor de vârf.

Acest sistem va fi utilizat în toate departamentele de poliție din Marea Britanie și în serviciile de urgență până la sfârșitul anului (acesta se întâmpla în anul 2001).

30.000 de transmițători vor fi plasați pretutindeni în țară, pentru a maximiza efectele asupra populației britanice locale – controlul minții masive! oricine s-a plâns de aceste transmițătoare a primit o scrisoare din partea Guvernului prin care e informat că, în cazul în care transmițătorii nu sunt poziționați acolo unde guvernul dorește, nu poate exista nici o garanție a protecției poliției, ceea ce va conduce la creșterea primelor de asigurare pentru proprietarii de case.

image.jpg

Ați auzit de tehnologia pe bază de microunde ”Voice-To-Skull” (s-ar putea traduce ca ”Vocea din cap”)? Patent SUA 4,877,027 Brunkan – 31 octombrie, 1989

Sunetul este indus în capul unei persoane prin radiația exercitată asupra capului cu microunde în intervalul de 100 megahertzi până la 10.000 megahertzi, care sunt modulați cu o anumită formă de undă. Forma de undă constă în ”explozii” (bursts-explozii, izbucniri) modulate prin frecvență. Fiecare serie/”explozie” este alcătuită din zece până la douăzeci de impulsuri distribuite uniform, grupate strâns împreună. Lățimea ”exploziei” este între 500 nanosecunde și 100 microsecunde. Lățimea impulsului este cuprinsă între 10 nanosecunde și 1 microsecundă. ”Exploziile” sunt modulate în mod frecvent de intrarea audio pentru a crea senzația de auz la persoana al cărei cap este iradiat. Tipul ”psiho-electronic” de control al minții pe care îl discut aici este hărțuirea ascunsă și necontenită a cetățenilor nevinovați, care trăiesc în casele și comunitățile lor, și este răspândit în prezent în întreaga lume. Această hărțuire include atacurile mintale / corporale electronice, hărțuirea stradală, distrugerea relațiilor de familie și a altor relații și distrugerea carierei.

Tehnologia actuală care generează ”Vocea din cap” nu poate fi oprită de nici o ecranare electromagnetică cunoscută, fapt ce demonstrează cât de avansată a devenit tehnologia clasificată de control al minții.

Gândiți-vă la tehnologia pentru persoanele surde, pot auzi (în funcție de tipul de pierdere a auzului) cu ajutorul unor dispozitive numite neurofoane. Neurofonul ocolește întregul proces obișnuit de auz. Dr. Patrick Flanagan a descoperit un simț suplimentar pe care toată lumea îl are, dar pe care de obicei nu îl folosim: putem auzi prin pielea noastră. Neurofoanele produc vibrații în partea superioară a electrozilor. Aceste vibrații sunt transmise pe piele imediat ce electrozii ating pielea. Pielea transferă apoi vibrațiile. Pielea este cel mai mare organ al nostru și are multe celule nervoase care funcționează ca niște senzori mici. Stimulii receptați și stimulii transferați merg către creier, apoi creierul îi decodifică. Nu vreau să intru mai profund în detalii, acesta alcătuiește de unul singur un subiect întreg.

Dar încerc doar să subliniez faptul că tehnologia există acolo pentru a manipula oamenii în masă.

I-am putut vedea folosind mesajele subliminale comercializate pentru a încuraja cumpărăturile, cum ar fi: … pur și simplu nu pot să mă mai opresc să mă gândesc la cumpărături la Macy’s sau mi-e dor deodată de Apple Bee’s. Dar aceștia sunt cartofi mici față de cât de rău ar putea fi folosită această tehnologie!

Într-o notă personală, am o piatră de shungit (mineral cu peste 98% carbon în compoziție, https://en.wikipedia.org/wiki/Shungite) pe spatele celularului meu pe post de scut EMF (câmp electromagnetic). Am, de asemenea, un colier de piatră shungit și o brățară pentru a ajuta suplimentar! Acestea sunt disponibile online și puteți să le puneți și pe toate aparatele dvs.! Nu este tocmai remediul, dar dacă ajută, de ce nu! Shungitul are proprietăți de conductivitate, motiv pentru care se spune că ecranează și protejează de EMF, de lucruri precum televizoare, calculatoare, microunde, telefoane mobile și alte articole. De asemenea, se spune că aduce cu ea multe energii de vindecare, dacă sunteți între aceste feluri de obiecte (?).

(N.t.:Nu prea îmi vine a crede, mai degrabă niște șmecheri au găsit o oportunitate de a câștiga niște bănuți speculând teama celorlalți!)

Acest articol își dorește să fie ceva de luat în considerare și pentru a fi conștient de această nouă călătorie în lumea tehnologiei 5G.

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. cred ca asta e tehnologia despre care vorbea par. Elpidie ca va actiona asupra primei parti a pecetii, adica asupra milioanelor de nano.antene ce vor fi fost introduse in corpurile noastre prin vaccinuri, sau pe alte cai, dar care va putea fi contracarata doar cu Sfanta Inpartasanie. p.s. de aici se vede necesitatea unei a doua parti a pecetii, o antena mai mare (un fel de cal troian), care sa comunice cu nano.antenele din corp, adica cip.ul din mana sau frunte.

  2. Cutremurător!

    Circula acum mai mulți ani la Mănăstirea Sihastria (și poate și prin alte părți) o foaie în care se prezentau date ca cele de mai sus, în care se explica despre rețelele neuronale ale inimii și cum toate tehnologiile se vor uni cândava spre a inocula în mintea umană irezistibilitatea către Antihrist; și doar cei care vor avea rugăciunea inimii nu se vor închina vrășmașului în acele timpuri!

    Cutremurător – căci văd acum că nu am dat atunci importanța cuvenită textului (nici nu știu dacă încă existau gadgeturile și mobilele cu ecran tactil la acea perioadă); îmi pare foarte rău căci am rătăcit acel material, la care m-a frapat – în ciuda subiectului – sensibilitatea duhovnicească cu care a fost scris – efectiv mustea de Duh Sfânt.

    Dacă știe cineva despre ce material vorbesc – poate chiar voi cei de la ortodoxinfo – și se află în posesia lui îl rog cu mare rugăminte să-l posteze!!!

  3. http://www.whale.to/b/rifat.html
    MICROWAVE MIND CONTROL
    ….
    A vast catalogue of mind control frequencies in the MHz range, FM radio, TV and mobile phone frequencies, have been measured, which are used in the UK for mind control and killing or disabling victims: 147, 153, 197, 199, 447, 453, 456, 466, 853, 883, 884, 887… Symptoms can be depression, befuddled thinking, loss of memory, stress, not being able to cope, manic behaviour, schizophrenia, nervous breakdowns, physical collapse, brain and nervous system damage, heart attacks, cancer…
    ==================================
    MIND CONTROL MICROWAVES AND ELECTRONIC HARASSMENT – EXPERIMENTATION ON THE POPULATION – November 6, 2016 – By Suzanne Maher
    https://byebyebluesky.com/mind-control-microwaves-and-electronic-harassment-experimentation-on-the-population/
    ==================================
    Mind control microwave EEG tracing by satellites brainwaves V2K ELF
    https://www.youtube.com/watch?v=UnlBVrUVWec
    ==================================
    Population Control & Microwave Radiation
    http://www.magdahavas.com/population-control-microwave-radiation/
    =====================================
    Australia- cancerul cerebral este acum prima cauza a mortalitatii prin cancer a copiilor
    https://www.curebraincancer.org.au/page/8/facts-stats
    “… Brain cancer is a rare disease; however, according to Australia’s Cure Brain Foundation it now kills more children in Australia than any other disease. …”
    ======================================
    https://news.theepochtimes.com/the-dark-side-of-wireless-technology_2403062.html
    The Dark Side of Wireless Technology
    New film explores hidden health problems linked to constant connectivity
    By Conan Milner, Epoch Times January 9, 2018
    ===========================================
    Afectarea sanatatii prin utilizarea tehnologiei 5G – penetrarea corpului uman
    http://www.cellphonetaskforce.org/?page_id=1603

    5G technology explained in depth with info I’ve never seen before.
    Arthur Firstenberg explains how the beams will be directed, resulting in extremely high power that will be capable of penetrating deeply into our bodies.
    Recall recently there was an article where a telecom said that the millliwave technology was proving to go farther and penetrate better than first thought.
    This is why. It is urgent that this info reach our politicians at all levels.
    This must be stopped before it gets started, which is slated to hit big time within the next year or so.

    5G – FROM BLANKETS TO BULLETS

    “Another important fact about radiation from phased array antennas is this: it penetrates much deeper into the human body and the assumptions that the FCC’s exposure limits are based on do not apply.
    This was brought to everyone’s attention by Dr. Richard Albanese of Brooks Air Force Base in connection with PAVE PAWS and was reported on in Microwave News in 2002.
    When an ordinary electromagnetic field enters the body, it causes charges to move and currents to flow.
    But when extremely short electromagnetic pulses enter the body, something else happens: the moving charges themselves become little antennas that re-radiate the electromagnetic field and send it deeper into the body.
    These re-radiated waves are called Brillouin precursors.
    They become significant when either the power or the phase of the waves changes rapidly enough.
    5G will probably satisfy both requirements. This means that the reassurance we are being given—that these millimeter waves are too short to penetrate far into the body—is not true.” …
    ===================================================
    Echipa [Presedinte]lui Trump ia in considerarea nationalizarea retelei 5G
    https://www.axios.com/trump-team-debates-nationalizing-5g-network-f1e92a49-60f2-4e3e-acd4-f3eb03d910ff.html
    Trump team considers nationalizing 5G network

  4. Undele cerebrale, nu au frecventă mare(in jurul 18-20hz) caci creierul nu functioneaza in sistemul digital, nici analogic, ci modul lui de semnalizare si de transmitere a informatiei este complet diferit de ceea ce numim noi informatie in stiintele moderne. De aceea daca ai aduna toate calculatorele de pe pamant si le-ai face in vreun fel sa lucreze impreuna nu vor putea ajunge la capacitatile cognitive ale unui creier uman, deoarece aceste capacitati izvorasc din suflet si doar se manifesta intr-un trup sanatos printr-un fel de impreuna lucrare care este mai presus de intelegerea mea. Insa afectand trupul, afectezi si sufletul, caci sunt legate, de ex. cineva cu handicap mintal, din nastere, are o boala trupeasca nu sufleteasca, astfel cand va muri sufletul sau nu va avea acele dizabilitati pe care le-a avut cand traia cu trupul, iar mai este cazul si indracirii prin pacat, care este o boala sufleteasca, in care capacitatile trupului desi sunt complet functionabile devin fara de nici un folos. Deci acestea pot afecta doar trupul, facandu-l fara de intelegere, dandui stari de imbolnavire, si alte lucruri asemenea in care si sufletul patimeste, iar pentru omul care nu-l cauta pe Dumnezeu, ii deschide mintea la sugestiile dracilor, care-l invata de ex ca sa bea, sa nu mai simta acele stari, sa ia medicamente etc si altele iar omul moare mai repede si nepocait.

    Insa vreau sa mai spun un lucru caci eu am facut telecomunicatii, am spus ca undele acestea cerebrale sunt in jurul a 18-20 hz, si s-ar putea afecta capacitatile cognitive ale creierului, prin astfel de semnale straine. Trebuie sa va fac cunoscut ca nu doar aceste antene 5g au aceasta capacitate, de a transmite semnale pe frecventa 18-20 hz, ci orice antena poate transmite astfel de unde, de la antena de telefon la antena de la banalul radio fm, in acelasi timp cand se transmit date. Nu afecteaza cu nimic transmiterea datelor, de ex. daca datele se transmit in spectrul 3-5 GHZ, asta nu inseamna ca nu se poate trasmite pe aceeasi antena in spectrul 1-2Mhz, caci receptoarele radio stiu sa separe bandele de frecventa. Astfel de pe o antena pe care se transmite un semnal de 5ghz, poti transmite concomitent un semnal de 18-20 fara nici o problema și la putere maxima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button