X

VIDEO: Jurnalistul UDO ULFKOTTE (ucis prin „atac de cord”?) despre COLONIA GERMANIA si despre cum CIA, Comisia Trilaterala, etc dicteaza MASS-MEDIA cum sa SPELE CREIERII maselor

de Saccsiv

„Daca veti citi aceasta carte, veti citi ziarele noastre cu alti ochi, veti inchide mai des televizorul si veti sti mai bine ce sa credeti din ceea ce auziti la radio: aproape nimic!

Diversitatea opiniilor este doar mimata. Caci ‘stirile’ sunt de cele mai multe ori curata spalare de creier”.

Dezvaluiri devastatoare ale unui fost ziarist de la Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ), una dintre cele mai prestigioase publicatii nemtesti, capteaza in aceste zile atentia opiniei publice germane. Este vorba despre Udo Ulfkotte, care, in cartea sa „Gekaufte Journalisten” („Jurnalisti cumparati”), publicata la 11 septembrie 2014, a avut curajul de a destainui publicului ca a fost mituit pentru a scrie articole de presa proamericane si de a devoala, in premiera, intregul mecanism prin care coruptia a pus stapanire pe mass-media germana.

Marturisirile sunt cu atat mai credibile cu cat ele apartin unui om din interior, aspect esential pentru corecta intelegere a faptelor cutremuratoare devoalate in cele 336 de pagini ale volumui catalogat best-seller: „Autorul a fost primit in reteaua organizatiilor americane de elita si i-a fost acordata, drept recompensa pentru relatari pozitive, chiar si o cetatenie de onoare in SUA”.

Este evident ca lucrurile petrecute in Germania, demascate de jurnalistul Udo Ulfkotte, pot fi intalnite si in alte state din Europa. Inclusiv la noi. Ceea ce ne determina sa ne intrebam: pe cand astfel de dezvaluiri si in Romania?

Lumeajustitiei.ro va prezinta in continuare o scurta descriere a lucrarii, apartinand Editurii Kopp. Asa cum reiese din prezentarea editorului, in timp ce dezvaluie campaniile mediatice pregatite in laboratoarele NATO si propagate in spatiul public german de jurnalisti cumparati, autorul isi face o riguroasa autocritica, care atinge apogeul atunci cand acesta isi exprima rusinea ca a lucrat timp de 17 ani pentru cotidianul Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Prezentam integral traducerea scurtei descrieri care insoteste best-seller-ul „Jurnalisti cumparati”:

Jurnalistii ne manipuleaza in interesul celor puternici

Aveti si dumneavoastra sentimentul ca sunteti adeseori manipulati si mintiti de presa? Daca da, insemna ca vi se intampla precum majoritatii germanilor. Pana acum, conta ca ‘teorie a conspiratiei’ faptul ca presa de top manipuleaza premeditat cetatenii, prin tehnici de propaganda. Acum, un ‘om din interior’ (insider) dezvaluie ce se intampla de fapt in culise.

Jurnalistul Udo Ulfkotte se rusineaza astazi pentru faptul ca a lucrat, timp de 17 ani, pentru Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ). Inainte sa devoaleze retelele secrete ale Puterii, autorul isi face o temeinica autocritica. Apoi documenteaza, in premiera, cum a fost mituit pentru relatarile sale si cum s-a instapanit coruptia. In plus, dezvaluie de ce formatori de opinie fac relatari tendentioase si cum bratul extins al biroului de presa al NATO pregateste mediatic razboaiele. In acest context, autorul a fost primit in reteaua organizatiilor americane de elita si i-a fost acordata, drept recompensa pentru relatari pozitive, chiar si o cetatenie de onoare in SUA.

In aceasta carte aflati care jurnalisti sunt cooptati in organizatii de lobby si care sunt aceste organizatii. Autorul insira sute de nume si priveste si in culisele acelor organizatii care influenteaza presa germana propagandistic si unilateral, intre care: Podul Atlantic, Comisia Trilaterala, Fundatia Marshall din Germania, Consiliul American pentru Germania, Academia Americana, Institutul Aspen si Institutul pentru Politica Europeana. De asemenea, sunt dezvaluite implicatiile serviciilor secrete in activitatea organizatiilor de lobby, tehnicile de propaganda si formularele, prin care se pot accesa fonduri pentru proiecte de influentare tintita a opiniei publice in Germania.

Cand CIA dicteaza ce trebuie scris

Va puteti imagina ca lucratori ai serviciilor secrete compun texte, care apoi sunt publicate sub semnatura unor jurnalisti consacrati? Stiti care jurnalisti de la care ‘organe’ de presa au fost mituiti pentru materialele lor de presa? Si aveti vreo idee despre cum se acorda cele mai reputate distinctii pentru jurnalism? Practic, aceasta se intampla precum odinioara, in cazul titlurilor de ‘Erou al muncii socialiste’ din fosta RDG – este premiata munca de propaganda. De la jurnalist la propagandist nu este o distanta prea mare. Daca veti citi aceasta carte, veti citi ziarele noastre cu alti ochi, veti inchide mai des televizorul si veti sti mai bine ce sa credeti din ceea ce auziti la radio: aproape nimic! Pentru ca Ulfkotte ofera si informatiile penibile despre fiecare post, carui partid politic ii apartine si care jurnalisti sunt influentati si cum. La sfarsit devine limpede: diversitatea opiniilor este doar mimata. Caci ‘stirile’ sunt de cele mai multe ori curata spalare de creier„.

Cine este Udo Ulfkotte

Udo Ulfkotte (44 ani), jurnalist si publicist german, a studiat drept si stiinte politice la Freiburg si Londra, unde i-a avut ca profesori pe criminologul elvetian Ruediger Herren si pe Dieter Oberndoerfer, fost consilier al Cancelariei lui Helmuth Kohl. A lucrat pentru departamentul de politica externa al cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung incepand cu 1986, pana la sfarsitul lui 2003. Printre domeniile de activitate de care s-a preocupat se numara managementul securitatii, spionajul economic, concurenta, dar si monitorizarea gruparilor teroriste islamice. In perioada 1986-1998, jurnalistul a calatorit in peste 60 de tari si chiar a trait in cateva state islamice (Irak, Iran, Afganistan, Arabia Saudita, Oman, Emiratele Arabe Unite, Egipt, Iordania). Ulfkotte a fost analist pentru tarile din bazinul mediteranean, Africa si Orientul Mijlociu, context in care a ajutat la dezvoltarea unui Ghid pentru Investitii in Orientul Apropiat, in cadrul Institutului FAZ.

Cariera publicistica cuprinde numeroase lucrari, avand ca tematica, printre altele, securitatea si spionajul industrial: „Heiliger Krieg in Europa” („Jihadul in Europa”), „Der Krieg im Dunkeln. Die wahre Macht der Geheimdienste” („Razboiul in intuneric. Adevarata putere a serviciilor secrete”), „Grenzenlos kriminell” („Criminal fara limite), „Marktplatz der Diebe” („Piata de hoti”).

A contribuit la dezvoltarea revistei „Park Avenue”, a mai scris pentru „Capital” si pentru „Cicero” si a fost corespondent pentru agentia de stiri DDP. In prezent, fostul jurnalist FAZ ofera consultanta unor intreprinderi si este invitatul mai multor posturi de televiziune.

Ulfkotte este membru al „Marshall Memorial Fund” din SUA si fost membru al Fundatiei „Konrad Adenauer”.

Nota: traducerea apartine redactiei

*Cititi aici scurta descriere, in limba germana, a lucrarii „Jurnalisti cumparati”

 

NOTĂ OrtodoxINFO

A murit pe 13 ianuarie la 56 de ani, in urma unui atac de cord:

Udo Ulfkotte, media slayer, dies in heart-attack as Germany descends into dictatorship

Nu stiu de ce, dar aceasta moarte ma duce cu gandul la aceasta ilustratie:

Digest-3

Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Cititi va rog si:

Jurnalistul SERGE MONAST a murit de atac de cord la un an dupa ce a publicat PROTOCOLUL DE LA TORONTO

Asadar, PAPUSARII traseaza liniile directoare ale mass-media si prin uneltele:

CIA

Podul Atlantic

Comisia Trilaterala

Fundatia Marshall din Germania

Consiliul American pentru Germania

Academia Americana

Institutul Aspen

Institutul pentru Politica Europeana

Si evident, schema nu e valabila doar pentru Germania. Si evident, nu doar serviciile secrete si comisiile de mai sus indica cum anume sa se spele creierii norodului. Sa nu uitam nici de masonerie, Bilderberg, COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS. Sau de fantastica uzina de filme si divertisment. Absolut toti cu aceiasi stapani:

VIDEO: Istoria socanta a CIA

Lista membri COMISIA TRILATERALA

COUNCIL ON FOREIGN RELATIONS, istoric si lista membrilor (A-D)

BILDERBERG

Sociolog norvegian: „SASE COMPANII EVREIESTI CONTROLEAZA 96 % DIN MASS-MEDIA”. A facut de asemenea referire la “Protocoalele inteleptilor Sionului”. Centrul Simon Wiesenthal a reactionat dur si promt …

EVREII din MASS-MEDIA si INDUSTRIA DE FILME

Treaba evreiasca: “X FACTOR” si “… AU TALENT”

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Cum stau lucrurile in Romania? Si mai rau. Atat cu mass-media cat si cu politicul. Caci aici nu auzim nici macar atatea voci cate se mai aud in vest:

VIDEO: As vrea sa aud si in Parlamentul Romaniei asa ceva …

De ce la televiziunile romanesti NU SE DEZBATE chestiunea BULETINELOR CU CIP, macar atat cat se face in SUA? De ce in Parlamentul Romaniei NU EXISTA NICI MACAR UN POLITICIAN care sa se opuna?

VIDEO: As vrea sa vad si la televiziunile romanesti asa ceva

De curand George Maior a confirmat ca SRI are agenti infiltrati in redactiile ziarelor si televiziunilor: „Cum stati cu ofiterii acoperiti in presa?… Cum stau toate statele democratice europene… Ii vom afla vreodata?… Asta e ideea, ca nu. De aia e vorba de ofiteri acoperiti si de secrete de stat”

Si cam ce credeti ca fac ei acolo? Si cam cine ar fi stapanii SRI?

Cine sunt STAPANII reali ai SRI-ului? Cu ce se ocupa SRI-ul de fapt? Pe cine apara si de cine?

Cititi va rog si:

E ESENTIAL sa ne amintim ce spunea AARON RUSSO, deoarece dupa ATACUL DE LA PARIS se va desavarsi ceea ce s-a inceput dupa 9/11: Cip, Big Brother, disparitia banilor cash, vanatoarea de extremisti

 

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Publicistică
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.