X

VIDEO: Impotriva lor, ASUR si APADOR nu vor mai zice nimic …

https://www.facebook.com/pozesifilmecuprosti/posts/922620004568206

Vizionati va rugam si:

Video (si mai ales audio): VOCEA LONDREI …

Video (si mai ales audio): IATA CE VETI AUZI la moscheea din Bucuresti

Video: ISLAMUL recucereste GRANADA

 

 

Categorii
Islam
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Mi-a spus un preot la o biserica de spital din Bucuresti ca musulmanii vin sa-si faca prozeliti si acolo si se cearta cu preotii ortodocsi spunandu-le sa plece ca acolo e teritoriul lor. Spunea preotul respectiv ca nu stie ce sa mai faca cu imamii musulmani care sunt agresivi si sustin ca bolnavii le apartin lor. Daca in Romania e asa, in Occident care e cotropit de ei, ce sa mai zici…

  2. Este preotul de la spitalul Ilfov din Bucuresti. Numele dumnealui nu il stiu. Ne-a spus asta cand am fost cu un grup de colindatori de Craciun sa aducem bucurie si speranta in sufletele bolnavilor de acolo, cantandu-le colinde. Bolnavii plangeau cand le ascultau. Dumnealui ne-a condus prin saloane,ne-a primit frumos.

  3. Ines
    Si asta e doar inceputul!Stai sa vezi mai incolo cind vor capata putere in stat, paginii astia,cum va deveni tara noastra . califat cu acte-n regula ,iar noi femeile vom purta burca pe ochi,,,cam asta ne paste din pacate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!