X

Melodia “SUPPLIES” a lui JUSTIN TIMBERLAKE – un mesaj al realei Noi Ordini Mondiale impotriva falsei Noi Ordini Mondiale

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Niște oameni palizi, îmbrăcați complet în alb o hărțuiesc pe prietena lui Justin, care este îmbrăcată în negru. Acele fețe albe sunt o referință la oamenii albi (rasa albă)?

Acest tip reprezintă “sonații cu arme” care sunt împotriva controlului armelor?

Justin vede desfășurarea scenei de peste drum. Umbrelele albe plutitoare reprezintă America Albă fiind “protejată” cumva de vremea rea?

 

Lui Justin nu-i place ceea ce vede: el îi lovește pe tipii în alb și pleacă cu fata în negru.

În următoarea scenă, Justin dansează, iar în jurul lui efectele luminoase înfățișează oameni care se strecoară pe sub zid și fug, într-o referință destul de clară la zidul lui Trump cu Mexicul.

Aici, Justin și “armata” lui se adună la Biblioteca Publică din Los Angeles, pe măsură ce steaguri ard pe ziduri. De ce ard steagurile? Fapt interesant: În 2011, a fost publicat un articol despre simbolismul ocult al acestei biblioteci.

Nu o vedem în film, dar de fapt există o piramidă încununată de o torță de iluminare chiar deasupra lor. Aceasta indică pentru cine luptă cu adevărat.

 

În scena următoare, Justin și prietena lui se află într-un loc de închinare înfiorător.

Oamenii se închină în fața unei piramide illuminati.

Eiza – care în aparență este un lider rebel – dă foc la piramidă cu un cocktail Molotov.

 

Eiza a dat foc Iluminaților? Nu chiar.

Observați că există bani americani care ard în timp ce zboară din piramida. În scena anterioară, ardeau steagurile. Acum, bani. Sunt aceste aluzii la distrugerea steagurilor naționale și a monedelor naționale … să fie înlocuite de un guvern mondial și o monedă mondială? Obiectivul final al elitei?

Aceiași oameni care se închinau piramidei o ovaționează acum pe Eiza. Masele sunt idioți predispuși să gîndească în grup. Ce zici să gândești cu capul tău, pentru o schimbare?

 

Postura noului lider amintește de o imagine iconică a trecutului:

Această scenă recreează faimoasa imagine a lui Huey P. Newton, liderul Partidului Panterele Negre. Există în film o mulțime de lucruri încărcate din punct de vedere rasial.

Aici, oamenii plutesc în aer cu inele luminoase în jurul ochilor lor. Atunci când Justin și Eiza elimină inelele, oamenii cad. Acum se “trezesc”.

 

De-a lungul filmului, pe ecran se afișează rapid diverse imagini simbolice.

Un semn de protest care spune “interdicția musulmană este supremația albă”.

RIP Amerikkka – un steag american inversat tăiat în jumătate.

 

După toate aceste zgomote intense, videoclipul se termină într-un fond critic.

Justin se ridică de la pământ în timp ce copii murdari se adună în jurul lui, într-o lume post-apocaliptică. Eiza se prezintă într-o stare proaspătă și curată.

 

Ce s-a întâmplat acolo? O explozie nucleară? De ce toți sunt murdari, cu excepția lui Eiza? Știa că va veni distrugerea?

Momentul acestei scene este destul de ciudat, deoarece “Supplies” a fost lansat la numai câteva zile după alerta nucleară falsă din Hawaii.

La 18 ianuarie, a fost trimisă o alertă tuturor dispozitivelor din Hawaii cu privire la o rachetă balistică care se apropie.

Câteva zile mai târziu, rețeaua japoneză NHK a trimis o alertă falsă spunând: “Alertă de știri NHK. Coreea de Nord ar putea lansa o rachetă. Alerta Guvernul (Japonez): evacuare în interiorul clădirii sau în subteran.” Alerta a fost apoi corectată.

 

Momeala cântecului face aluzie la un cadru post-apocaliptic, unde Justin (poate reprezenta elita) are toate “bunurile”(supplies) necesare pentru a supraviețui:

 

“Pentru că eu voi fi lumina când nu puteți vedea

Voi fi lemnul când aveți nevoie de căldură

Voi fi generatorul, porniți-mă când aveți nevoie de electricitate

Câteva rahaturi pentru a merge în jos, voi fi cel de la nivelul conducător

Lumea s-ar putea termina acum

Baby, vom trăi în The Walking Dead”

(The Walking Dead este un serial de televiziune american post-apocaliptic horror )

 

Videoclipul se termină cu un băiețel care vorbește direct cu spectatorii. Și e destul de supărat.

 

“Doar pleacă.  Deja mori. Încă mai dormi! Trezeşte-te! Doar pleacă. Noi (suntem) bine. “

 

De ce videoclipul muzical le spune spectatorilor “Deja mori”?

 

Ipocrizie

“Supplies” este foarte asemănătoar cu un videoclip muzical analizat anul trecut: Katy Perry – “Chained to the Rhythm”. În ambele videoclipuri, cântăreții sunt descriși ca “revoluționari” care se “trezesc” și care se opun puterilor în funcție. Cu toate acestea, în ambele cazuri, “revoluția” este de fapt 100% în conformitate cu agenda elitei mondiale. “Supplies” și “Chained to the Rhythm” fac parte din noua tendință a “elogiilor hollywoodiene”, în care semnalele moralizatoare constante dau într-un fel celebrităților dreptul de a defini ceea ce ar trebui să creadă și să gândească oamenii.

Cu toate acestea, este vorba despre multă ipocrizie. În articolul Katy Perry’s “Chained to the Rhythm” Sells an Elite-Friendly “Revolution” (“Chained to the Rhythm” al lui Katy Perry vinde o revoluție prietenoasă cu elitele) subliniez diferitele moduri în care acțiunile lui Perry din viața reală contravin moralizării videoclipului său muzical. În videoclipul ei imediat următor, Katy s-a întors la promovarea degenerării sponsorizate de elită. Într-adevăr, “Bon Appétit” o prezintă pe ea însăși pregătită ca o bucată de carne pentru un ritual canibalic elitist, în timp ce cântă despre faptul că a fost trosnită de o grămadă de băieți.  Așa că s-a trezit.

În “Supplies”, Justin Timberlake pare să sprijine puternic mișcarea #metoo. Cu toate acestea, cu mai puțin de doi ani în urmă, Timberlake a lucrat cu Woody Allen, pretinzând că a fost un “vis devenit realitate”, în ciuda faptului că Allen a fost mult timp acuzat de fiica sa adoptată de atac sexual asupra ei.

Dylan Farrow l-a apelat chiar pe Timberlake pentru această ipocrizie:

 

“Mă lupt cu modul în care o forță puternică ca Justin Timberlake poate pretinde că venerează forța femeilor și stă alături în acest moment #MeToo și apoi cu următoarea răsuflare spune că lucrul cu Woody Allen este un vis devenit realitate.”

– Business Insider, Dylan Farrow îl reclamă pe Justin Timberlake care spune că lucrul cu Woody Allen a fost un “vis devenit realitate”, pretinzând apoi că susține victimele abuzurilor sexuale de la Hollywood.

 

Da, Woody Allen este acuzat de abuzuri sexuale de către propria fiică adoptivă. De asemenea, Woody Allen este de fapt CĂSĂTORIT cu altă fiică adoptivă: Soon-Yi Previn. Care de asemenea s-a trezit.

(“Supplies”) se ocupă și de rasă. Iar ipocrizia este chiar mai puternică acolo. Unele simboluri sunt în mod clar “pro-negre”. Cu toate acestea, spre deosebire de alte părți din mass-media, noul “pro-negru” nu are legătură cu îmbunătățirea vieților oamenilor negri: este vorba de stimularea urii și a diviziunii.

În timp ce mulți își fac educația de la celebrități de la Hollywood în timp ce mănâncă Tide Pods, istoria actuală este uitată. Elita care în prezent se bate în fața negrilor este aceeași elită care a fost pentru asuprirea oamenilor negri timp de zeci de ani. Cine a permis crack-ului (cocainei) să intre în cartierele negre, transformând mulțime de oameni în zombi? Cine a permis uciderea a atât de mulți lideri negri? Cine a permis brutalitatea poliției asupra oamenilor nevinovați? Răspunsul: Cei care sunt cu adevărat la putere, indiferent cine este președintele. Aceste lucruri s-au întâmplat atunci când republicanii și democrații au fost la putere. Aceste lucruri s-au întâmplat în timp ce Barak Obama era la putere. Nu contează. Ei nu cred că “Black Lives Matter” (viețile negrilor contează). Nu contează alte vieți … cu excepția vieților lor.

 

In concluzie

“Supplies” reprezintă comunicatul elitei către mase, folosind tehnici extrem de manipulative și vorbirea clasică cu dublu sens. Prin utilizarea semnalizării moralizatoare, videoclipul mijlocește către tendințele idealiste ale tinerilor. Cu toate acestea, care sunt valorile actuale promovate? Furia, ura și împărțirea între rase, sexe și afilieri politice. Cu cât sunt mai multe mase divizate, cu atât mai mult elita poate controla eficient fiecare grup. Împărțirea și cucerirea este cel mai vechi truc din carte.

Există o mare transformare care se întâmplă aici. Illuminati (aka elita mondială) descrie acceptarea agendei sale ca fiind “lupta împotriva Illuminaților”. Mass-media acționează în plină forță, folosind toate resursele sale pentru a încadra ceea ce se întâmplă într-o narațiune specifică. De ce? Pentru că suntem într-un punct de răscruce al istoriei.

Motto-ul elitei este Ordo Ab Chao: Ordine din haos. Trăim în timpuri haotice, confuze și Trump chiar este un agent perfect al haosului. Răspunsul la el și toate aspectele evidențiate mai sus – pe ordinea de zi stabilită în agendă – vor fi Ordonate. Și când “ordinea din haos” devine o realitate, oamenii se vor închina în mod efectiv piramidei Illuminati.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Pagina anterioară 1 2

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button