X

Stie cineva ce s-a intamplat cu blogul “Graiul Ortodox”?

de null

Image may contain: 2 people

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Adica acesta:

https://graiulortodox. wordpress.com/

Daca facem click la adresa de mai sus, citim cum ca:

 

graiulortodox.wordpress.com is no longer available.

The authors have deleted this site.

 

Ar fi trist sa si-l fi inchis singuri si, evident, ar fi extrem de grav daca au inchis altii acest foarte valoros blog.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

    1. Pai sa faca altceva mai bun, dar de ce sa stearga munca a atator ani? Mai degrabă a intrat careva in posesia datelor de administrator si a sters blogul.

  1. Chiar mi-a trecut prin cap ieri ce or mai fi facand, ca nu am mai auzit nimic despre ei, da nu am avut curiozitatea sa caut.
    O fi fost blogul valoros, da ei erau cu copyrightul in sus, copyrightul in jos, parca asta era punctul lor central.
    Nu mi-a placut de la inceput treaba asta. Asta nu era semn de ortodoxie; si in vremurile astea. Pt mine era un ceva aparent neimportant, dar care imi spunea multe. Apoi, cu ocazia Creta, au facut-o de oaie.

  2. Binenteles dragii mei, in ziua de azi adevarul este prigonit pana la exterminare, fiindca binenteles trebuie sa triumfe minciuna ecumenista, ce e rod al patimilor indelung hranite, nicidecum al asprelor posturi impletite cu privegheri de toata noaptea.

  3. Cine știe in ziua de azi e posibil orice poate i au închis blogul poate e bolnav poate a fost lichidat de securiști poate are probleme in familie financiare rude apropiate bolnave etc Bunul Dumnezeu știe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE