X

Stie cineva ce s-a intamplat cu blogul “Graiul Ortodox”?

Image may contain: 2 people

Adica acesta:

https://graiulortodox.wordpress.com/

Daca facem click la adresa de mai sus, citim cum ca:

 

graiulortodox.wordpress.com is no longer available.

The authors have deleted this site.

 

Ar fi trist sa si-l fi inchis singuri si, evident, ar fi extrem de grav daca au inchis altii acest foarte valoros blog.

 

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

    1. Pai sa faca altceva mai bun, dar de ce sa stearga munca a atator ani? Mai degrabă a intrat careva in posesia datelor de administrator si a sters blogul.

  1. Chiar mi-a trecut prin cap ieri ce or mai fi facand, ca nu am mai auzit nimic despre ei, da nu am avut curiozitatea sa caut.
    O fi fost blogul valoros, da ei erau cu copyrightul in sus, copyrightul in jos, parca asta era punctul lor central.
    Nu mi-a placut de la inceput treaba asta. Asta nu era semn de ortodoxie; si in vremurile astea. Pt mine era un ceva aparent neimportant, dar care imi spunea multe. Apoi, cu ocazia Creta, au facut-o de oaie.

  2. Binenteles dragii mei, in ziua de azi adevarul este prigonit pana la exterminare, fiindca binenteles trebuie sa triumfe minciuna ecumenista, ce e rod al patimilor indelung hranite, nicidecum al asprelor posturi impletite cu privegheri de toata noaptea.

  3. Cine știe in ziua de azi e posibil orice poate i au închis blogul poate e bolnav poate a fost lichidat de securiști poate are probleme in familie financiare rude apropiate bolnave etc Bunul Dumnezeu știe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!