X

Jucării DRĂCEȘTI pentru COPII și ecumenism ANTIHRISTIC: Păpușile BARBIE și KEN au fost transformate în BAPHOMET, IUDA, BUDDHA și alte figurine BLASFEMIATOARE

de null
Foto “Baphomet Barbie” de artiști argentinieni Marianela Perelli și Pool Paolini.

În anul 2014, artiștii din Argentina, Marianela Perelli și Pool Paolini, “au redesenat” 33 de păpuși Barbie, Ken și Skipper în diferite figuri religioase istorice, cum ar fi Iuda, Iisus, Fecioara Maria, Buddha și Baphomet printre altele. Păpușile au fost parte dintr-un spectacol numit “Barbie, religia plastică” și după cum v-ați putea imagina că a existat o reacție controversată indreptată impotriva lui Perelli și Paolini. Deși este important să remarcăm că ei au prezentat una dintre păpuși lui Papa Francis, pe care acesta a acceptat-o.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deși credincioșii ar putea considera aceste păpuși ca fiind o blasfemie atunci când vine vorba de “zeii” plasticului Perelli și Paolini, artiștii au declarat că intențiile lor au fost pozitive. Au spus următoarele:

“Provocarea face parte din viața noastră și influențează ce facem dar in mod inofensiv, constructiv și fără intenții rele. Barbie și Religia din plastic provin dintr-un loc de pace, iubire și respect reciproc pentru toate credințele spirituale, religioase.”

Expoziția este prezentă la Galeria La Luz de Jesus de pe Hollywood Boulevard până la sfârșitul lunii decembrie. Totodata în expoziție apar și picturi, Ken ca Moș Craciun (sau “San Nicholas”), o scenă de naștere cu Barbie și Ken și trinitatea lui Ken, în rolul lui Krishna, Buddha și Isus care se plimbă într-un Porsche 911. Mai jos sunt incluse o serie de imagini din expoziție, precum și un videoclip care conține o falsă reclamă “Barbie” care trebuie văzută pentru a fi crezută.

Cristos
Păpușă blasfemiatoare, reprezentând-o pe Sfânta Veronica
Iuda
Krishna
Saint Germain. Teosofiștii cred în ființele mai înalte spiritual care conduc cursul omenirii numite “Maeștrii Înălțați”. Conform acestor credințe, Saint Germain a fost o manifestare misterioasă a spiritului “înviat” al lui Sir Francis Bacon.
O păpușă Skipper ca “Virgen De Lourdes”.
Buddha
San Nicolas
Juan Diego. Sfântul Juan Diego Cuauhtlatoatzin, cunoscut și sub numele de Juan Diegotzil, era un nativ din Mexic și este considerat primul sfânt romano-catolic indigen din America.
Krișna, Buddha și Isus în Porsche Barbie 911.
Barbie și scena nașterii lui Ken

O reclama comercială falsă, cu copiii care se joacă cu o păpușă a lui Isus Ken răstignit.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button