X

Tupeu de TORȚIONAR. Vișinescu a invocat articolul CEDO care interzice TORTURA și a solicitat ÎNTRERUPEREA executării pedepsei

Tortionarul VISINESCU
Fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII, a solicitat intreruperea executarii pedepsei.Procesul in care Visinescu cere intreruperea executarii pedepsei a fost repus pe rol.

In prezent Alexandru Visinescu este internat la Spitalul Penitenciar Jilava.El sufera de 8 afectiuni dintre care cea mai severa este una de natura neurologica.Are un asistent personal care este un fost consilier juridic condamnat pentru abuz in serviciu.

In cererea pentru intreruperea executarii pedepsei Visinescu invoca Articolul 3 din Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale care prevede urmatoarele:

”nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane sau degradante”.

Reamintim ca Visinescu a fost declarat VINOVAT de moartea a cel putin 12 oameni din cauza tratamentelor inumane la care au fost supusi in inchisoare.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ComunismInterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Visinescu, unealta oarba, cu vinovatia lui, este acarul Paun …! Si gata, crimele comunismului au fost condamnate, iata, cu „executare”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!