X

Tupeu de TORȚIONAR. Vișinescu a invocat articolul CEDO care interzice TORTURA și a solicitat ÎNTRERUPEREA executării pedepsei

de null
Tortionarul VISINESCU
Fostul comandant al Penitenciarului Ramnicu Sarat, condamnat la 20 de ani de inchisoare pentru INFRACTIUNI CONTRA UMANITATII, a solicitat intreruperea executarii pedepsei.Procesul in care Visinescu cere intreruperea executarii pedepsei a fost repus pe rol.

In prezent Alexandru Visinescu este internat la Spitalul Penitenciar Jilava.El sufera de 8 afectiuni dintre care cea mai severa este una de natura neurologica.Are un asistent personal care este un fost consilier juridic condamnat pentru abuz in serviciu.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In cererea pentru intreruperea executarii pedepsei Visinescu invoca Articolul 3 din Conventia pentru apararea Drepturilor Omului si a Libertatilor fundamentale care prevede urmatoarele:

”nimeni nu poate fi supus torturii, nici pedepselor sau tratamentelor inumane sau degradante”.

Reamintim ca Visinescu a fost declarat VINOVAT de moartea a cel putin 12 oameni din cauza tratamentelor inumane la care au fost supusi in inchisoare.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Visinescu, unealta oarba, cu vinovatia lui, este acarul Paun …! Si gata, crimele comunismului au fost condamnate, iata, cu “executare”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button