X

Ninel Peia: “Universitatea lui Soros din Budapesta este cel mai puternic centru de spionaj al fostului KGB”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Universitatea miliardarului George Soros de la Budapesta, Nádor u.  9, 1051, este cel mai putenic centru de spionaj al fostului KGB, acum FSB, din întreaga Uniune Europeană, scrie fostul deputat PSD Ninel Peia, pe contul său de Facebook.

Fostul deputat PSD mai spune că “Îngrijorător pentru noi este că acum ne-am ales cu trei inamici care acţionează ca unul. Dacă SOROS şi ruşii ne vor România ruptă în bucăţi, ungurii se şi văd stăpâni peste Ardeal. Bref, Transilvania alipită la Ungaria, Moldova Mare cu capitala în Chişinăul rusificat şi o Românie mică, cât mai nesemnificativă în geopolitica locală. Nu e un plan nou, numai virulenţa atacurilor antiromâneşti au ajuns la un nivel pe care nimeni nu mai poate să-l nege”.

Mai mult, Peia afirmă că “pentru a-şi putea implini visul dominaţiei modiale, SOROS s-a văzut nevoit să bată palma cu ruşii, poate cu Putin însuşi(…) Viktor Orban şi aparenta sa politică antisorosistă este fix creaţia lui … SOROS. Este inamicul creat pentru a justifica extinderea globalismului ameninţat de naţionalismul maghiar, printre altele. Investiţiile lui SOROS în Ungaria, la care adăugăm investiţiile ruşilor în aceeaşi ţară ne dă imaginea unui triunghi cu trei vârfuri: SOROS, Budapesta, Kremlin”.

Fostul deputat dă un atac dur și la “deontologii” de serviciu: “Monştri de moralitate, mai curaţi decât cavalerii Mesei Rotunde, mai pricepuţi ca orice filozof şi mai incisivi decât toţi pamfletarii lumii. Apoi afli că iau bani de la ruşi şi începe să înţeleagă mai tot omul cum de părerile lor cele inamovibile sunt picurarate în urechea lor de duşmanii României.

Dacă ar fi fost spioni, poate ar fi de înţeles, dar când stau zi lumină pe la diverse televiziuni numai ca să justifice fie rublele ruşilor, fie dolarii lui SOROS, asta nu poate să îţi facă numai greaţă.

Deontologi plătiţi ca să joace cu minţile şi cu sufletele românilor. Torţionarii patriotismului, asasinii spiritului naţional, asta au ajuns deontologii plătiţi din arginţi însângeraţi care vin din Siberia!

Nici nu e nevoie să îi mai numesc, îi veţi recunoaşte imediat după teoriile pe care le susţin, după grija care o poartă dezaxaţior sexuali, după lacrimile pe care le varsă pentru cetăţeanul universal şi o globalizare cât mai rapidă”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button