X

Așa a început păstorirea părintelui Ioan Ungureanu la Orășeni

părintele Ioan la începuturile schitului Orășeni

Casa parohială construită de p. Ioan Ungureanu

Schit Orășeni a fost clădit de la zero de către părintele Ioan, împreună cu presbitera Violeta și cu inimoșii credincioși din sat.

LA MULȚI ANI părintelui IOAN întru slujirea Domnului Hristos până în veșnicie, iar vrednica parohie de la schit Orășeni să se bucure de binecuvântările sfinției sale cel puțin încă 40 de ani, după cuvântul bunicii Eva. Să ne trăiți părinte și slavă lui Dumnezeu pentru mărturisirea pe care o faceți în acel colț de Ortodoxie.

„Echipajul” de la OrtodoxINFO.

Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

  1. La Multi Ani! Părinte Ioan. Sa va dea Dumnezeu sănătate si viata lunga sa propovăduiți adevărat cuvântul Evangheliei lui Hristos.

  2. La multi ani, parinte ! Sa ne traiti si fie ca pilda dvs. sa fie urmata si de alti preoti pentru pastrarea valorilor Ortodoxiei! Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa va ocroteasca pe calea Adevarului pe care fara frica o urmati! Sarut mana , Parinte!

  3. Va dorim, sa marturisiti MULTI ANI , pe Sf. Ioan Botezatorul, purtandu-i numele cu vrednicie ( ceea ce si faceti ) . Dumnezeu sa va dea putere , rabdare si tarie , sa mergeti ( asa cum o faceti deja ,) pe calea cea stramta si cu chinuri . Si asa, la ,, plinirea vremii ” sa auziti cu toti dreptii ; ,, Veniti de luati darurile care au fost gatite voua, si cununile ceresti ” Cu plecaciune , ca unui Preot al Lui Hristos , – Blagosloviti si ma rog de ma iertati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!