X

Așa a început păstorirea părintelui Ioan Ungureanu la Orășeni

de null
părintele Ioan la începuturile schitului Orășeni

Casa parohială construită de p. Ioan Ungureanu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Schit Orășeni a fost clădit de la zero de către părintele Ioan, împreună cu presbitera Violeta și cu inimoșii credincioși din sat.

LA MULȚI ANI părintelui IOAN întru slujirea Domnului Hristos până în veșnicie, iar vrednica parohie de la schit Orășeni să se bucure de binecuvântările sfinției sale cel puțin încă 40 de ani, după cuvântul bunicii Eva. Să ne trăiți părinte și slavă lui Dumnezeu pentru mărturisirea pe care o faceți în acel colț de Ortodoxie.

“Echipajul” de la OrtodoxINFO.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. La Multi Ani! Părinte Ioan. Sa va dea Dumnezeu sănătate si viata lunga sa propovăduiți adevărat cuvântul Evangheliei lui Hristos.

  2. La multi ani, parinte ! Sa ne traiti si fie ca pilda dvs. sa fie urmata si de alti preoti pentru pastrarea valorilor Ortodoxiei! Dumnezeu sa va aiba in paza Lui si sa va ocroteasca pe calea Adevarului pe care fara frica o urmati! Sarut mana , Parinte!

  3. Va dorim, sa marturisiti MULTI ANI , pe Sf. Ioan Botezatorul, purtandu-i numele cu vrednicie ( ceea ce si faceti ) . Dumnezeu sa va dea putere , rabdare si tarie , sa mergeti ( asa cum o faceti deja ,) pe calea cea stramta si cu chinuri . Si asa, la ,, plinirea vremii ” sa auziti cu toti dreptii ; ,, Veniti de luati darurile care au fost gatite voua, si cununile ceresti ” Cu plecaciune , ca unui Preot al Lui Hristos , – Blagosloviti si ma rog de ma iertati !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button