X

Lider democrat cere desfășurarea trupelor ONU pe străzile SUA. Care ar fi CONSECINTELE? Se vor apara cetatenii inarmati? Iata opinia Natural News

Image: CHAOS ALERT: Dem leader calls for deploying UN troops on the streets of America

Traducere de pe https://www.naturalnews.com, articol publicat în data de 17 Decembrie 2017

…și așa a început totul!

Uitând, aparent, că politicile democraților au adus orașul Chicago în pragul colapsului, Richard Boykin, comisar al comitatului Cook, solicită acum staționarea trupelor ONU „de menținere a păcii” pe străzile din America.

După cum veți auzi în videoclipul de mai jos, Boykin spune că este nevoie ca trupele ONU să fie aduse în orașele Americii ca o măsură de ajutor pentru „victimele violenței”. Trecând cu vederea complet peste implicațiile pe care le-ar însemna invadarea de către trupe străine a teritoriului SUA și ocuparea unui oraș american, Boykin nu este decât ultimul exemplu despre ce înseamnă un democrat cu mintea definitiv rătăcită, golită de logică și bun simț și care nu are habar că tocmai a cerut invadarea teritoriului SUA de către trupe străine. (Sau poate știe exact ce face și a venit vremea să sune clopotele…)

„Sper să pot solicita reprezentanților ONU să vină în Chicago, să se întălnească cu victimele violenței și, poate, să ne ofere ajutor în eforturile de menținere a păcii,” spune Boykin în videoclipul următor. (mulțumim, The Daily Sheeple)

Când a fost rugat să explice, el a spus că sunt necesare trupe armate sau trupe de șoc pentru „a proteja minoritățile și populația vulnerabilă”. Iată un extras din videoclipul de mai jos:

„[Trupele ONU] au putut să ajute în locuri precum Africa, unde au fost trimiși soldați, au fost trimise forțe armate, pentru a proteja minoritățile și populația vulnerabilă așa că, sincer, se poate spune spune același lucru despre Chicago.”

Priviți cu ochii voștri videoclipul CBS Chicago de mai jos (articolul continuă după)…

Dave Hodges și Steve Quayle au avut dreptate tot timpul

În treacăt fie spus, jurnaliștii independenți Dave Hodges (TheCommonsenseShow.com) și Steve Quayle (SteveQuayle.com) avertizează de ani de zile despre trupe ONU care urmează să fie desfășurate pe teritoriul SUA. Și pentru că au făcut acest lucru, ambii au fost ridiculizați și considerați nebuni și adepți ai teoriei conspirației (așa cum sunt considerați cam toți jurnaliștii independenți, dacă ne gândim bine…). Dar iată, acum avem o recunoaștere deschisă din partea unui reprezentant al democraților din Chicago că, de fapt, exact acesta este planul. Nu mai este doar o teorie. Este o recunoaștere a planului.

Iată ce scria, cu o zi în urmă, chiar Hodges:

The Common Sense Show se luptă de ani buni să dezvăluie existența trupelor ONU pe teritoriu american, trupe care nu așteaptă decât un motiv pentru a fi desfășurate și a impune legea marțială ca un prim pas pentru preluarea Americii. The Common Sens Show a aflat de la o sursă de nivel înalt, bine informată și utilizată și în trecut că trupele ONU, staționate in Chicago, plănuiesc să se folosească de prevederile extreme din Legea Autorizării pentru Apărarea Națională (NDAA) pentru a reține în mod arbitrar, pe durată nedeterminată și fără judecată pe oricine este considerat că poate fi o problemă. Lista celor arestați NU SE VA LIMITA la gangsterii înarmați care mutilează și ucid prin Chicago. Lista arestaților permanent poate include și pe cei care se opun Statului Paralel. [n.tr: NDAA – National Defense Authorization Act]

Stefan Stanford de la All News Pipeline a tratat pe larg subiectul acestei conspirații, de acum recunoscute, în articole precum acesta, scriind:

„Trupe și vehicule ONU sunt aici, în America – dar așteptând ce? După cum ne spune Quayle, acesta este un moment crucial să ne trezim la realitate… nu există buton de reset pentru ceea ce vedem că se dezvăluie în vreme ce globaliștii pun în practică experimentul cunoscut înainte sub numele de «America adormită».”

Nu există probleme fără soluții… când invadezi America cu trupe străine

Pe pagina de internet a lui Boykin, el explică: „Nu există probleme care nu pot fi rezolvate… dacă lucrăm împreună.”

Prin „lucrăm împreună” el înțelege, desigur, desfășurarea trupelor ONU pe pământ american. Asta eludează regula posse comitatus, care interzice soldaților americani activi să desfășoare activități polițienești pe străzile americane.. Prin numirea invadatorilor ONU „trupe de menținere a păcii”, Boykin încearcă în mod deliberat să-și ascundă adevăratele intenții (care sunt ocupația militară și subminarea autorităților americane). [n.tr: posse comitatus, lat. forța comitatului, a județului. În context, grup de localnici civili convocat la nevoie de șeriful orașului, responsabil cu ordinea publică, pentru a se constitui într-o forță de restaurare și menținere a liniștii și ordinii publice. Aceștia nu pot fi soldați activi. Legea, originară din Anglia și Țara Galilor, este în vigoare încă în multe state americane. Pe același principiu în România funcționau, în perioada comunistă, gărzile patriotice]

Demența recomandărilor sale e dincolo de limitele „normalului”. El pretinde că e nevoie de trupe ONU pentru a opri „violența armată”, de exemplu, dar uită că toate trupele străine vor fi înarmate, deci vor exista și mai multe arme pe străzile Americii (ațintite, desigur, către cetățeni americani).

„Cu toate că nimeni nu poate nega că Chicago este practic un teatru de război, faptul că un comisar liberal al orașului plănuiește să utilizeze forțele ONU pentru așa-zisa combatere a violenței dă fiori pe șira spinării oricărui iubitor de libertate din America,” se arată pe site-ul The Daily Sheeple. „Liderii liberali din Chicago plănuiesc acum pe față să instituie legea marțială pe care să o impună populației americane folosind trupele ONU ca forțe de poliție.”

Toate acestea vin peste avertismentul dat cu două săptămâni în urmă despre consemnul dat contractorilor militari să fie gata pentru închiderea orașelor din SUA

Nu uitați că toate astea se întâmplă la două săptămâni după avertismentul pe care l-am dat [n.tr: este vorba de Mike Adams, autorul prezentului articol, publicat pe Natural News] într-o postare audio intitulată „Contractorilor militari li s-a comunicat să se pregătească pentru desfășurări DOMESTICE de trupe”. Ascultați avertismentul din postarea de mai jos după care continuați să citiți articolul:

 

După cum se aude în postare, unii contractori militari (foști militari care acum sunt „agenți independenți”) au fost informați că o desfășurare domestică de trupe va avea loc curând, printre obiectivele principale fiind încercuirea și închiderea orașelor și prevenirea răspândirii haosului social. Persoane cu poziții înalte în lanțul informațional știu deja, cu alte cuvinte, că urmează sa se întâmple ceva grav. În continuare sosesc informații din surse multiple că asta va include și reprimarea răzmerițelor civile din marile orașe americane. Ceea ce nu știm încă, oricum, este care va fi evenimentul care va declanșa totul.

În ceea ce privește evenimentul declanșator, acesta poate fi orice dar faptul că se așteaptă la revolte civile în orașe – nu la țară – este un indiciu important. O ipoteză mai subtilă ar putea fi aceea că administrația Trump este pe cale să anunțe arestări masive în rândurile democraților corupți din toată țara, poate în legătură cu înțelegerile secrete și cu pedofilia larg răspândită printre agenții statului paralel care încearcă în prezent să organizeze o lovitură contra Americii. Dacă se întâmplă asta, jumătate dintre americani vor fi în culmea fericirii. Cealaltă jumătate va înebuni pur și simplu și va încerca să pîrjolească totul în cale.

Iată ce se poate întâmpla imediat ce trupele ONU sunt desfășurate pe străzile din Statele Unite ale Americii

Rândurile care urmează sunt scrise cu foarte mare grijă. Luați act de faptul că nu ne dorim și nu încurajăm  asemenea conflicte dar avem motive să credem că, în cazul în care soldații ONU vor patrula pe străzile americane, mulți cetățeni americani posesori de arme de foc îi vor căuta și îi vor ucide în mod deliberat. [n.tr – declarațiile aparțin Natural News și autorului acestui articol, Mike Adams]

Numiți-l „sistemul imunitar al Americii” dacă vreți, în sensul că apărarea Americii se va activa prin prezența invadatorilor străini pe pământ american. Foarte mulți ofițeri de poliție și soldați au jurat să apere Constituția SUA împotriva oricărui inamic, străin sau nu. Dacă trupele ONU sunt activate pe teritoriul SUA, nici nu încape vorbă că acest fapt va fi interpretat ca o invazie de facto a țării… și va fi primită cu o rezistență incredibilă, din orice punct de vedere v-ați putea imagina.

Încă o dată, nu încurajăm și nu nu instigăm la asemenea acțiuni, ci doar analizăm care ar putea fi rezultatul cel mai probabil al unui asemenea scenariu. Nu încape îndoială că foarte mulți apărători ai Celui de-al Doilea Amendament al Constituției SUA  vor interpreta o asemenea „ocupație străină” ca pe un semn de „ÎNAINTE!” pentru eliminarea și / sau expulzarea trupelor ONU de pe teritoriul SUA. Cu alte cuvinte, soldații ONU vor fi, cel mai probabil, vânați și uciși pe loc. (Încă o dată, aceasta este doar o analiză, nu o instigare la asemenea acțiuni. Nu scoateți aceste cuvinte din tot contextul). [n.tr. – Al Doilea Amendament al Constituției SUA protejează dreptul cetățenilor de a deține și purta arme]

Asta, desigur, s-ar putea să fie exact ceea ce democrații totalitariști ca Boykin își doresc să se și întâmple, pentru că odată ce câțiva soldați ONU sunt uciși, toți cetățenii care dețin arme pot deveni „teroriști domestici”, justificând astfel o prezență și mai numeroasă a trupelor ONU și ocuparea întregii Americi (dublată, evident, de un apel la nivel național pentru confiscarea armelor). Ocupația ONU s-ar putea dovedi, de fapt, o diversiune pentru a provoca un răspuns armat (urmat de instituirea legii marțiale la nivel național).

În acest punct, lucrurile deja vor fi degenerat într-un război de guerilă pe tot teritoriul american, punând în conflict pe patrioții americani hotărâți și bine înarmați cu soldații prost antrenați, foarte corupți și slab motivați ai ONU (și care, apropos, sunt foarte cunoscuți în Africa și Europa ca ticăloși care abuzează sexual copiii și ca violatori). Lupta s-ar putea să nici nu dureze prea mult având în vedere că trupele ONU nici nu se compară cu dârjii veterani și patrioți americani. Multe organizații ale statului de drept se vor alia cu patrioții într-un asemenea scenariu. Din păcate, mulți americani nevinovați, prinși în schimburile de focuri, vor avea de suferit, ceea ce ne conduce către următorul punct…

Ce faci dacă orașul tău se transformă brusc într-o zonă de conflict?

Boykin, bufonul comitatului Cook, se pare că nu are nici cea mai vagă idee despre năvalnica vărsare de sânge și violența pe care este pe cale să le dezlănțuie, începând chiar din orașul său (Chicago). Aparent, el dorește să facă din orașul său punctul zero al următorului război civil din America. Cum reușește să se convingă pe sine că asta va ține minoritățile în siguranță este dincolo de puterea noastră de înțelegere. Se pare că, pentru a putea deveni lider politic în Chicago, trebuie să fii incredibil de irațional și, înainte de toate, oarecum deranjat la cap. A te aștepta ca acești oameni să aibă și o logică în spatele cererilor lor e echivalent cu a le cere imposibilul. Dacă ar fi știut cu adevărat ce fac, Chicago nu ar fi decăzut în asemenea hal, ajungând să semene cu o țară din Lumea a Treia în privința oamenilor străzii, a violenței larg răspândite și a colapsului economic. (Chicago este în acest moment capitala crimei în America, cu toate că este prezentată de democrați în mod stupid ca „o zonă liberă de arme”.)

Sfatul pentru toți cei care citesc aceste rânduri? Vindeți-vă blestematul de Bitcoin și cumpărați-vă niște echipament de pregătire. Luați-vă un rucsac încăpător și o hartă de mers spre ieșirea din oraș (da, de mers). Dacă totul se prăbușește, foarte probabil că nu veți fi avertizați dinainte și, dintr-odată, vă puteți trezi prizonier în propriul oraș, invadat de ticăloși înarmați și huligani dezlănțuiți care jefuiesc și violează tot ce le iese în cale. Iar acum ne referim doar la soldații ONU, nici n-am început încă să vorbim despre bandele de tâlhari din interior.

Aceasta este ziua în care ți-ai dori să ai o busolă, o pușcă sănătoasă, o sută de ore de antrenament și câteva încărcătoare pline cu cartușe. Dacă nu ești ucis sau molestat de soldații ONU ca parte din rețeta lor de „menținere a păcii”, ești în continuare candidat pentru jaf și crimă din partea bandelor de nelegiuiți ai orașului. Cei care supraviețuiesc sunt bărbații și femeile care pot să împuște pe atacatori pentru a se apăra, să-și protejeze căminele și viețile, să scape și să evadeze din calea valului de ticăloși care încearcă să ocupe orașul în numele „păcii”.

Apropos, pentru prietenii mei contractori militari, poate că misiunea asta ar fi mai bine s-o refuzați. Nu merită, pentru nouă sute de dolari pe zi, să vă lăsați prinși în focurile dintre trupele ONU și găștile de criminali demenți din oraș care și așa au pus pe fugă polițiștii. Chiar și zece încărcătoare cu cartușe pentru pistolul automat, atât cât puteți duce în mod normal pe durata unei misiuni de scurtă durată, s-ar putea să nu fie suficiente. Ca o cireașă pe tort, șefii voștri vă vor umple capul cu rahaturile privind regulile angajării în luptă, care înseamnă în esență că nu te poți apăra nici atunci când se trage direct asupra ta. (Mai țineți minte ce enervantă era chestia asta in Irak?)

Gândiți-vă de două ori înainte de a accepta o asemenea misiune pe teritoriu american, chiar dacă sunteți plătiți de două sau trei ori mai bine. Nu ai cum să cari suficientă muniție și suficiente plăci de oțel pe tine ca să ieși basma curată dintr-un asemenea scenariu. În plus, ăsta este exact momentul când super-sistemele voastre de ochire cu laser vor fi inutile, obligându-vă să ochiți noaptea folosind clasicul sistem cu înălțător și cătare, care sunt și ele vopsite în NEGRU ca noaptea, ăsta fiind de fapt motivul pentru care nu v-ați antrenat prea mult să trageți cu pușca noaptea folosind cătarea. Deci, în esență, în punctul ăsta sunteti terminați. Un salariu, oricât de bun, este inutil dacă nu scapi cu viață.

Mai bine rămâneți acasă și apărați-vă viața.

 

Categorii
ExterneGlobalizare
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. e plina menajeria Democratilor de nemernici disperati ca nu mai sunt la putere! SUA , are capacitatea si militara si financiara de a rezolva problemele lor fara dementa asta cu desfasurari de trupe ONU !

  2. Tot în treacăt fie spus, nu cumva populația minoritară este reprezentată de albi?…
    Și uite așa Bucureștiul se umple de tot felul de specii, care impun legi cretinoide în România.

    Nu știu de ce am eu impresia că vor să golească america, obligându-i pe zombii să plece în ieuropa salvatoare. Este mai greu de controlat atâtea continente. Exact ca în perioada „imperiilor”, când stăpânii imperialiști ajungeau la un moment dat (forțati de „talibanii” acelor vremuri) la concluzia că nu pot controla teritorii atât de mari și imperiile se prăbușeau, realmente.
    Adevărul este că în america au loc zilnic exterminări. Nimic din ce urmează să se întâmple nu mă mai miră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!